icon

Skúsenosti s reklamáciou nábytku Kondela

weleda123
12. sep 2025

Ahojte, aké máte skúsenosti s reklamáciou nábytku v Kondele? Robia prieťahy? Je vôbec možné sa u nich niečoho domôcť?
Včera som vyplnila ten ich formulár a odpísali mi, že majú 45 dní. Máme od nich sedačku a na hlavnej sedacej časti sa začala odspodu lámať. Má niečo cez rok, tak som z toho trošku... Nemilo prekvapená.

luccija
12. sep 2025

@weleda123 reklamovala som inú vec od nich nie nábytok a všetko bolo v poriadku.Musia kontaktovať výrobcu, dodávateľa myslím si, že, aķ to bude opodstatnené nebudú robiť prietahy

weleda123
autor
12. sep 2025
@luccija

@weleda123 reklamovala som inú vec od nich nie nábytok a všetko bolo v poriadku.Musia kontaktovať výrobcu, dodávateľa myslím si, že, aķ to bude opodstatnené nebudú robiť prietahy

@luccija a ako to prebiehalo? Vymenili vec, vrátili peniaze alebo nejako inak? Lebo asi iba ten jeden diel na výmenu nedajú, keď sa jedná o pohovku. Je to vlastne tá časť, čo sa vysúva, pod ňou je perinak. Teraz sme to podopreli odspodu, nech sa to neprepadne úplne.

luccija
12. sep 2025
@weleda123

@luccija a ako to prebiehalo? Vymenili vec, vrátili peniaze alebo nejako inak? Lebo asi iba ten jeden diel na výmenu nedajú, keď sa jedná o pohovku. Je to vlastne tá časť, čo sa vysúva, pod ňou je perinak. Teraz sme to podopreli odspodu, nech sa to neprepadne úplne.

@weleda123 ja som reklamovala veľký sklenený lampáš prišiel rozbitý chceli vidieť fotku a kuriér mi priniesol druhý a odovzdala som rozbitý.
Neviem ako to bude pri gauči aj ste ho vyťahovali či nerozkladali ste ho?neskakali po ňom deti?
Podľa mňa ho vymenia, alebo zlepia a privezú späť uvidis

weleda123
autor
12. sep 2025
@luccija

@weleda123 ja som reklamovala veľký sklenený lampáš prišiel rozbitý chceli vidieť fotku a kuriér mi priniesol druhý a odovzdala som rozbitý.
Neviem ako to bude pri gauči aj ste ho vyťahovali či nerozkladali ste ho?neskakali po ňom deti?
Podľa mňa ho vymenia, alebo zlepia a privezú späť uvidis

@luccija práveže sme ho nerozkladali. Dcéra po ňom skáče, ale tak tá má 2 roky a 14kg, takže jej vyčíňanie by mal prežiť podľa mňa 😕 no som teda zvedavá.

anonym_55f1c9
12. sep 2025

@weleda123 nemilo prekvapená? No ja neviem, každý vie, že Kondela je shit. Keď som bývala v podnájme, bola tam posteľ a gauč z Kondely. Obe sa rozpadli ani nie po roku. Na posteľ aspoň poslali novú súčiastku, vraj ju máme svojpomocne vymeniť .