Ako na teplotu
Ahojte, mám 15 ročnú dcéru, ktorá má od rána teplotu. Ráno okolo 10 mala 39,5°C tak som jej dala paralen, následne teplota klesla a po 6 hodinách znova mala paralen lebo mala 38,9°C no nejak jej od vtedy neklesá teplota a neviem čo robiť aby jej klesla teplota. Dopredu ďakujem za všetky rady.
@dqqq ked ma studene ruky obklady nemozes
Tekutiny a vymen paralen za panadol
Veľa tekutín,dobre vetraná miestnosť, kľudový režim, ľahké oblečenie, neprikrývať. správne dávkovanie liekov, vitamín C.
Ak po podaní lieku teplota klesne, je to ok.
Teplotu netreba hneď zraziť na normál, telo ňou prirodzene bojuje s chorobou
... ešte doplním, že v prípade vyčerpania limitu odporúčaného dávkovania antipyretik užívaných per-oral, môžete si pomôcť čipkami na zníženie horúčky pre dospelých
Mali ste ísť na pohotovosť 😲🙈
@anonym_6d614e na pohotovosť / k lekárovi sa chodí, ak teplota neklesne 3 dní, čo myslíš, že budú robiť na pohotovosti s teplotou? To, čo môže robiť aj doma. A keď nevie, tak tam môže zavolať a poradiť sa.
@anonym_6d614e na pohotovosť / k lekárovi sa chodí, ak teplota neklesne 3 dní, čo myslíš, že budú robiť na pohotovosti s teplotou? To, čo môže robiť aj doma. A keď nevie, tak tam môže zavolať a poradiť sa.
@anonym_ccdecd ja som to myslela ako vtip, matka teenagerky by predsa mala vedieť ako zrážať teplotu
A dodám ak je dieťa dehydratovane tak dostane infúziu
@anonym_ccdecd ja som to myslela ako vtip, matka teenagerky by predsa mala vedieť ako zrážať teplotu
A dodám ak je dieťa dehydratovane tak dostane infúziu
@anonym_6d614e tak za pol dňa snáď nie je dehydrovaná. A verím, že matka má dosť rozumu, aby jej dávala dostatok tekutin.
@anonym_6d614e Dúfam, že to bol vtip, rozhodne to nie je stav na pohotovosť.
@anonym_6d614e tak za pol dňa snáď nie je dehydrovaná. A verím, že matka má dosť rozumu, aby jej dávala dostatok tekutin.
@anonym_ccdecd dúfam aj ja
@anonym_6d614e Dúfam, že to bol vtip, rozhodne to nie je stav na pohotovosť.
@patka06 samozrejme píšem vyššie

Matka 15r dievcata nevie, ako zrazit tepl.? 🙈 mam 40 a mamina ma sprchovala vlaznou vodou uz pred 35rokmi.. vedela, co robit.. 3dni byt v tepl je ok.chripka.vitC vysoke davky.caj.lezat.spat.striedat paralen a ibuprofen tusim po 6hodinach..