Prečo má syn často modriny na tele?
Ahojte stava sa to casto, na hlave, na nohach a na rukach, motoricky je velmi zdatny, uplny opak svojej sestry... Ale ked sa opytam co to alebo kde to nikdy nevedia, haha sak vies aky je on ani neplakava a to je vsetko, mam na to nervy 😒 to raz ked dojde dom s otvorenou ranou na sitie povedia, ze nepostrehli co sa stalo lebo neplace? Prepacte moj vylev len ma to stve.
A koľko ma rokov? Ja som ako dieťa mala tiež vždy modriny všade a dokonca aj teraz v dospelosti mám častokrát ani neviem od čoho a kde som sa udrela. Niektorí ľudia majú proste slabšie kapilary ktoré aj pri menšom údere prasknú a ľahšie sa im urobia modriny na tele. Skús stravu bohatšiu na rutín - pohánka napríklad (palacinky z pohánkovej muky raz týždenne), čučoriedky atď. Rutín je dobrý na cievy a pomáha vstrebavaniu modrín. Môže mať aj nedostatok vitamínu C alebo K. Rutín sa zvyčajne kombinuje s vitamínom C.
Ďalšia možnosť je spýtať sa syna či ho niekto nebije, netyra, neubližuje mu - ale to by si zrejme vedela, jeho správanie by sa veľmi zmenilo.
Ak by sa mu spúšťalo aj krvácanie z nosa napríklad a mal zvýšenú tvorbu modrín k tomu, tak by som to určite riešila s detskou lekárkou.
@anonym_autor noooo, to sú statočne veľké modriny 😳😳😳. Takto chodí so škôlky či školy? 🤔
@anonym_autor noooo, to sú statočne veľké modriny 😳😳😳. Takto chodí so škôlky či školy? 🤔
@anonym_fd5a8b predpokladám že to na titulnej fotke je automatická fotka od MK
@anonym_autor ak sa to deje v škole/škôlke, tak nemôžeš očakávať, že to niekto ustriehne, že padne pri 20ks detí. Ty si snáď vieš všímať na 100% 20 behajúcich detí, silno pochybujem.
@anonym_fd5a8b predpokladám že to na titulnej fotke je automatická fotka od MK
@anonym_f0ac7b ja som myslela, že dala reálnu foto 🤔
@anonym_autor nám deti tiež padajú, ale tak čo už
Chýbajú informácie. Ale ak je motoricky zdatný, aktívny, skúša všetko možné, zrejme sa dosť aj obucha. Alebo sa niektorým ľudom tie modriny tvoria ľahšie… ťažko povedať z tvojho príspevku.
Aj môj malý 7 ročný je motoricky zdatný, chodí na hokej, poobede hrá na ihrisku futbal..a modriny má ako keby ho doma bijeme 😀 hlavne na nohách, sám veľakrát nevie od čoho. Hodí sa za loptou, kopnú sa, spadne..
Takže nádych, výdych. Deti padajú a sú modrinové.
A odkial chodi s modrinami? Nejak som sa stratila
@lindusss2016 ja som v nadpise napisala zo skolky ale snazivi moderator ma prehodil tu 🤔🤷♀️
Aj môj malý 7 ročný je motoricky zdatný, chodí na hokej, poobede hrá na ihrisku futbal..a modriny má ako keby ho doma bijeme 😀 hlavne na nohách, sám veľakrát nevie od čoho. Hodí sa za loptou, kopnú sa, spadne..
Takže nádych, výdych. Deti padajú a sú modrinové.
@janba ja som pisala o skolke a uplne zmeneny text 🤦♀️
@anonym_f0ac7b ja som myslela, že dala reálnu foto 🤔
@anonym_fd5a8b no ako hovorim moj prispevok je uplne iny ako som ho ja napisala
@anonym_fd5a8b školky a samozrejme nikdy nevideli, nepoculi
@anonym_fd5a8b školky a samozrejme nikdy nevideli, nepoculi
@anonym_autor to aké hry v tej škôlke hravaju?

A odkial chodi s modrinami? Nejak som sa stratila