icon

Ako riešiť plač dieťaťa so zajdením?

Dnes o 11:56

Ma niekto skúsenosť s dieťaťom, ktore ked si ublíži alebo je moc unavene začne plakat tak ze sa ľudovo povedané az zájde? Prestane dychat, zmodru mu peri, šklbe sa a potom sa zrazu sam nadychne? Ma to uz od babatka. Sú obdobia, kedy to urobí raz za tyzden a su obdobia kedy to urobí aj 3x za den. Nepomáha ani stipnutie, ani fukanie do tváre. Proste sa sam nadychne.
Ak ma niekto skúsenosť, kedy to prešlo vašim deťom?
Môj ma 19 mesiacov a kvoli tomu sa hovorí bojím dat spat babkam, dat do škôlky 😌

biba_18
Dnes o 12:23

netreba triasť, fúkať ani štípať, dieťa sa nadýchne samo.
deťom to prejde keď mu dozrie nervová sústava
dovtedy treba predchádzať situáciám kedy sa dieťa priveľmi rozruší...

autor
Dnes o 12:26
@biba_18

netreba triasť, fúkať ani štípať, dieťa sa nadýchne samo.
deťom to prejde keď mu dozrie nervová sústava
dovtedy treba predchádzať situáciám kedy sa dieťa priveľmi rozruší...

@biba_18 moj muž by ho najradšej zabalil do bublinkovej fólie, len aby si neublizil. Je to hrozne, nikdy nevieme ci sa nádychne

biba_18
Dnes o 12:28
@anonym_autor

@biba_18 moj muž by ho najradšej zabalil do bublinkovej fólie, len aby si neublizil. Je to hrozne, nikdy nevieme ci sa nádychne

@anonym_autor potom dobre. nech muž robí všetko preto aby neplakal. zobrať na ruky, odpútať pozornosť, nerobiť paniku ..

anonym_9dbb9b
Dnes o 14:03

Svagrinine deti toto robia Deti majú 5a 10.

slavomira236
Dnes o 16:06
@anonym_autor

@anonym_autor moja sa zachsdzala najmladsia tak ze normalne akoby ochabla zmenila farbuno bolo to strasne..neviem co by sa sama nadychla ak by som nereagovala

autor
Dnes o 19:54
@slavomira236

@anonym_autor moja sa zachsdzala najmladsia tak ze normalne akoby ochabla zmenila farbuno bolo to strasne..neviem co by sa sama nadychla ak by som nereagovala

@slavomira236 dokedy to trvalo? Vekovo

slavomira236
Dnes o 20:40
@anonym_autor

@slavomira236 dokedy to trvalo? Vekovo

@anonym_autor od cca 4mesiacov do 3 roka.to uz menej casto.raz sa jej to stalo v skolke buchol ju nejaky chlapcek po chrbte od zadu zlakla sa ako isla plskat nechytila dych a uz nezacala len sa zviezla ma zem bezvladne. Ucitelky mali teda dost. My sme chodili ked mala cca 1,5 aj po neurologii ci to niejeepilelsia nahodou lebo ona normalne bezvladna bola a farbu menila