icon

Ako vysvetliť matkám výzvy s náročným dieťaťom?

9. apr 2026

Ako vysvetliť matkám ktoré majú dobručké deti to že nie každé dieťa je dobručké? Že nie každé dieťa cez deň spi 2 hodiny ale len polhodinu? Že niektoré deti v noci neprespia celu noc ale sú hore aj 100x? 🙂 vysvetlite mi to prosim lebo keď počujem že “možno môj preto je taky kľudný lebo sa mu venujem nenechám vyrevat mojkame sa a bla bla.”?? Áno aj ja robím to iste aj nemožné a predsa moje decko prereve celý deň a nespi 🙂 🙂 🙂
Pozn.; tento príspevok je napísaný z maximálneho zúfalstva už a nemám sa s kým o tom ani porozprávať lebo nikto to nedokáže pochopiť 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Strana
z2
oblecenie99
9. apr 2026

Mám dve. Keby prvé bolo ako druhé, zostane jedinacikom 🙈

anonym_fe1569
9. apr 2026

@anonym_autor To nevysvetlis... Pokial nebudu mat aj ony take narocne dietatko, nepochopia.

valikadzm
11. apr 2026
@anonym_autor

@teddustok a možno keď budú mať niekedy druhé zistia že to nieje o tom a budú si trieskať hlavu o stenu pri večne uplakanom dieťati 😂

@anonym_autor mam kamarátku, ktorej dieťa bolo, ako malé úžasné. O mojom vravel jej manžel, že by ho bil od rána do večera. Keď prišlo ich dieťa do obdobia vzdoru, mali čo robiť, aby to zvládli. Teraz je náš pokojný a ich vyvádza.... Ani jej to nepripomína ako odsudzovali nášho...
Teraz mi sama hovorí, ako ju nikto nechápe, aké je to ťažké 🙄

anonym_fbc135
11. apr 2026

@anonym_autor ser na to. Ja som až pri druhom zistila čo je to "dobré dieťa". Pri prvom som si vypočula múdre rady, čo všetko robím zle. A potom sme dali ešte tretie a to je iný level, tak už som len kývala hlavou, keď ma prvomatky poúčali, že "Tagurčiteeeeeee". Rodina už našťastie bola ticho.

pettom19
11. apr 2026

Co tam po cudzich, ale ked ti to dookola ohadzuje o hlavu rodina, ze to je tvoja chyba, ako ho vychovavas a mas sa nad sebou zamysliet, a co si to vlastne za mater, to je uz iny level 🤦.

Strana
z2