icon

Zbytočné komentáre predávajúcich na bazároch

4. okt 2025

musím sa vás opýtať či sa vám to stalo- mne za posledný týždeň 2x.. nakupujem na bazári, ponúknem sumu a teda 1x mi to pani zamietla s písomným odôvodnením že prečo (ako naco?), 2x som ponúkla sumu, pani dala protiponuku kt následne stiahla a dokonca navýšila € oproti pôvodnej sume pretože je teraz väčší dopyt keďže ide zima.. asi som si to moc idealizovala -ponuku prijmem/odmietnem/dam protiponuku.. vôbec nie je nutná komunikácia tak prečo??

anonym_90a152
4. okt 2025

Vola sa to komunikácia a je to úplne v poriadku

anonym_2f0a78
4. okt 2025

Ty stále ponúkaš sumu? A ja že pri inzerátoch sú uvedené ceny.

anonym_c2204e
4. okt 2025

@anonym_autor to sa nesmie komunikovat? Zvlastna doba toto…

anonym_824217
4. okt 2025

To bude asi na tom zakazanom portali V.... D, ci?

weleda123
4. okt 2025
@anonym_2f0a78

Ty stále ponúkaš sumu? A ja že pri inzerátoch sú uvedené ceny.

@anonym_2f0a78 jedna aplikácia má takú možnosť, že "Ponúknuť cenu". Často mi ponúkajú, ak to nie je prehnané (že pýta 50% dole), tak súhlasím. Ja tiež zvyknem pýtať zľavu a zatiaľ mi ju vždy dali ☺️

autor
4. okt 2025
@weleda123

@anonym_2f0a78 jedna aplikácia má takú možnosť, že "Ponúknuť cenu". Často mi ponúkajú, ak to nie je prehnané (že pýta 50% dole), tak súhlasím. Ja tiež zvyknem pýtať zľavu a zatiaľ mi ju vždy dali ☺️

@weleda123 áno ta.. doteraz bolo všetko ok, veď aj mne ponúkajú nižšie ceny beriem to tak že o tom to je. ale akože aby mi to niekto písomne zdôvodňoval prečo ponuku neprijal mi príde mimo😅

weleda123
5. okt 2025
@anonym_autor

@weleda123 áno ta.. doteraz bolo všetko ok, veď aj mne ponúkajú nižšie ceny beriem to tak že o tom to je. ale akože aby mi to niekto písomne zdôvodňoval prečo ponuku neprijal mi príde mimo😅

@anonym_autor mne raz jedna tiež zdôvodnila, že prečo mi zamietla ponuku. Ale jednalo sa o čisto nové sandálky a už aj tak ich dávala za nízku cenu, keďže to boli Geoxy, takže nakoniec som ich aj tak kúpila 😅 ale často vidím na FB v skupine k tej appke, že ľudia tam všelijaké konverzácie posielajú, čo takto majú s predávajúcimi 😅 ľudia sú všelijakí.

janai1
5. okt 2025

Čo ja viem, niektorí ľudia majú trošku slušnosti v sebe. Odmietnu a povedia prečo, milé a slušné.

maminkadeticiek
5. okt 2025

Fuha?A co sme na arabskom bazari?Ja to vnimam tak ze cena je dana.Bodka.

autor
5. okt 2025
@maminkadeticiek

Fuha?A co sme na arabskom bazari?Ja to vnimam tak ze cena je dana.Bodka.

@maminkadeticiek tam je to o tom že mozes zjednavat-je tam taká ponuka. ale jasne si myslím že vies dať do inzerátu že cena je pevná a na ponuky nereagujes

autor
5. okt 2025
@janai1

Čo ja viem, niektorí ľudia majú trošku slušnosti v sebe. Odmietnu a povedia prečo, milé a slušné.

@janai1 no zas každému kto ti ponúkne nižšiu sumu vysvetľovať že prečo to odmietaš..ak mi ta cena nepride adekvátna alebo výhodná tak to aj tak nekúpim ani s odôvodnením 😅 ja som kúpila taký overal pani ho mala už za dobrú cenu ale mal 2 flaky podľa inzerátu, ponúkla som jej nižšiu sumu, prijala to a nakoniec mi to prišlo a malo to dalsie 4 fľaky ako bonus.. ale ok za tie prachy, nemala som ani potrebu to vracať.. ale ak mi niekto napíše že nova vec stala koľko a toľko a preto to predáva za toľko, no neviem veď mne je jedno koľko to stalo nové pokiaľ to kupujem už používané nie? ako preto nechapem to vysvetľovanie - proste to na mňa nemá vplyv

autor
5. okt 2025
@weleda123

@anonym_autor mne raz jedna tiež zdôvodnila, že prečo mi zamietla ponuku. Ale jednalo sa o čisto nové sandálky a už aj tak ich dávala za nízku cenu, keďže to boli Geoxy, takže nakoniec som ich aj tak kúpila 😅 ale často vidím na FB v skupine k tej appke, že ľudia tam všelijaké konverzácie posielajú, čo takto majú s predávajúcimi 😅 ľudia sú všelijakí.

@weleda123 mne je sympatická ta možnosť že mozes ešte nejaké malé drobné ušetriť tým že dáš ponuku… aj mne dávali a tiež som niektoré veci predala lacnejšie ale ja som predala a niekto nakúpil výhodne;)