Ako upokojiť umrčané dieťa pri prerezávaní zúbkov?
Ahojte mam 18 mesacne dieta idu mu posledne stolicky je hrozne umrncany od rana len mrnci vsetko za vsetko je zle co robite v takychto pripadoch vy? Place aj na rukach..
Dávam na noc nurofen, aby sa dieťa riadne vysypalo a nebolo umrncane
Cez deň potieram ďasna gélom
@viktoria1751 moja býva taká len tak. Nemusia to byť zuby. Od narodenia. Čakám kým ten deň prejde druhý je zvyčajne lepší
@viktoria1751 moja býva taká len tak. Nemusia to byť zuby. Od narodenia. Čakám kým ten deň prejde druhý je zvyčajne lepší
@anonym_2a50f0 su to zuby sprta. Si do ust furt a ani mi neje poriadne inac je vysmiate dieta
@anonym_2a50f0 su to zuby sprta. Si do ust furt a ani mi neje poriadne inac je vysmiate dieta
@viktoria1751 tak si spomeňte na mami čo máme toto bezne a nie extra lebo idú zuby 😃 fakt ale úplne iné materstvo s vysmiatym dieťaťom ako večne nespokojným no ale sú naše a ľúbime ich aké sú žejo. Zabávať, zamestnávať, ísť von
@viktoria1751 biely jogurt má chladivé účinky, kúsky ovocia z chladničky... pomôžu na chvíľu otupiť bolesť.
Na noc nurofen a cez den camilia. Toto nam funguje najviac
Na noc nurofen a cez den camilia. Toto nam funguje najviac
@anonym_a9df2f moj sa tolko tej camilie opil 😂 7 rocny uz, ale zato mu zuby vysli ani neviem ako jemu toto strasne pomahalo
@anonym_a9df2f moj sa tolko tej camilie opil 😂 7 rocny uz, ale zato mu zuby vysli ani neviem ako jemu toto strasne pomahalo
@ariannazara ano aj u nas to musi byt stale v lekarnicke 😀 vypije to a uplne ine dieta mam po chvilke doma

@viktoria1751 trpime spolu s nim