Ahojte dievčatá
Ahojte, dievčatá, obraciam sa na vás s prosbou. Viem, že mnohé máme doma kozmetiku, ktorá nám nesadla - či už ide o nesprávny odtieň make-upu, rúžu, alebo krém, ktorý po prvom vyskúšaní putoval na dno poličky.
...
Momentálne som v situácii, kedy si nákup novej kozmetiky nemôžem dovoliť, preto by som sa chcela opýtať, či sa u niektorej z vás nenájdu veci, ktoré už nevyužijete a plánovali ste ich vyhodiť alebo darovať. Budem vďačná za čokoľvek
Tak napis zoznam, odtiene a uvidime, ci mame nieco, co by akurat tebe sadlo.
A tebe sa zdá normálne riešiť kozmetiku. Keď si ju nevieš dovoliť? Načo ti je xy pudrov, ktoré ti farebné nesadnúť, rovnako aj rúž? Keď na to nemám, riešim úplne iné priority a nie tu zobrať ruž a pudre.
@anonym_be454f nevidím na tom nic zle. Ja mam hrozne škaredu plet a make up to nastastie zachráni. Ja ju chápem
Baby keď niečo máte kľudne mi napíšte, verím že ste tu aj dobre ženy ktoré má pochopia
Tak napis zoznam, odtiene a uvidime, ci mame nieco, co by akurat tebe sadlo.
@anonym_21cb84 napíšte mi keď niečo máte 😊
@anonym_21cb84 napíšte mi keď niečo máte 😊
@veronikahanakova
Super napad, takze dakdo to bude aj balit a este ti posielat
" zadarmo" 😃
Takže si to zhrňme. Máš na inak dosť drahé poštovné, za veci, ktoré možno nesadnú ani tebe a používanú kozmetiku, z ktorej môžeš niečo chytiť. A keď ti 10 žien pošle po jednej veci tak na poštovnom zaplatíš viac ako by si zaplatila za základné kozmetické veci značky balea alebo bevola alebo cien. Používať dekoratívnu kozmetiku nie je nevyhnutnosť. Namaľovaná byť nemusíš.
@veronikahanakova
Super napad, takze dakdo to bude aj balit a este ti posielat
" zadarmo" 😃
@anonym_dbe741 Nikoho do ničoho nenútim, len som sa slušne opýtala ignorujte to a nepíšte mi tu somariny
@anonym_dbe741 Nikoho do ničoho nenútim, len som sa slušne opýtala ignorujte to a nepíšte mi tu somariny
@veronikahanakova
Ake somariny ty si nevies spocitat 1+1

A tebe sa zdá normálne riešiť kozmetiku. Keď si ju nevieš dovoliť? Načo ti je xy pudrov, ktoré ti farebné nesadnúť, rovnako aj rúž? Keď na to nemám, riešim úplne iné priority a nie tu zobrať ruž a pudre.