icon

Neposlušný 3-ročný syn. Ako zvládať toto obdobie?

Včera o 12:26

Syn má o mesiac 3 roky a začal byť veľmi neposlušný jeduje sa piští za všetko..neposlúcha,ja už neviem čo s ním je to veľmi vycerpavajuce keďže mám aj 3,5mes bábätko
Ako ste toto obdobie zvládali?

lunita91
Včera o 12:33

@anonym_autor Je to pravdepodobne spôsobené príchodom bábätka do rodiny. Treba mu venovať pozornosť, vyčleniť si čas iba naňho bez bábätka, aby sa necítil odstrčený.

vorkola
Včera o 12:33

@anonym_autor No jedine ak nema kto z rodiny pomoct najst si opatrovatelku aj na pol dna. ale dlhodobejsie aj cele prazdniny ,lebo ta to tak moze vycerpat az mozes ochoriet.ved teraz si cez prezdniny dievcata rad privyrobia. V septembri sup do skolky

anonym_2684cd
Včera o 12:51

@anonym_autor "Vyderžaj pioner!" to len príprava na pubertu 😁

anonym_718017
Včera o 12:52

@anonym_autor nezvladali...🤷‍♀️ bolo veľa dní ktore sme sa proste len snažili prezit...tvrda realita ale je to tak;) a nonstop som si opakovala je to len obdobie, je to len obdobie. Dcera ma 3,5...stale je to obdobie 🥲
Proste striedať aktivity na vybitie energie aj kludnejsie aktivity, cas na cerstvom vzduchu, ucit ho aj zahrat sa sam. Travit cas IBA so starsim bez odbiehania k bábätku.

autor
Včera o 13:07
@anonym_2684cd

@anonym_2684cd mám už 17 r puberta za ním..ale teda tento malý to je ešte horšie tusim

autor
Včera o 13:07
@anonym_718017

@anonym_autor nezvladali...🤷‍♀️ bolo veľa dní ktore sme sa proste len snažili prezit...tvrda realita ale je to tak;) a nonstop som si opakovala je to len obdobie, je to len obdobie. Dcera ma 3,5...stale je to obdobie 🥲
Proste striedať aktivity na vybitie energie aj kludnejsie aktivity, cas na cerstvom vzduchu, ucit ho aj zahrat sa sam. Travit cas IBA so starsim bez odbiehania k bábätku.

@anonym_718017 moc sa mi to nedá len s ním musím malú brať všade so sebou..a on teda aj chce aby chodila s nami..

anonym_2684cd
Včera o 13:08
@anonym_autor

@anonym_2684cd mám už 17 r puberta za ním..ale teda tento malý to je ešte horšie tusim

@anonym_autor chcela som to len odľahčiť🙂 .. Keby som vedela, že máš doma 17 ročného, nenapíšem to..

anonym_b14946
Včera o 13:12

No decko neni cvicena opica alebo pes co poslucha na slovo .

Precitaj si nieco o tom. Zide sa ti to aj pri druhom.

autor
Včera o 13:20
@anonym_2684cd

@anonym_autor chcela som to len odľahčiť🙂 .. Keby som vedela, že máš doma 17 ročného, nenapíšem to..

@anonym_2684cd jasné v pohode..už je veľký tak som asi zabudla..teraz mám ty hyo malých a v 40 r je to už trochu o hubu..😭

anonym_2684cd
Včera o 13:31
@anonym_autor

@anonym_2684cd jasné v pohode..už je veľký tak som asi zabudla..teraz mám ty hyo malých a v 40 r je to už trochu o hubu..😭

@anonym_autor to zvládnete. Je to chvíľkové obdobie

roja01
Včera o 13:35

Dlhsiu dobu u 3+ r. sa snazime dodrziavat pravidlo "kto pisti, krici - nedostane (keksik, hracku, kolobezku a pod.) a kto umyselne buchne, udrie ma o rozpravku, al. pesnicku a pod. menej " tak sa tieto prejavy (bezne v tomto veku) zmiernuju, ze sa to da, ako tak, vydrzat.

autor
Včera o 13:37
@anonym_2684cd

@anonym_autor to zvládnete. Je to chvíľkové obdobie

@anonym_2684cd tak nejako asi áno..ale asi dovtedy osediviem😁

autor
Včera o 13:38
@roja01

Dlhsiu dobu u 3+ r. sa snazime dodrziavat pravidlo "kto pisti, krici - nedostane (keksik, hracku, kolobezku a pod.) a kto umyselne buchne, udrie ma o rozpravku, al. pesnicku a pod. menej " tak sa tieto prejavy (bezne v tomto veku) zmiernuju, ze sa to da, ako tak, vydrzat.

@roja01 aj ja sa snažím..ale on keď sa rozčuľuje to je niečo,asi musím byť prísnejšia

euka210
Včera o 13:38
@anonym_2684cd

@anonym_2684cd veru, mam druheho v puberte a moje zlate nervy 🤦‍♀️

anonym_2684cd
Včera o 13:42
@anonym_autor

@roja01 aj ja sa snažím..ale on keď sa rozčuľuje to je niečo,asi musím byť prísnejšia

@anonym_autor to nie. Viac lásky a pozornosti. Možno aj stráda, keď bol doteraz on na prvom mieste

anonym_8bbf21
Včera o 13:49
@anonym_2684cd

@anonym_autor to nie. Viac lásky a pozornosti. Možno aj stráda, keď bol doteraz on na prvom mieste

@anonym_2684cd súhlasím 👍 potrebuje viac pozornosti...

anonym_ad512a
Včera o 14:03

@anonym_autor ja mám kamarátku, ťa má presne ako ty- 3 ročného a bábätko a tiež ten malý takto začal, ukludnilo ho až to, že sa stal on a jeho dedko taki parťáci...všade ho vodil, chodili spolu, čiže ide asi aj o tu pozornost

anonym_2bf0ff
Včera o 14:21
@anonym_autor

@anonym_718017 moc sa mi to nedá len s ním musím malú brať všade so sebou..a on teda aj chce aby chodila s nami..

@anonym_autor ja mam 3.5m a 7 rocneho a tiez som obcasne na prasky, nepocuva papuluje katastrofa

oskvarka
Včera o 14:25

Chodili sme veľa von s kociarom sa prechádzať... Pohyb na čerstvom vzduchu dobre pôsobí

roja01
Včera o 16:40
@anonym_autor

@anonym_autor viem, nie je to lahke obdobie, chcelo by to vypomoc.