icon

Kričíte na svoje deti? Čo si myslia susedia?

Včera o 21:58

Čo si tak myslia susedia 🤣

Strana
z2
anonym_861fcf
Včera o 22:31

Keďže väčšina susedov má tiež deti, tak si nemyslia asi dokopy nič, len že som sa nechala vytočiť 🙂.

anonym_d00156
Včera o 23:42

Tiež stoja v pozore 😀

anonym_e0be58
Dnes o 00:12

Kto nekričí?😅😇

anonym_c4bee9
Dnes o 00:54

Nekricim. Nemám dôvod

anonym_64cba0
Dnes o 01:09

každý má nejakú výchovu. Manž. kričí že ho počuť do tretich susedov.

anonym_ec5caa
Dnes o 02:10

Za 11rokov ani raz.

anonym_38aec2
Dnes o 04:29

Môj švagor keď raz zreval na deti ze si maju konecne sadnut tak aj svokrovci sadli. Ale on reval 24/7 decka to uz brali ako beznu formu komunikacie. Keď ich nevidel tak sa z toho smiali.

anonym_3cbf6c
Dnes o 05:05

@anonym_autor túto otázku si kladiem často. Co si asi myslia susedia? 🤷😃

anonym_9eb84f
Dnes o 05:20

moja suseda na svoje reve jak zmyslov zbavena- funguje to aj na moju .. vazi si co ma doma 😀

danielahamar
Dnes o 05:27

Nie, ja šepkam, znie to hrôzostrašnejšie😉

anonym_2ebbb8
Dnes o 05:39

Občas zakričím keď mala neposlúcha a ja nemám v ten deň pevné nervy ale častejšie sa jej opýtam či chce aby som začala hučať, ona povie nie a potom poslúchne. :D

anonym_b1f9e0
Dnes o 05:47
@anonym_d00156

Tiež stoja v pozore 😀

@anonym_d00156 moja svokra hovorieva, ze ked sa uz vytocila poriadne (nestavalo sa casto), tak aj pes ticho zaliezol pod stol a cakal, ze co to 😆. Mne raz sused vo vytahu povedal, akoze smerom k detom sa otocil, ze nooo, maminka je na Vas prisna, to by som sa aj ja niekedy trochu bal 😅.

anonym_b1f9e0
Dnes o 05:52

A akurat vcera som uz kricala riadne, lebo som v 36 tt., rizikove, nic nachystane, dcera v izbe bordel jak v tanku, neda sa prejst a cely tyzden, ako prisla z tabora, tak len opakujem ako papagaj, aby si to spratala. Ma tam kopu krabic a v nich straaaasne vela potrebnych veci - nech si to pretriedi, lebo ani oblecko nema kam dat a o stole ani nehovorim, farbicky, farby, vlny na hackovanie, sponky, koralky, papiere, lepidla, materialy na vyrobu sviecok. No nehuc, nemas kam stupit. A vecer, ked to zbadal muz, tak hucal este viac ako ja doobeda 🫣.

anonym_d99711
Dnes o 05:53
@anonym_c4bee9

Nekricim. Nemám dôvod

@anonym_c4bee9 tak to je zavidim. Ked desiaty krat poviem, chod si umyť zuby a on nic, tak kricim. A ked mu 15ty krat poviem daj si tichšie TV, tak tiez kricim. Proste ked ma ignoruje, nic ine nezabera.

anonym_d99711
Dnes o 05:56
@anonym_ec5caa

Za 11rokov ani raz.

@anonym_ec5caa tomu nejak neverim. Bud mas idealne deti alebo nejaku estra flegmaticku povahu. Keby Ti tak kopne loptu do mastnej omacky a vyleje ju po celej kuchyni, ked sa prave ponahlas a nevies čo skôr 🙈
Alebo ti dnieta písať romace ulohy a hadze knihy a zosity a pera ceruzky naokolo.....

anonym_441bef
Dnes o 05:58
@anonym_d99711

@anonym_ec5caa tomu nejak neverim. Bud mas idealne deti alebo nejaku estra flegmaticku povahu. Keby Ti tak kopne loptu do mastnej omacky a vyleje ju po celej kuchyni, ked sa prave ponahlas a nevies čo skôr 🙈
Alebo ti dnieta písať romace ulohy a hadze knihy a zosity a pera ceruzky naokolo.....

@anonym_d99711 ja mam tiez takeho syna, ze ma 13 a raz som nanho nemusela zvysit hlas 🤷🏻‍♀️

anonym_7ff891
Dnes o 05:59

Áno kričím. A susedia? Aj oni kričia na tie svoje.
Je lepšie kričať ako biť.

anonym_d99711
Dnes o 05:59
@anonym_441bef

@anonym_d99711 ja mam tiez takeho syna, ze ma 13 a raz som nanho nemusela zvysit hlas 🤷🏻‍♀️

@anonym_441bef qch, ja denne som úplne na prášky, čo dokáže robit. Napríklad liať vodu do nadrze auta alebo ho "umývať" nejakou kefou fajnou tvrdou a iné zaujímavosti.

anonym_bc4361
Dnes o 06:57

@anonym_autor ja si myslím, že tí ľudia musia byť úplne šlahnutí a nemali mať deti. Výchova a fungovanie rodiny funguje aj bez kriku. Na to musí mať ale niekto aj mentálnu výbavu a uvedomenie- bohužiaľ stále málo v mnohých rodinách a rodičovstve.

anonym_bc4361
Dnes o 07:03
@anonym_d99711

@anonym_d99711 ja zas nemôžem uveriť tomu, ako môže dieťa kopnúť loptu do omáčky alebo hádzať učebné pomôcky okolo. Ok, ak by malo diagnózu, ale pri zdravých hraniciach od mala neexistuje. U nás sa nikdy nekričalo, mne sa stačí pozrieť, alebo opýtať, kde je problém a už je vybavené. Ja keď vidím čo iné rodiny predvádzajú, nechápem 🙄Manžel tiež. Vidím chybu hlavne v konzistentnosti a vytrvalosti rodičov. Pravidlách a hraniciach ani nehovorím

7miriam77
Dnes o 07:04

Ja na moju dcéru vôbec nekričím, fakt mi nedáva na to dôvod....snáď to tak ostane 🙏

anonym_d00156
Dnes o 07:17
@anonym_b1f9e0

@anonym_d00156 moja svokra hovorieva, ze ked sa uz vytocila poriadne (nestavalo sa casto), tak aj pes ticho zaliezol pod stol a cakal, ze co to 😆. Mne raz sused vo vytahu povedal, akoze smerom k detom sa otocil, ze nooo, maminka je na Vas prisna, to by som sa aj ja niekedy trochu bal 😅.

@anonym_b1f9e0 😀

anonym_c3a58b
Dnes o 07:18
@7miriam77

Ja na moju dcéru vôbec nekričím, fakt mi nedáva na to dôvod....snáď to tak ostane 🙏

@7miriam77 sú rodičia čo nekričis, nemajú dôvod. Deti nevidia celý den, ako naši susedia, deti sa vytratia ráno k nám a sú tu prakticky celý deň. Suseda vysmiata a ja sa môžem s deťmi " srať". Ale tak, je to super matka, čo má super dieťa.🤦

7miriam77
Dnes o 07:23
@anonym_c3a58b

@7miriam77 sú rodičia čo nekričis, nemajú dôvod. Deti nevidia celý den, ako naši susedia, deti sa vytratia ráno k nám a sú tu prakticky celý deň. Suseda vysmiata a ja sa môžem s deťmi " srať". Ale tak, je to super matka, čo má super dieťa.🤦

@anonym_c3a58b moja dcérka tiež málokedy ide na návštevu, jej kamošky sú väčšinou u nás 🙂, no vždy len jedna, .....takú máme dohodu. A teraz keď je teplo, tak len von, nevidím dôvod aby boli zavreté v izbe, keď sa dá byť na ihrisku

anonym_2de86c
Dnes o 07:28

Na jedno dieťa som kričať nemusela. Na dvoch chalanov, ktorí si x-krát denne robia naschvály, už kričím, nie som budhistický mních 😅 ale aj tak to vlastne nepomáha no...

pr85
Dnes o 07:50

@anonym_autor U nás v paneláku je to každému jedno. Ja ani poriadne nepoznám susedov, ktorí bývajú na poschodí.

anonym_da0167
Dnes o 08:09
@anonym_bc4361

@anonym_autor ja si myslím, že tí ľudia musia byť úplne šlahnutí a nemali mať deti. Výchova a fungovanie rodiny funguje aj bez kriku. Na to musí mať ale niekto aj mentálnu výbavu a uvedomenie- bohužiaľ stále málo v mnohých rodinách a rodičovstve.

@anonym_bc4361 dobrovoľne sa hlasim k slahnutym🤭..zakričala som občas na deti a občas zvysim hlas aj na vnučky..co už, k dokonalosti mám ďaleko 😀

zuzana76
Dnes o 08:22

Nekricim, uz su velki, ale ani ked boli mali som nekricala, nejako som nemusela, nielen ja, ale ani manzel, my vlastne doma vobec nekricime, az mi to pride hrozostrasne 😀

anonym_a15afc
Dnes o 08:24

U nás doma sa nekričí. Na čo? Poviem raz, poviem druhýkrát a keď stále nič, začnem odpočítavať 3,2,1 a už to fičí. Syn len prosí, aby som rátala pomaly 😃 Dcéra je už dospelá, skončila SŠ. Jej priateľ je u nás často a minule povedal, že nechápe, že sa u nás nekričí, že to ešte nezažil. Ono sa to dá aj inak, naozaj.

anonym_ec5caa
Dnes o 08:27
@anonym_d99711

@anonym_d99711 Mam jednoducho ine vychovne metody, ktore funguju. Krik beriem ako nezvladnutie vlastnych emocii a situacie ktorej clovek celi a uz som dost stara nato aby som dokazala svoje emocie ovladnut a nie oni mna.

Strana
z2