Čo robia autisti mimo spoločenských noriem?
Čo robia vaši autisti co je úplne mimo spoločenských noriem? Co je najhoršie v ich správaní co už nedavate psychicky?
teraz davam vsetko, od mala som im nastavovala hranice, ale v detskom veku (skolskarskom) to bolo tazsie - zachvaty placu boli najhorsie - hocikde, na ulici, v obchode... raz sa mi stalo, ze som starsieho brala zo skolky (teraz sa tomu smejem...) a musela som ho niest stylom hlava vpredu nohy vzadu pod pazuchou, vrieskal, kopal, metal sa... ucitelky len zirali ze takeho to nepoznaju lebo v skolke bol zlaticko ale doma cert. no najviac asi ublizovanie surodencovi, hoci ten ho vzdy provokoval skoncilo to krviprelievanim ☹ do dnes ma druhe dieta z toho traumu ☹ obaja uz su dospeli. nikdy som si nerobila velku hlavu z toho co si o nas mysli okolie, to by ma len este viac stresovalo. myslela som na deti nie druhych...
@anonym_autor myslis deti?
@anonym_3a840b aj dospelí i deti...ja mam školáka a hrozne neviem co bude v dospelosti
tak asperger napr hadky neustale si presadzovanie svojho a vysokofunkcny co nerozprava dohryzol cudzie deti ...kazdy autista je iny samozrejme
@anonym_3a840b aj dospelí i deti...ja mam školáka a hrozne neviem co bude v dospelosti
@anonym_autor Napíš skôr ty, čo robí tvoje dieťa a ostatné maminky ti poradia.
@anonym_autor Napíš skôr ty, čo robí tvoje dieťa a ostatné maminky ti poradia.
@anonym_9d7519
Všetko opakuje aj po rozprávkach. Riesi úplne blbosti... napríklad ze prečo by mal sedieť na podsedaku bolo mu vysvetlene preco a táto téma je dennodenne uz hádam aj 2 roky.. budí naschvál mladšieho súrodenca.. zrazu povie ze niekoho nemá rad hoc je naň človek dobrý a stále to opakuje celé dni.. trieska s dverami.. nechce ísť von, nechce sa hrať, nechce ísť za kamarátom...je drzí , nezdravi ľudí...samozrejme záchvaty niekedy pre blbost. Krik a plač.
@anonym_autor furt dačo je. Najnovšie same časy, od koľkej do koľkej sa bude hrať, kedy vstávame, kedy idem spať, kedy ide autobus, kedy bude na zastávke, kedy bude na ďalšej zastávke, koľko trvá česanie, kedy skončí kúpanie, kedy začne rozprávka. Od rána do večera len časy, časy a časy. Tak týždeň dva, to človek dáva, ale keď to trvá mesiace je to na nervy už.
@anonym_autor každý autista je iný, nedá sa zovseobecnovat. Ale aj autisti musia mať nastavane svoje limity. A to robí mnoho rodičov chybu, že ich nechajú ako takých samorostov, lebo oni majú diagnózu.
@anonym_autor každý autista je iný, nedá sa zovseobecnovat. Ale aj autisti musia mať nastavane svoje limity. A to robí mnoho rodičov chybu, že ich nechajú ako takých samorostov, lebo oni majú diagnózu.
@anonym_f0bca1 tak máš autistu? Že nastav hranice, keď sa hodí o zem a reve jak divy, vždy keď dačo mu blesne v hlave. Tak je fakt, že také, no, nastav hranice, keby sa dalo, nebol by to autizmus a stačilo by nastaviť hranice.

@anonym_autor myslis deti?