icon

Zadanie odberného miesta v aplikácii Temu

11. sep 2025

Da sa cez temu apku zadať odberne miesto ??? Lebo ja vidím len zadať moju adresu ....
Škoda ze nieje v ponuke odberne miesto

Vdaka za pomoc

anonym_074f70
11. sep 2025

Nie, nedá. Mne chodí 90%do najbližšieho packeta Zboxu, sem tam SPS box, tiež najbližšie k bydlisku.

doriiis
11. sep 2025

Nie nedá,ale ak to nie je nadrozmerný tovar tak ti ho doručia aj tak na nejaké odberné miesto alebo boxu

autor
11. sep 2025
@anonym_074f70

Nie, nedá. Mne chodí 90%do najbližšieho packeta Zboxu, sem tam SPS box, tiež najbližšie k bydlisku.

@anonym_074f70 a preco vam nechodi na vašu adresu???????

autor
11. sep 2025
@doriiis

Nie nedá,ale ak to nie je nadrozmerný tovar tak ti ho doručia aj tak na nejaké odberné miesto alebo boxu

@doriiis ved rovno na moju adresu nie? Ak práveže je veľký balík a vlastne ved stále na moju adresu ..... či?

natalia328
11. sep 2025
@anonym_autor

@doriiis ved rovno na moju adresu nie? Ak práveže je veľký balík a vlastne ved stále na moju adresu ..... či?

@anonym_autor nie temu chodí do boxov

jaga18
11. sep 2025

Nie, temu nenosí kuriér na adresu, ale do najbližšieho boxu.

autor
11. sep 2025
@jaga18

Nie, temu nenosí kuriér na adresu, ale do najbližšieho boxu.

@jaga18 tak mali dat nech si vyberiem box lebo mi posielajú hore dole kade tade.... ako to mam poriesit?

moonlight1210
11. sep 2025

Dorucenie do boxu si vybera Temu podla velkosti balika. Tak isto ktoru prepravnu spolocnost pouziju.
Mne len pride upozornenie od prepravnej spolocnosti (zatial to bola vzdy Packeta), ze to vezu a ako to dorucia (kurier/box).

Ale vies si v ucte na Temu nastavit viac adries, ak by si chcela dorucit inde (ine mesto, ina stvrt mesta, do prace, ...). No najskor tu adresu pouziju len v pripade, ze pojde o velky balik. Inak ti to daju zase iba do najblizsieho boxu k tej novej vybranej adrese, ktoru zadas.

Ty si sama nemozes vybrat box, lebo netusis, ako je to balene a ako velke to bude. Obcas aj mensia blbost pride vo vacsej krabici.

rachel36a
11. sep 2025

@anonym_autor žiaľ nesa sa vybrať...mne chodí bud na adresu alebo do boxu, z dvoch rôznych prepravných spoločnosti...

oli18
11. sep 2025

Mne este ani raz neprisiel balik do boxu, vzdy na adresu. Objednavala som asi 10x. Manzel 2x, doslo mu do boxu.

anna777115
11. sep 2025

Ja mám Temu na dobierku na adresu.

jaga18
11. sep 2025
@anonym_autor

@jaga18 tak mali dat nech si vyberiem box lebo mi posielajú hore dole kade tade.... ako to mam poriesit?

@anonym_autor žiaľ neporadim, my máme 2 miesta, kde je viacero boxov v meste a vždy to mám na tom, čo je ku nám bližšie ale zas vždy iný box, niekedy paketa, niekedy Alza box.

bielasovicka
11. sep 2025

Mne niekedy príde na adresu, a inokedy do boxu. Nechápem prečo 🤔

mima172
11. sep 2025
@anna777115

Ja mám Temu na dobierku na adresu.

@anna777115 Na dobierku? Temu predsa nemá možnosť dobierky. Myslíš klasické čínske Temu alebo nejakú ich napodobeninu? Objednávali sme už asi 50x a možnosť dobierky neponúka.

beata_k
11. sep 2025

@anonym_autor Chodi aj kurier. Prepravcu vyberaju podla velkosti zasielky.

weleda123
11. sep 2025
@mima172

@anna777115 Na dobierku? Temu predsa nemá možnosť dobierky. Myslíš klasické čínske Temu alebo nejakú ich napodobeninu? Objednávali sme už asi 50x a možnosť dobierky neponúka.

@mima172 mne tam teraz možnosť dobierky ukazuje po novom, ale čítala som nejaké diskusie, kde ľudia píšu, že ak si človek zvolí dobierku, tak to ani nepošlú 😅

mima172
11. sep 2025
@weleda123

@mima172 mne tam teraz možnosť dobierky ukazuje po novom, ale čítala som nejaké diskusie, kde ľudia píšu, že ak si človek zvolí dobierku, tak to ani nepošlú 😅

@weleda123 Dobre vedieť, skúsim nabudúce 👌 Naposledy som objednala minulý týždeň a možnosť dobierky mi nedalo, mrknem sa nato pri ďalšej objednávke 🙂

anna777115
11. sep 2025

Áno už je možnost dobierky, normalne mi to kurier z packety doviezol domov. Normalne mi prišiel mail o sledovaní zásielky.