Ako si nájsť byt na prenájom v Nemecku?
Ahojte , ako ste našli byt na prenájom v Nemecku? Už som reagovala asi na 50 bytov , buď sa neozvu alebo po obhliadke nechce majiteľ , pretože sme zo Slovenska a je riziko neplatenia nájmu. Pritom ponúkame aj vyššiu kauciu ako chcú a aj nájom vopred, potvrdenie o prijme, pracovnú zmluvu 😔 dajte nejaké stránky kde sa dá hľadať normálne ako u nás BAZOS , nehnuteľnosti atd. Alebo poraďte ako ste našli bývanie vy. Dakujem krasne
@tina2213 a len napíšete ze sa chcete informovať či dávajú nájomné byty alebo vedia pomôcť. Ja neviem po nemecky rada by som ale tiež vsetko xez prekladac robím. Ty boli ochotný a hneď mi daly info. Snáď budu aj tam ochotný 🤗🤗 ale asi čakanie bude dlhé najlepšie by bolo dat inzerát a nič iné ako nájomné dopredu nezaberie. My sme rok hľadali a nič a keď sme daly 6mesiacov dopredu tak do týždňa sme malý ale stalo nás to dosť. 7200 pri zmluve a také 5tisic do domu lebo bol v katastrofálnom stave takže tak neako si pripravte 10 tisíc určite držím palce
@tina2213 na úrade vypijete papiere a čakáte no čakať môžte aj rok aj 2 aj viac no aj menej my sme nečakali my sme boli už na hoteli mesiac nehorázne eura takže sme museli takto inak by sme do teraz nemali nič. Tu je veľký problém s bývaním
Veľa cudzincov aj náš majitel nám povedal ze tu byvali Rumuni ktorý mu 6 mesiacov neplatili a z večera do rána utiekli. Majiteľovi ostali dlhy na energia ch internete a prišiel aj o 6mesacne nájomné takže sú kade aký už im neveria ani sa nečudujem 🤷♀️

My sme si daly inzerát ze hľadáme dom alebo 4izb byť a platíme 6 mesiacov dopredu a do týždňa sme malý dom a sme tu doteraz ale ponúk sme malý viac a inzerát sme daly na . Tak držím palce nech mate šťastie 🤗