icon

Ake vianocne kolace neznasate?😃

Dnes o 18:47

Ja nemam rada medovniky, keby nezjem medovnik do konca života,vobec mi to nevadi.
Aky kolac neznasate vy?

Strana
z3
anonym_97f67d
Dnes o 21:06
@tinka3435

Žerbo rezy či ako sa to volá 😄 milujem zákusky ale tieto sú pre mňa extrémne presladené

@tinka3435 asi mate blby recept v rodine, alebo staci dat menej cukru a domaci dzem, nie tie kupovane sajrajty. Ja milujem zerbo rezy a presladene nie su ani nahodou.

siska53
Dnes o 21:32

@anonym_autor Neznasam medvedie labky a az tak nemusim medovniky. Takze robime take, ake chutia nam. Nie tie, co su akoze vianocne.

anonym_97a125
Dnes o 21:42

@anonym_autor kde je horká čokoláda, také šuhajdy a veľmi čokoládové nemám rada.Ani polevy tmavé brrr..inak všetko čo je sladké ja môžem ,hlavne plnkové 😅 mnaaam

anonym_2e4428
Dnes o 21:47

medovníky, punčové rezy, špice, .
v cukrárni si nemám čo vybrať.

anonym_4602a7
Dnes o 21:54
@anonym_e08a9f

vy ste tu riadne fajnovky 😝

@anonym_4dc972 my opačne, suché vôbec, maslové ani náhodou, len šľahačkové, mascarpone, tvaroh a hlavne ovocie.
@anonym_e08a9f prečo? Niekto si dá desať kusov vianočných koláčov denne, niekto si dá jeden, dva kúsky francúzskych dezertov, každému chutí niečo iné

tinka3435
Dnes o 21:56
@anonym_97f67d

@tinka3435 asi mate blby recept v rodine, alebo staci dat menej cukru a domaci dzem, nie tie kupovane sajrajty. Ja milujem zerbo rezy a presladene nie su ani nahodou.

Nemusí byť blbý recept len mne to proste nechutí tak ako niekomu možno nechutia špice ktoré ja zbožňujem

anonym_4602a7
Dnes o 21:57
@anonym_807ecd

@anonym_c8f9f4
@tortelinka
@viestta ale veď to je v poriadku. Urobte si ako máte zaužívané. U nás proste puncové nie sú vianočné a ani nikdy neboli a ani ich nikto u nás na Vianoce neje. Len som tak poznamenala, že aké sú rozdiely. Mne by to v živote nenapadlo, že na Vianoce punčové. Zltkové niekto spomínal, tak to vôbec nikto nikdy u nás nejedol na nijaké sviatky a ani sa to nepečie, nechutí nám to. My ale máme zahraničné korene na rôzne smery, tak možno preto. Nikomu to neberiem, len ma to prekvapilo, nikdy som sa nad tým takto nepozastavila. Nahlas premýšľam, nič v zlom.

@anonym_807ecd veď každá rodina má iné zvyky, ale aj tie sa rokmi menia, podstatné je, aby ródine chutilo

denithestrange1993
Dnes o 21:58

@anonym_autor nie som fanusikom suchych mucnikov typu medvedie labky,laskonky,pusinky,vanilkove rozky a vsetko co je posypane cukrom/posypkou.

anonym_97f67d
Dnes o 22:05
@tinka3435

Nemusí byť blbý recept len mne to proste nechutí tak ako niekomu možno nechutia špice ktoré ja zbožňujem

@tinka3435 tak ked nechuti, to je ine. Ale napisala si, ze je presladeny. A to vobec nemusi byt pravda, to je o recepte

dahliaa
Dnes o 22:47

Nesnáším marokánky. 🙃 Často zmiňované šuhajdy jsem ani nikdy nejedla. V Česku se běžně asi nedělají. Na obrázku ale vypadají dobře. 😁
Pak nejím nic s alkoholem.

Strana
z3