icon

Ako si nájsť novú prácu

jana1525
Dnes o 19:04

Ahojte. Pracujem ako administratívna asistentka, vzdelanie mám stredoškolské s maturitou. Je to v podstate nenáročná práca, čiže papierovačky, občas kontakt s ľuďmi. Získala som ju po známosti. Chcem už ale odísť kvôli platu, teraz mi ho ešte znížia, lebo sa mi mení úväzok z plného na skrátený a chcem už zmenu po rokoch. Ešte som bola na stážach popri tom, tiež po známosti získaných. Len problém je, že zriedkavo sa mi niekto ozve, keď odpoviem na inzerát. Zamestnať ma chceli len ako finančnú konzultantku, to robiť nechcem, chcem skôr administratívnu prácu. Z excelu viem základy, angličtinu mám B2, nemčina slabšia B1, ruština B1 plus účtovnícke kurzy. Zaujímal by ma váš pohľad na to, čo je najlepšie robiť pri hľadaní práce v takomto prípade.

mogaa
•
Dnes o 19:12

@jana1525 nuž plusom je len AJ ostatné sú priemerné vedomosti ktoré ponúkne každá druhá....

anonym_5a7ace
•
Dnes o 19:12

@jana1525 ak máš také kontakty, že nejaku známu účtovníčku, po známosti, nech ťa zaučí. zameraj sa na to uctovnictvo

anonym_0850bc
•
Dnes o 19:15

V administratíve sa tazko hľadá praca. Veľa veci dokáže za ľudí urobiť AI.
Časy sa menia. Skús nejaký kurz aby si si vylepšila Excel. Vodicak máš? Vieš viest aspoň pokladnicu?

anonym_1372d3
•
Dnes o 19:23

Budeš to mať ťažké len s strednou školou. U nás v office robia už asistetnky a recepčné s VŠ vzdelaním. Síce je to nejaké študium socialnej prace, psychologie, pedagogiky ale je to VŠ. Office managerka vyberá len takéto VŠ vzdelané baby a evidentne ich je dosť, keď to chcú robiť a niektoré to robia roky.

anonym_a452ed
•
Dnes o 19:27

dorob si školu, inak skončíš ako predavačka v Jednote.

jana1525
autor
•
Dnes o 19:33
@anonym_1372d3

Budeš to mať ťažké len s strednou školou. U nás v office robia už asistetnky a recepčné s VŠ vzdelaním. Síce je to nejaké študium socialnej prace, psychologie, pedagogiky ale je to VŠ. Office managerka vyberá len takéto VŠ vzdelané baby a evidentne ich je dosť, keď to chcú robiť a niektoré to robia roky.

@anonym_1372d3 máte tam aj niekoho so súkromnou školou? Neberie sa to ako kúpený titul? Rozmýšľala som nad externou ekonómiou, len či to má vôbec zmysel