Kričíte na svoje deti? Čo si myslia susedia?
Čo si tak myslia susedia 🤣
Tiež stoja v pozore 😀
Kto nekričí?😅😇
Nekricim. Nemám dôvod
každý má nejakú výchovu. Manž. kričí že ho počuť do tretich susedov.
Za 11rokov ani raz.
Môj švagor keď raz zreval na deti ze si maju konecne sadnut tak aj svokrovci sadli. Ale on reval 24/7 decka to uz brali ako beznu formu komunikacie. Keď ich nevidel tak sa z toho smiali.
@anonym_autor túto otázku si kladiem často. Co si asi myslia susedia? 🤷😃
moja suseda na svoje reve jak zmyslov zbavena- funguje to aj na moju .. vazi si co ma doma 😀
Občas zakričím keď mala neposlúcha a ja nemám v ten deň pevné nervy ale častejšie sa jej opýtam či chce aby som začala hučať, ona povie nie a potom poslúchne. :D
Tiež stoja v pozore 😀
@anonym_d00156 moja svokra hovorieva, ze ked sa uz vytocila poriadne (nestavalo sa casto), tak aj pes ticho zaliezol pod stol a cakal, ze co to 😆. Mne raz sused vo vytahu povedal, akoze smerom k detom sa otocil, ze nooo, maminka je na Vas prisna, to by som sa aj ja niekedy trochu bal 😅.
A akurat vcera som uz kricala riadne, lebo som v 36 tt., rizikove, nic nachystane, dcera v izbe bordel jak v tanku, neda sa prejst a cely tyzden, ako prisla z tabora, tak len opakujem ako papagaj, aby si to spratala. Ma tam kopu krabic a v nich straaaasne vela potrebnych veci - nech si to pretriedi, lebo ani oblecko nema kam dat a o stole ani nehovorim, farbicky, farby, vlny na hackovanie, sponky, koralky, papiere, lepidla, materialy na vyrobu sviecok. No nehuc, nemas kam stupit. A vecer, ked to zbadal muz, tak hucal este viac ako ja doobeda 🫣.
Nekricim. Nemám dôvod
@anonym_c4bee9 tak to je zavidim. Ked desiaty krat poviem, chod si umyť zuby a on nic, tak kricim. A ked mu 15ty krat poviem daj si tichšie TV, tak tiez kricim. Proste ked ma ignoruje, nic ine nezabera.
Za 11rokov ani raz.
@anonym_ec5caa tomu nejak neverim. Bud mas idealne deti alebo nejaku estra flegmaticku povahu. Keby Ti tak kopne loptu do mastnej omacky a vyleje ju po celej kuchyni, ked sa prave ponahlas a nevies čo skôr 🙈
Alebo ti dnieta písať romace ulohy a hadze knihy a zosity a pera ceruzky naokolo.....
@anonym_ec5caa tomu nejak neverim. Bud mas idealne deti alebo nejaku estra flegmaticku povahu. Keby Ti tak kopne loptu do mastnej omacky a vyleje ju po celej kuchyni, ked sa prave ponahlas a nevies čo skôr 🙈
Alebo ti dnieta písať romace ulohy a hadze knihy a zosity a pera ceruzky naokolo.....
@anonym_d99711 ja mam tiez takeho syna, ze ma 13 a raz som nanho nemusela zvysit hlas 🤷🏻♀️
Áno kričím. A susedia? Aj oni kričia na tie svoje.
Je lepšie kričať ako biť.
@anonym_d99711 ja mam tiez takeho syna, ze ma 13 a raz som nanho nemusela zvysit hlas 🤷🏻♀️
@anonym_441bef qch, ja denne som úplne na prášky, čo dokáže robit. Napríklad liať vodu do nadrze auta alebo ho "umývať" nejakou kefou fajnou tvrdou a iné zaujímavosti.
@anonym_autor ja si myslím, že tí ľudia musia byť úplne šlahnutí a nemali mať deti. Výchova a fungovanie rodiny funguje aj bez kriku. Na to musí mať ale niekto aj mentálnu výbavu a uvedomenie- bohužiaľ stále málo v mnohých rodinách a rodičovstve.
@anonym_d99711 ja zas nemôžem uveriť tomu, ako môže dieťa kopnúť loptu do omáčky alebo hádzať učebné pomôcky okolo. Ok, ak by malo diagnózu, ale pri zdravých hraniciach od mala neexistuje. U nás sa nikdy nekričalo, mne sa stačí pozrieť, alebo opýtať, kde je problém a už je vybavené. Ja keď vidím čo iné rodiny predvádzajú, nechápem 🙄Manžel tiež. Vidím chybu hlavne v konzistentnosti a vytrvalosti rodičov. Pravidlách a hraniciach ani nehovorím
Ja na moju dcéru vôbec nekričím, fakt mi nedáva na to dôvod....snáď to tak ostane 🙏
@anonym_d00156 moja svokra hovorieva, ze ked sa uz vytocila poriadne (nestavalo sa casto), tak aj pes ticho zaliezol pod stol a cakal, ze co to 😆. Mne raz sused vo vytahu povedal, akoze smerom k detom sa otocil, ze nooo, maminka je na Vas prisna, to by som sa aj ja niekedy trochu bal 😅.
@anonym_b1f9e0 😀
Ja na moju dcéru vôbec nekričím, fakt mi nedáva na to dôvod....snáď to tak ostane 🙏
@7miriam77 sú rodičia čo nekričis, nemajú dôvod. Deti nevidia celý den, ako naši susedia, deti sa vytratia ráno k nám a sú tu prakticky celý deň. Suseda vysmiata a ja sa môžem s deťmi " srať". Ale tak, je to super matka, čo má super dieťa.🤦
@7miriam77 sú rodičia čo nekričis, nemajú dôvod. Deti nevidia celý den, ako naši susedia, deti sa vytratia ráno k nám a sú tu prakticky celý deň. Suseda vysmiata a ja sa môžem s deťmi " srať". Ale tak, je to super matka, čo má super dieťa.🤦
@anonym_c3a58b moja dcérka tiež málokedy ide na návštevu, jej kamošky sú väčšinou u nás 🙂, no vždy len jedna, .....takú máme dohodu. A teraz keď je teplo, tak len von, nevidím dôvod aby boli zavreté v izbe, keď sa dá byť na ihrisku
Na jedno dieťa som kričať nemusela. Na dvoch chalanov, ktorí si x-krát denne robia naschvály, už kričím, nie som budhistický mních 😅 ale aj tak to vlastne nepomáha no...
@anonym_autor U nás v paneláku je to každému jedno. Ja ani poriadne nepoznám susedov, ktorí bývajú na poschodí.
@anonym_autor ja si myslím, že tí ľudia musia byť úplne šlahnutí a nemali mať deti. Výchova a fungovanie rodiny funguje aj bez kriku. Na to musí mať ale niekto aj mentálnu výbavu a uvedomenie- bohužiaľ stále málo v mnohých rodinách a rodičovstve.
@anonym_bc4361 dobrovoľne sa hlasim k slahnutym🤭..zakričala som občas na deti a občas zvysim hlas aj na vnučky..co už, k dokonalosti mám ďaleko 😀
Nekricim, uz su velki, ale ani ked boli mali som nekricala, nejako som nemusela, nielen ja, ale ani manzel, my vlastne doma vobec nekricime, az mi to pride hrozostrasne 😀
U nás doma sa nekričí. Na čo? Poviem raz, poviem druhýkrát a keď stále nič, začnem odpočítavať 3,2,1 a už to fičí. Syn len prosí, aby som rátala pomaly 😃 Dcéra je už dospelá, skončila SŠ. Jej priateľ je u nás často a minule povedal, že nechápe, že sa u nás nekričí, že to ešte nezažil. Ono sa to dá aj inak, naozaj.
@anonym_d99711 Mam jednoducho ine vychovne metody, ktore funguju. Krik beriem ako nezvladnutie vlastnych emocii a situacie ktorej clovek celi a uz som dost stara nato aby som dokazala svoje emocie ovladnut a nie oni mna.

Keďže väčšina susedov má tiež deti, tak si nemyslia asi dokopy nič, len že som sa nechala vytočiť 🙂.