icon

Prečo má syn často modriny na tele?

26. máj 2026

Ahojte stava sa to casto, na hlave, na nohach a na rukach, motoricky je velmi zdatny, uplny opak svojej sestry... Ale ked sa opytam co to alebo kde to nikdy nevedia, haha sak vies aky je on ani neplakava a to je vsetko, mam na to nervy 😒 to raz ked dojde dom s otvorenou ranou na sitie povedia, ze nepostrehli co sa stalo lebo neplace? Prepacte moj vylev len ma to stve.

lindusss2016
26. máj 2026

A odkial chodi s modrinami? Nejak som sa stratila

thereisabear
26. máj 2026
@lindusss2016

@lindusss2016 tipujem svokru

anonym_f0ac7b
26. máj 2026

A koľko ma rokov? Ja som ako dieťa mala tiež vždy modriny všade a dokonca aj teraz v dospelosti mám častokrát ani neviem od čoho a kde som sa udrela. Niektorí ľudia majú proste slabšie kapilary ktoré aj pri menšom údere prasknú a ľahšie sa im urobia modriny na tele. Skús stravu bohatšiu na rutín - pohánka napríklad (palacinky z pohánkovej muky raz týždenne), čučoriedky atď. Rutín je dobrý na cievy a pomáha vstrebavaniu modrín. Môže mať aj nedostatok vitamínu C alebo K. Rutín sa zvyčajne kombinuje s vitamínom C.

Ďalšia možnosť je spýtať sa syna či ho niekto nebije, netyra, neubližuje mu - ale to by si zrejme vedela, jeho správanie by sa veľmi zmenilo.

Ak by sa mu spúšťalo aj krvácanie z nosa napríklad a mal zvýšenú tvorbu modrín k tomu, tak by som to určite riešila s detskou lekárkou.

anonym_fd5a8b
26. máj 2026

@anonym_autor noooo, to sú statočne veľké modriny 😳😳😳. Takto chodí so škôlky či školy? 🤔

anonym_f0ac7b
26. máj 2026
@anonym_fd5a8b

@anonym_autor noooo, to sú statočne veľké modriny 😳😳😳. Takto chodí so škôlky či školy? 🤔

@anonym_fd5a8b predpokladám že to na titulnej fotke je automatická fotka od MK

anonym_85c0b6
26. máj 2026

@anonym_autor ak sa to deje v škole/škôlke, tak nemôžeš očakávať, že to niekto ustriehne, že padne pri 20ks detí. Ty si snáď vieš všímať na 100% 20 behajúcich detí, silno pochybujem.

anonym_fd5a8b
26. máj 2026
@anonym_f0ac7b

@anonym_fd5a8b predpokladám že to na titulnej fotke je automatická fotka od MK

@anonym_f0ac7b ja som myslela, že dala reálnu foto 🤔

anonym_1236a8
26. máj 2026

@anonym_autor nám deti tiež padajú, ale tak čo už

anonym_ef552d
29. máj 2026

Chýbajú informácie. Ale ak je motoricky zdatný, aktívny, skúša všetko možné, zrejme sa dosť aj obucha. Alebo sa niektorým ľudom tie modriny tvoria ľahšie… ťažko povedať z tvojho príspevku.

janba
29. máj 2026

Aj môj malý 7 ročný je motoricky zdatný, chodí na hokej, poobede hrá na ihrisku futbal..a modriny má ako keby ho doma bijeme 😀 hlavne na nohách, sám veľakrát nevie od čoho. Hodí sa za loptou, kopnú sa, spadne..
Takže nádych, výdych. Deti padajú a sú modrinové.

autor
Včera o 10:43
@lindusss2016

@lindusss2016 ja som v nadpise napisala zo skolky ale snazivi moderator ma prehodil tu 🤔🤷‍♀️

autor
Včera o 10:44
@janba

Aj môj malý 7 ročný je motoricky zdatný, chodí na hokej, poobede hrá na ihrisku futbal..a modriny má ako keby ho doma bijeme 😀 hlavne na nohách, sám veľakrát nevie od čoho. Hodí sa za loptou, kopnú sa, spadne..
Takže nádych, výdych. Deti padajú a sú modrinové.

@janba ja som pisala o skolke a uplne zmeneny text 🤦‍♀️

autor
Včera o 10:44
@anonym_fd5a8b

@anonym_f0ac7b ja som myslela, že dala reálnu foto 🤔

@anonym_fd5a8b no ako hovorim moj prispevok je uplne iny ako som ho ja napisala

autor
Včera o 10:45
@anonym_fd5a8b

@anonym_fd5a8b školky a samozrejme nikdy nevideli, nepoculi

anonym_fd5a8b
Včera o 11:13
@anonym_autor

@anonym_fd5a8b školky a samozrejme nikdy nevideli, nepoculi

@anonym_autor to aké hry v tej škôlke hravaju?