Ako vysvetliť matkám výzvy s náročným dieťaťom?
Ako vysvetliť matkám ktoré majú dobručké deti to že nie každé dieťa je dobručké? Že nie každé dieťa cez deň spi 2 hodiny ale len polhodinu? Že niektoré deti v noci neprespia celu noc ale sú hore aj 100x? 🙂 vysvetlite mi to prosim lebo keď počujem že “možno môj preto je taky kľudný lebo sa mu venujem nenechám vyrevat mojkame sa a bla bla.”?? Áno aj ja robím to iste aj nemožné a predsa moje decko prereve celý deň a nespi 🙂 🙂 🙂
Pozn.; tento príspevok je napísaný z maximálneho zúfalstva už a nemám sa s kým o tom ani porozprávať lebo nikto to nedokáže pochopiť 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@anonym_autor To nevysvetlis... Pokial nebudu mat aj ony take narocne dietatko, nepochopia.
@teddustok a možno keď budú mať niekedy druhé zistia že to nieje o tom a budú si trieskať hlavu o stenu pri večne uplakanom dieťati 😂
@anonym_autor mam kamarátku, ktorej dieťa bolo, ako malé úžasné. O mojom vravel jej manžel, že by ho bil od rána do večera. Keď prišlo ich dieťa do obdobia vzdoru, mali čo robiť, aby to zvládli. Teraz je náš pokojný a ich vyvádza.... Ani jej to nepripomína ako odsudzovali nášho...
Teraz mi sama hovorí, ako ju nikto nechápe, aké je to ťažké 🙄
@anonym_autor ser na to. Ja som až pri druhom zistila čo je to "dobré dieťa". Pri prvom som si vypočula múdre rady, čo všetko robím zle. A potom sme dali ešte tretie a to je iný level, tak už som len kývala hlavou, keď ma prvomatky poúčali, že "Tagurčiteeeeeee". Rodina už našťastie bola ticho.
Co tam po cudzich, ale ked ti to dookola ohadzuje o hlavu rodina, ze to je tvoja chyba, ako ho vychovavas a mas sa nad sebou zamysliet, a co si to vlastne za mater, to je uz iny level 🤦.

Mám dve. Keby prvé bolo ako druhé, zostane jedinacikom 🙈