Reklamácia obchodov na Modrom koníku - skúsenosti
Ahojte,
Neviem, či viete o tejto funkcii, ja som donedávna nevedela , objavila som ju až pri nespokojnosti s jedným obchodom uskutočneným na MK. Je to funkcia "Chcem nahlásiť problém s obchodom", ktorá je pri kazdom inzeráte, kde ste uskutočnili kúpu/predaj
Tie, ktoré o nej viete a už ste ju niekedy použili, ako ste boli spokojné s "verdiktom" k vášmu podnetu?? Mňa k napísaniu tejto témy viedla nespokojnosť s týmto "verdiktom" , ktorý sa mi zdá jednostranný a malo objektívny. Takže ak máte chuť, podeľte sa o vaše skusenosti 🙂
Dúfam,že je tu takáto téma povolená 🙂
@wranicaja ja nie, kmotra ,bolo to už dávnejšie tiež bola nespokojná. Došlo im o číslo menšie tričko , než bolo uvedené v inzeráte. Údajne mala vidieť štítok (nekvalitné foto) s veľkosťou.
@anonym_c22805 v mojom prípade tiež išlo o veľkosť.
Najviac ma hnevá ten princíp, že predajcovi zostali moje peniaze (nie veľká suma) , moje hodnotenie bolo zmazané, predávajúcej negatívne hodnotenie ponechali,čiže ja som z toho vyšla najhoršie. Ale už bez premerania nič nekupujem, aspoň som sa poučila 🙂
Najviac ma hnevá ten princíp, že predajcovi zostali moje peniaze (nie veľká suma) , moje hodnotenie bolo zmazané, predávajúcej negatívne hodnotenie ponechali,čiže ja som z toho vyšla najhoršie. Ale už bez premerania nič nekupujem, aspoň som sa poučila 🙂
@wranica bolo to presne tak. Chcela kúpiť veľkosť 116 a došlo jej tričko v 110. Na tej fotke sa vôbec nedalo rozlíšiť či ide o č 0 či 6.
@wranica
"predajcovi zostali moje peniaze,moje hodnotenie bolo zmazané, predávajúcej negatívne hodnotenie ponechali,čiže ja som z toho vyšla najhoršie."
no super!
Hodnotenie ktoré si napísala ty zmazali, a hodnotenie ktoré napísala predávajúca tebe nechali ?
To by som žiadala odstrániť.
@wranica som asi slepa ale ja nevidim zle hodnotenie ktoré ti niekto dal.
@wranica som asi slepa ale ja nevidim zle hodnotenie ktoré ti niekto dal.
@lenkasarka aha, áno, už ani ja. Teraz si pripadám ako blázon, ešte ráno som im tam písala odpoveď, ktorú som komponoval celú noc predtým,že mi to príde nespravodlivé a asi na základe toho zmazali aj to predávajúcej hodnotenie
Tak už je svet v rovnováhe. Ďakujem za upozornenie, ja by som si to asi ani nevšimla
@lenkasarka aha, áno, už ani ja. Teraz si pripadám ako blázon, ešte ráno som im tam písala odpoveď, ktorú som komponoval celú noc predtým,že mi to príde nespravodlivé a asi na základe toho zmazali aj to predávajúcej hodnotenie
Tak už je svet v rovnováhe. Ďakujem za upozornenie, ja by som si to asi ani nevšimla
@wranica a k veci. Ja tu už nenakupujem. Naposledy som kúpila len mince ktoré zbiera mamina,ale bazár už ani nepozerám. To čo tu niektoré predávajú je na grc. Použité nohavičky,handry deravé,špinavé,rozpadnuté tenisky nevhodne ani do chlieva a ďalšie skvosty proste hnus.
@wranica a k veci. Ja tu už nenakupujem. Naposledy som kúpila len mince ktoré zbiera mamina,ale bazár už ani nepozerám. To čo tu niektoré predávajú je na grc. Použité nohavičky,handry deravé,špinavé,rozpadnuté tenisky nevhodne ani do chlieva a ďalšie skvosty proste hnus.
@lenkasarka 😀 čo mi pripomína, že aj ja musím aktualizovať svoj bazar, nech zbytočne neponúkam nepredajne kúsky.

@wranicaja ja nie, kmotra ,bolo to už dávnejšie tiež bola nespokojná. Došlo im o číslo menšie tričko , než bolo uvedené v inzeráte. Údajne mala vidieť štítok (nekvalitné foto) s veľkosťou.