Vyradenie Frosch zo sortimentu Dm-drogerie
Zeny prosim odkial budete objednavat?
Normalne som nahnevana, ze vsetko zrusili! Cistiace prostriedky, cistic na detske potreby, pracie gely vsetko som mala frosch, objednane na jedenkrat z dmky vyzdvihla som si expres a vyriesene a teraz?
Alza vypredana, kde objednavat? Kde kupovat?
Nie rakusko mam daleko, nema mi to kto kupit
Je frosch v polskej dmke ci inej ich drogerii, neviete. ?
Dakujem
edelia ma frosch
edelia ma frosch
@taisu aj ked nebyvam v Ba ale na vychode? Ale to co kupujem najviac na nemaju aj tak
Na Myaustria.sk majú celý frosch sortiment.
Ja som par veci videla v Bille, nie ale asi v kazdej maju, skor v tych vacsich.
Ja som par veci videla v Bille, nie ale asi v kazdej maju, skor v tych vacsich.
Maju v kauflande
alza
alza
@luckajozko21 takmer vsetko vypredane co potrebujem alebo to ani nemaju v sortimente
@anonym_autor vyrobky DM Denkmit su porovnatelne kvalitne a lacnejsie. Pouzivam tie. Inak Frosch kupis v Kauflande
@anonym_autor ja som objednávala aj z online lekárni. Mali sortiment ktorý v obchodoch nie a nižšiu cenu alebo akciu. Skus pozrieť. A vie sa aj dôvod prečo ho dm už nebude predávať? To je zaujímavé kedze ide o eko prostriedky.
@anonym_autor ja som objednávala aj z online lekárni. Mali sortiment ktorý v obchodoch nie a nižšiu cenu alebo akciu. Skus pozrieť. A vie sa aj dôvod prečo ho dm už nebude predávať? To je zaujímavé kedze ide o eko prostriedky.
@sandra49 zachytila som, ze vraj bol o ne maly zaujem 🤷🏻♀️
@anonym_autor vyrobky DM Denkmit su porovnatelne kvalitne a lacnejsie. Pouzivam tie. Inak Frosch kupis v Kauflande
@strawberry0797 ako “jar” na detske veci ok denkmit ma tie sensitive ale prasok frosch ? Dezinfekcia na povrchy?
@sandra49 zachytila som, ze vraj bol o ne maly zaujem 🤷🏻♀️
@anonym_autor hm zaujímavé.. akože je pravda, že ja som tiež kedysi kupovala všetko len frosch ale potom som zistila, že soda sprej na kuchyňu a povrchy ktorý stojí takmer 4€ a potrebujem za mesiac dva, tak ze presne tu istú službu mi urobi ocot s vodou za 0,50 centov tak som to prestala kupovať a pouzivam len ocot uz niekolko mesiacov a rozdiel nevidim.. A to iste aj s ostatnou chemiou od nich.. ale ako som písala, pozri tie lekárne, ja som niekedy kupila aj väčšie balenie napríklad na kúpeľňu, lebo bolo výhodnejšie ako menšie.

a cez allegro?