icon

Je normálne, že osemročná za všetko plače?

Včera o 08:11

Je to prosim vas normalne? Bude mat o mesiac 8 a ona vkuse kvoli vsetkemu reve? Nieco sa jej nepodari, reve. Surodenec do nej kusok drgne, reve, nieco sa jej zakaze reve. Ma mladsieho brata o 3 roky ale ten tolko za mesiac nenareve kolko dcera za jeden den. A uz stracame doma vsetci nervy

anonym_8ea2fe
Včera o 08:12

Niektorym to zostane aj v dospelosti ...

anonym_bc822a
Včera o 08:15

Ak nechces aby jej to ostalo az do dospelosti a nevies ako a jej psychikou pracovat isla by som minimalne ja ako rodic na konzultaciu k psychologicke. Na kazdej skole by mali mat skolskuz takze nebudes ani platit ak by islo o problem s peniazmi.

anonym_9f9c89
Včera o 08:17

Súhlasím, tiež psychológ,ked neviete si s tým dať rady

anonym_6f7f6b
Včera o 08:18

Nevšímať si ju, keď chce plakať tak nech plače
Možno keď uvidi že to nikoho nezaujíma a nie je z toho divadielko tak prestane

anonym_3d59c7
Včera o 08:30

V jej veku som bola rovnaká, stačilo málo a hneď sa mi spustil plač. Nevedela som to zastaviť ani ovplyvniť. Možno to súvisí s vývojom nervovej sústavy, mne to prešlo cca v puberte. Ak môžem poradiť, nechaj ju vysporiadať samu so svojimi emóciami, pre mňa bolo ešte horšie, keď do mňa všetci hučali...neplač, nesmieš toľko plakať, prečo zase plačeš a pod.

jennky13
Včera o 08:56

@anonym_autor potrebujes ju ako mama naucit pracovat s emociami, ona to ako male dievca este nevie. Dufam, ze na nu nekricite vety typu : nerev, zas reves, preco tolko reves .... a podobne. Precitaj si k tomu nejaku literaturu a su uz aj dobre detske knihy, ktore ti pomozu naucit ju spravne zvladat emocie .

jennky13
Včera o 09:00
anonym_4fb964
Včera o 09:01

@anonym_autor asi ma nejaky problem, ma vyssiu citlivost a prezivanie. Ak to budes ignorovat moze to prerast do uzkosti. Skus toho psychologa mozno poradi a dcera uvita ze sa niekto zaobera jej problemami.

anonym_6ded86
Včera o 09:29

@anonym_autor podľa toho ako si ju opísala sa vôbec nečudujem, že často plače.
Čo tak ju objať, keď plače viac sa jej venovať, nasadiť detské magnézium a variť jej výživnú stravu, môže jej začínať predčasná puberta to zamáva s hormónmi a psychikou...
Mamička teraz skľudni hormón ty a začni sa dcére s trpezlivosťou venovať, možno si to zanedbala kvôli jej mladšiemu synovi...

anonym_9148e4
Včera o 09:31

Tak neviem keby su to adekvatne dôvody nepoviem ale aby revala ze do nej niekto len tak nechtiac drgne a za den revat viac nez ine deti za mesiac ? Tiez si myslim ze potrebuje na seba pútať pozornosti, nevsimala by som si to keby to je pre nic za nic

estellas
Včera o 09:32

Rozmýšľala by som či sa tým niečo nebude, možno ju niečo trápi. Nedeje sa niečo v rodine ? Nemá nejaký problém v škole?

anonym_be2068
Včera o 10:20

Tiež som ako dieťa stále plakala, fakt stále. Vďaka tomu, že sa moja mama tvárila, že to nevidí alebo na mňa nahučala, aby som prestala, sa to naťahovalo na dlhé roky, až v dospelosti s pár terapiami to prešlo (s mamou máme aj vďaka tomu hrozný vzťah).
Ak na to nemáš nervy, odporúčam psychológa - pre teba, dieťa je ok. U syna sme si prešli podobným, tým, že som vedela od začiatku čo a ako, tak to celkom už aj odznelo.

autor
Dnes o 04:25
@anonym_6ded86

@anonym_autor podľa toho ako si ju opísala sa vôbec nečudujem, že často plače.
Čo tak ju objať, keď plače viac sa jej venovať, nasadiť detské magnézium a variť jej výživnú stravu, môže jej začínať predčasná puberta to zamáva s hormónmi a psychikou...
Mamička teraz skľudni hormón ty a začni sa dcére s trpezlivosťou venovať, možno si to zanedbala kvôli jej mladšiemu synovi...

@anonym_6ded86 obom sa venujem rovnako, nic nikto nezanedbal. Objimam ich oboch denne a to nielen raz, ale ked denne reve 100x pomaly kvoli hlupostiam tak to da riadne zabrat trpezlivost kazdemu. Uz aj jej babky vraveli ze je to s nou cim dalej tym horsie. Vyvazenu stravu maju od malicka.

autor
Dnes o 04:26
@estellas

Rozmýšľala by som či sa tým niečo nebude, možno ju niečo trápi. Nedeje sa niečo v rodine ? Nemá nejaký problém v škole?

@estellas pytam sa jej na to, zakazdym ked sa kvoli blbosti rozplace, sa jej pytam ci ju nieco trápi, ci ju nieco boli. Vzdy mi na vsetko povie nie

beata_k
Dnes o 05:55
@anonym_autor

@estellas pytam sa jej na to, zakazdym ked sa kvoli blbosti rozplace, sa jej pytam ci ju nieco trápi, ci ju nieco boli. Vzdy mi na vsetko povie nie

@anonym_autor Nepytaj sa jej. Ma 8. Velmi dobre hra divadlo. Zrejme to zacalo surodencom, ale uz je cas aby to skoncilo.

jennky13
Dnes o 08:58
@beata_k

@anonym_autor Nepytaj sa jej. Ma 8. Velmi dobre hra divadlo. Zrejme to zacalo surodencom, ale uz je cas aby to skoncilo.

@beata_k ako vies, ze hra divadlo ?

beata_k
Dnes o 09:12
@jennky13

@beata_k ako vies, ze hra divadlo ?

@jennky13 Lebo mama za nou vzdy pride a pyta sa jej toto a tamto a hento. Ma 100% pozornosti.