icon

Máte tiež také aktívne dieťa?

Dnes o 16:18

Zdravim mamičky, prosim ze nie som jedina mam skoro rocneho syna a proste on od rana do vecera by len vymyslal kam vyliezt co zhodit co vyviest, ked vystihnem chvilu ze mu niecochcem ukazat tak to su doslova max 2 minuty a koniec. Chodime na skupinove cvicenia a tam decka zvyknu pekne pracovat aspon chvilku ale on lieta po celej miestnosti kade tade ja ho len nahanam🤣 uz som sa pytala ci je to ok a vraj ano ze je len zvedavy ale v mojom okoli take dieta ako on nepoznam, je tu niekto s podobnym šibalom?

anonym_723d17
Dnes o 16:23

@anonym_autor buď rada,že máš také dieta

anonym_5a83a2
Dnes o 16:29

Chceš počuť zlú správu? Nevyrastie z toho. A dobrú? Udrží to aj teba vo forme 😂. Teraz má môj “malý” šibal 8 rokov. Chodí 4-6x do týždňa na tréning - hokej, box. Do toho chodí somnou behávať aspoň 1x do týždňa, s mužom na bike (downhill) rovnako aspoň raz. Medzi tým chodievame aj liezť, turistika (prejde aj 16km ferratu), korčule, kolobežka, lyže,… neuveríš. To decko si po 1.5h na ľade fakt tvrdého tréningu pol hodinu oddýchne a pýta sa, čo ideme robiť.😅 Má ešte mladšieho súrodenca, ten je presný opak, pohodička, skôr ho zaujíma umenie, aj keď športuje ale je to také lážo plážo. Čo staršiemu pomáha sa tiež trošku skludniť (občas).

autor
Dnes o 16:47
@anonym_5a83a2

Chceš počuť zlú správu? Nevyrastie z toho. A dobrú? Udrží to aj teba vo forme 😂. Teraz má môj “malý” šibal 8 rokov. Chodí 4-6x do týždňa na tréning - hokej, box. Do toho chodí somnou behávať aspoň 1x do týždňa, s mužom na bike (downhill) rovnako aspoň raz. Medzi tým chodievame aj liezť, turistika (prejde aj 16km ferratu), korčule, kolobežka, lyže,… neuveríš. To decko si po 1.5h na ľade fakt tvrdého tréningu pol hodinu oddýchne a pýta sa, čo ideme robiť.😅 Má ešte mladšieho súrodenca, ten je presný opak, pohodička, skôr ho zaujíma umenie, aj keď športuje ale je to také lážo plážo. Čo staršiemu pomáha sa tiež trošku skludniť (občas).

@anonym_5a83a2 odpadnem, teraz si popisala vsetko co by moj muz chcel aby maly robil lebo toto vsetko skoro robi aj on 🤣🤣🤣 akoze ja som sportovec tiez ale dakedy by taky klidecek nezaskodil, nuz asi sa budem musiet prisposobit a presne ako hovoris aspon budem vo forme🤣

aurora33
Dnes o 16:54

@anonym_autor za mňa úplne normalne dieťa.

anonym_d2dc81
Dnes o 18:17

Moja dcera ma rok a pol a je to motorova mys. Nonstop ju musim mat na ociach. Staci, ze sa 10 sekund nepozeram a uz niekam vylezie alebo odniekial spadne alebo zje, co nema. Je to uz moje druhe dieta. Prve bolo tiez velmi zive a neposedne, ale to sa balo vysok a dobrovolne nic nevzalo do ust. U neho sa to nezmenilo, stale je neposedny, furt pobehuje, nonstop je v pohybe a ani jest nechce stale. Ja som vzdy tak zavidela matkam na ihrisku, ze ich dieta sa krasne hra, ze napr. v piesku robi babovky a oni odpocivaju. So starsim som toto nezazila nikdy a myslela som, ze dievca bude trochu kludnejsie, ale kdeze, to je este horsie.

lenka.25
Dnes o 18:23

Moja staršia bola taký lenivec ,že kde som ju položila , v takej istej polohe som ju aj o dve hodiny našla. Logicky som sa tešia na druhé dieťa , že pohodicka … veľký omyl . Akože zo začiatku nezvyk , ale oveľa viac mi toto aktívne dieťa vyhovuje . A áno , jedine čo ju napĺňa je šport . Tréningy ma 6xdo týždňa a cez vikendy zápasy . Kolko krát , v sobotu dohrajú zápasy a ide rovno z telocvične s babami do Jump arény , na bicykel , korčuľovať …

henka123123
Dnes o 18:24

Moj tiez taky bol..a tiez som s nim chodila na skupinove cvicenia od 3 m do roka a pol a nedalo sa..detibsa zapajali a on stale len behal vyliezal a robil zle...zial neskor sa zistila doagnoza a doteraz stale je taky..a ked si to spetne vezmem uz tam bol iny ako tie ostatne deti

autor
Dnes o 18:33
@henka123123

Moj tiez taky bol..a tiez som s nim chodila na skupinove cvicenia od 3 m do roka a pol a nedalo sa..detibsa zapajali a on stale len behal vyliezal a robil zle...zial neskor sa zistila doagnoza a doteraz stale je taky..a ked si to spetne vezmem uz tam bol iny ako tie ostatne deti

@henka123123 to ma mrzi a ak sa smiem spytat ak diagnoza? Adhd? Preto som pisala prispevok lebo aj ja sa trosku bojim, ze ci je to normalne to co robi stale lebo neviem s nim nic poriadne spravit

ariannazara
Dnes o 19:17

Moj ked mal 1.5roka bezal od hora ulice dole k autam po vsetkych susedoch. Aj 5km vkuse chodil, nezastavitelny. Teraz ma pomaly 7 a ideme von nechce sa mi 🤣