icon

Za akú cenu predať detské oblečenie Lindex?

21. nov 2025

Ahojte, na bazarovej platforme som pridala par prispevkov na predaj Lindex veci 9 kusov a predali sa hned, no rozmyslam ci som ich nedala pod cenu, pyzamka za 3,4 e bez poskodeni, sety za 4,5… Dokopy 9 veci, v tom aj tri sety za 31,50e… Veci su po jednom dietati, nemaju poskodenia, trochu na niektorych je vyprana farba, prispevky som nestihla skontrolovat, kym som ponahravala vsetky, uz aj boli predane. Mam to predat za taku cenu?

lulana79
21. nov 2025

veď už si ich predala... snáď nebudeš teraz meniť cenu... ale keď sú sprané farby, tak cena je adekvátna, aj keď je to Lindex

really8
21. nov 2025

@anonym_autor tak bud to das za cenu s ktorou si ok a budes rada ze si predala alebo si vypytas raz toolko a budes sa s tym babrat rok.

autor
21. nov 2025
@really8

@anonym_autor tak bud to das za cenu s ktorou si ok a budes rada ze si predala alebo si vypytas raz toolko a budes sa s tym babrat rok.

@lulana79
@really8 no ide o to, ze ta nemenovana platforma mi akokeby dala navrh ceny a ja som podla toho kusky nacenila, az teraz vidim ze tie veci sa predavaju spravidla po vyssich cenach…

anonym_81537a
21. nov 2025
@anonym_autor

@lulana79
@really8 no ide o to, ze ta nemenovana platforma mi akokeby dala navrh ceny a ja som podla toho kusky nacenila, az teraz vidim ze tie veci sa predavaju spravidla po vyssich cenach…

@anonym_autor tak ja by som za toľko malo nepredala. Však keď si vezmeš jedno pyzamko stojí 19.99€. A keď aj kúpiš 3 za 2 tak jedno vychádza 13€ takze by som dala aspoň 7€. Tie veci z lindex sú dosť drahé. Ja som dostala po sestre a sú dosť kvalitne aj po toľkých praniach. A niektoré sety tie novorodenecký vychádzajú aj 27€ takze nikto nemôže čakať že bude niekto predávať lindex veci pre bábätko za 2-3€.

cyberk
21. nov 2025

Tie navrhnute ceny (predpokladam, ze V.) su uplne mimo tam :D najlepsie si spravit research predtym ako nieco nahras 🙂
Ceny uz nemen, bolo by to blbe.. 🙂
Pri dalsich nahratych kuskoch si daj pozor 🙂

luckajozko21
21. nov 2025

Vymaz, nahraj znovu s cenou aku si predstavujes. Nie nebude to blbe. Dostane sa tvoj tovar znovu na 'stenu' a pridu nove videnia.
Ale akoze ano... davam to za lacno (tak ako pises). Chcem sa toho zbavit. Pre mna je lepsie ked to do 5minut predam ako ked mi to stoji v skrini dalsieho polroka a potom sa to preda uplnou nahodou o 2eura drahsie.
Akoze ano aspon za 7 pyzamko znie dobre... ale prirataj si k tomu 'vypalne', ktore si uctuje platforma + si prirataj postovne.. a zrazu je to 10eur. Za nosene pyzamo. Ked vystihnes vypredaj+3za cenu2 tak nove vyjde lacnejsie.

autor
21. nov 2025
@cyberk

Tie navrhnute ceny (predpokladam, ze V.) su uplne mimo tam :D najlepsie si spravit research predtym ako nieco nahras 🙂
Ceny uz nemen, bolo by to blbe.. 🙂
Pri dalsich nahratych kuskoch si daj pozor 🙂

@luckajozko21
@cyberk ano, presne ide o V.,
Este to pozriem ale tak nie som spokojna s touto “politikou” kde ta nepriamym sposobok nuti dat o dost nizsiu cenu

anonym_4803c8
21. nov 2025

Raz ked si cenu zadala, bolo by velmi neseriozne ju zvysit. Normalne predaj a pri dalsich kusoch ak budes este mat, si vopred zisti a daj taku cenu, aby si aj bola schopna predat aj bola spokojna. Ale inak nerozumiem co vsetci s tym lindexom maju, akoby to bola nejaka vyhra v loterii 🤷‍♀️

4stanka4
21. nov 2025
@anonym_autor

@luckajozko21
Este to pozriem ale tak nie som spokojna s touto “politikou” kde ta nepriamym sposobok nuti dat o dost nizsiu cenu

@anonym_autor ja radšej predám aj drahšie veci za pár € lebo keď to dám drahšie tak je tam vacsia konkurencia a takto je to síce lacnejšie ale aspoň mi to nestojí v skrini pol roka

denithestrange1993
21. nov 2025

@anonym_autor ja predavam radsej mierne pod cenu,lebo tie veci su malo kedy v uplne top stave,žmolky,sprane a nechcem potom riesit nejaku kritiku ze som ich okradla alebo co

anonym_0169ef
21. nov 2025
@anonym_autor

@luckajozko21

@anonym_autor Nikto ťa nenútil. Ak si to už raz predala, už by som to neriešila, ale do budúcna aspoň budeš vedieť.
Ak si tam nová a tie predaje teraz zrušíš resp. objednavky neodošleš a budeš chciet tovar nahrať znova, pozor na to, lebo dostaneš negatívne hodnotenia a je otázne či od teba potom do budúcna niekto niečo kúpi. Samozrejme stále sa vieš registrovať úplne nanovo, ale je otázne či kvôli pár eurám máš chuť to celé absolvovať