Ako riešiť odmietanie wc u detí?
Ahojte mamičky. Vie mi niekto prosím poradiť? Dcérka chodí na potrebu na nočník. Len v noci ma plienky keby náhodou, ale aj to zobudi suchou a hneď rano ciká na nočník. Problém je ale taký že wc odmieta úplne. Vonku nechce vôbec radšej zadrží až domov. Minule vyše 2h zadržala a doma cikala. Proste nie nie ísť na wc. Nechcem na ňu tlačiť nieže ešte zahodí aj nočník. Stalo sa niekomu že by sa dieťa pocikalo niekde v obchode ? Na ulici by som ani neriešila poutieram a prezlečiem. 🫣
Aka stara? Hovorime o 4 rocnej ci 1,5? 🙂
A v com vlastne spociva problem ze zadrzi a vydrzi s cikanim na doma, ak teda v pohode zadrzi az domov, nepocura sa niekde cestom autom atd?
A ved pripadna nehoda v obchode uplne rovnako, keby sa to nebodaj stalo, vzdy som nosila nahradne nohavice, spodne pradlo, s tym, ze ak by sa tam dieta tesne odplienkovane nebodaj pocuralo, utriem prezleciem a neriesim - tak, ako aj na ulici.
@anonym_35c2ce tak 2,5 v novebri bude mať 3. Tak chcela by som ísť už aj na výlet s ňou, nie len v meste sa prechádzať 😄 a to pocikanie som myslela tak že či tam zamestnaci nerýpu potom 🫣 ako ja by som to utrela keď tak ..a oblečenie nosím aj ja samozrejme 😄😊 na začiatku mi poradili aby som s nou bola pár dní doma nech sa nauči že nie je plienka ale musí sa vypýtať..to už hotovo sama sadne a ciká,kaká..len vonku to je take že ani za boha. Keď skusím tak začne hneď plakať a uteka preč 🤷♀️
@anonym_autor videla som, ze nosia prenosny skladaci nocnik
Nebojte poznám chce to všetko len čas .moja malá 3 roky keď sa odplienkovalo zo začiatku nikde ani u starkej ani u krnsnej nechala cikať aj keď sa jej núkal nocnik a bolo to rovnako viem že nechcela cikať ani škôlke proste to chceli čas aby zvykla.ale moja stim že mimo domu extra necikala mala už keď nosila plienky .
Chceli to len čas
@anonym_autor videla som, ze nosia prenosny skladaci nocnik
@anonym_5a4c10 tak toto si idem vyhladat 😁 za pokus to stoji 😄

Aka stara? Hovorime o 4 rocnej ci 1,5? 🙂
A v com vlastne spociva problem ze zadrzi a vydrzi s cikanim na doma, ak teda v pohode zadrzi az domov, nepocura sa niekde cestom autom atd?
A ved pripadna nehoda v obchode uplne rovnako, keby sa to nebodaj stalo, vzdy som nosila nahradne nohavice, spodne pradlo, s tym, ze ak by sa tam dieta tesne odplienkovane nebodaj pocuralo, utriem prezleciem a neriesim - tak, ako aj na ulici.