icon

Ako zabrániť dieťaťu preliezť z postieľky?

Dnes o 17:11

Mame cerstve 2 roky. Spi vo vaku, ale keby ho nemala tak uz podla mna prelezie zabradlie na detskej postielke. Uz sa tak naklana, ze sa bojim, ze prepadne. Spinka sama v izbe, aj zaspava sama, tak mi velmi vyhovuje, ze je takto v "bezpeci" ze nemoze sama vyliezt a chodit po dome (dvere si vie otvorit). Ako ste to riesili toto prechodne obdobie?

anonym_53a6a7
Dnes o 17:13

Normálna postel. Ved už je velka na postieľku

anonym_00da68
Dnes o 17:14

Vyber nejake tycky z postielky aby vedela vybehnut sama a nikam neprepadne. Alebo normalnu postel

anonym_bc5689
Dnes o 17:15

Zamknut dvere a klucik vytiahnuf,tak nemoze ist nikam mimo domu.A v dome by ste ju poculi aj tak by bol smer k vam do postele.Neprehanaj to s ciernymi scenami,lebo sa s toho zblaznis.

viestta
Dnes o 17:19

Zrus vak a obliekaj jej pyzamo. Zrus zabradlie na postielke alebo je kupte velku postel. Ked 5x spadne z postele nic sa nestane, ak vypadne cez zabradlie z postielky a este aj zamotana do spacieho vaku, tak si moze riadne ublizit. Kym nekupis normalnu postel aspon zrus ten vak a umozni jej vyliezat z postielky bezpecne. A dom zamykaj, kym sa pohybuje po dome cez den a je v bezpeci, tak bude v bezpeci aj v noci.

autor
Dnes o 17:22

@vsetci rozmyslam taketo nieco.Co myslite?

anonym_00da68
Dnes o 17:24
@anonym_autor

@anonym_autor chves to aj zamykat? 🤦 V 2 rokoch mali moje deti normalne postele a nie ohradky

viestta
Dnes o 17:25
@anonym_autor

@anonym_autor je to zbytocnost. A este za tie peniaze... Ako ohradka pre stenata to vyzera. Normalna dospelacka postel, pre vas dobry pocit kupte k nej zabranu. Nas nemal ani zabranu, ked uz nebol v postielke v bezpeci isiel spat na velu dospelacku postel. Mal nieco malo po dvoch rokoch.

anonym_53a6a7
Dnes o 17:26
@anonym_autor

@anonym_autor toto je pre ročne dieťa. Ty máš 2 ročnú, kúp normálnu postel . Možno by som dokúpila bočnú stranu, ale však ju naucis nirmalne cúvať dole
Dieťa treba rozvíjať a nie držať ako bábätko

anonym_9e0d93
Dnes o 17:28
@anonym_autor

@anonym_autor blbosť, kúp jej normálnu posteľ

ivik4
Dnes o 17:34

V 2 rokoch normalna postel

biba_18
Dnes o 17:36

moj spal v postielke, ale dala som mu preč jedno zábradlie…

thereisabear
Dnes o 17:56

Jedine sa zmieriť, že toto bezpečné obdobie skončilo. Kúp normálnu posteľ so zábranou. Je to bezpečnejšie ako keby liezla z postieľky a spadla.

rivini
Dnes o 18:23

@anonym_autor v dvoch rokoch malo dieta uz normalnu postel. Poschodie bolo zabezpecene tak, aby mi nikam okrem izieb na poschodi neodislo. Ved ak si aj otvori dvere, snad nevybehne z domu…zamknut dieta v izbe, alebo zamknut vchodove dvere by som v zivote neurobila. A ani sa to z bezpecnostnych dovodov v ziadnom pripade neodporuca. V pripade poziaru si dobrovolne zamknes unikovu cestu (vplyvom tepla sa zamok vtedy casto neda odomknut). Plus zamknut dieta v izbe je pre mna absolutny nonses. Ved predpokladam, ze ides spat, az ked uz dieta spi. A ked sa zobudi, tak ho snad pocujes.

rivini
Dnes o 18:26
@anonym_bc5689

Zamknut dvere a klucik vytiahnuf,tak nemoze ist nikam mimo domu.A v dome by ste ju poculi aj tak by bol smer k vam do postele.Neprehanaj to s ciernymi scenami,lebo sa s toho zblaznis.

@anonym_bc5689 suhlasim s tym, ze dvojrocnemu dietatu uz treba trochu „verit“. No zamknut vchodove dvere a klucik odlozit prec je prva vec, pred ktorou varuje kazdy poziarnik a policajt

leonard1997
Dnes o 18:51

Jednoducho kup postielku s vyššími tyčkami aby sa cez ne nemohlo naklanat

selest
Dnes o 19:00

Je to nebezpecne. Zrus vak a vyber tycky ako ti radia. My sme z toho dovodu pre syna v tom veku pouzivali monitor dychu, ked vyliezol z postielky tak sme o tom vedeli..