Ako urobiť coming out?
Ahojte. Mala som doteraz frajerov. Posledný vzťah som ukončila nedávno. Nevážil si ma. Mama videla že som nešťastná. No ale k podstate. To že som aj na baby som už vedela pár rokov ( pred posledným vzťahom som bola 4r single).
A začala som sa stretávať s kamoškou ( poznáme sa už nejaký čas ale teraz náš kontakt je intenzívnejší) a už spolu chodíme. Robí ma šťastnou. Cítim sa naozaj sama sebou... 😔 Jediní kto o Tom zatiaľ nevie sú naši...
A mama to dnes zo mňa vytiahla poznámkami. Všimla si že sa bavíme viac. Najprv že mi nájde frajera a ja že ja nechcem frajera mami, a ona že ale ani frajerky. Nekomentovala som.
A ďalej že nech si nájdem športovca, alebo básnika alebo čo. A že chce mať vnúčatá a že či sa vydám. Vôbec ma nepočúva.. že nechcem mať chlapa... A deti chceme mať. A svadbu obe z nás chceme ( všeobecne do budúcnosti) . Tak som povedala že vnúčatá budú ( doteraz o nich nerozprávala 🤣 ) a potešila sa...
Lenže ona zas svoje že ona mi frajera nájde a ja že či chce aby som bola šťastná a ona že áno. Potom či by mi vyčítala keby nechcem deti. Ona že samozrejme že nie. A ja že no vidíš...
Obaja rodičia sú konzervatívni. Skôr nadávali na pochody alebo gayov. Dávno pred rokmi.
No a mama dnes teda zistila nejako zo mňa že som aj na baby. A že ako to dlho viem, ja že pár rokov.
A ona že to tušila ale že dúfala že nie.
Ale že okej, ale nech sa to nedeje pod našou strechou. Ja že....?! ...Nikdy sa návštevy neriešili, ani keď som mala 18... Ani 15..
Potom od mojej 22ky sme zriadili tak dom, že bývam v samostatnej časti domu. Aj vchod. A vzťahy máme veľmi dobré,až na toto dnes čo sa udialo...
Takže som ostala zhrozená... Oco to zatiaľ nevie. Neviem ako to mám podať a hrozne ma to trápi.
Chcem byť iba šťastná 😭
Myslíte že to prijme?
Aj sa rozplakala po mojom priznaní ( ale trápi ju moja mladšia 20r sestra, ktorá 3 roky sa len fláka, štúdium zanechala pred rokom ... Pije,droguje...a jej NIČ nepovedia... A mne mama pinda za to že chcem byť šťastná...)
Prosím a bez poznámok "veď sa odsťahuj" .. samozrejme že sa neskôr odsťahujem ale momentálne bývam tu. Mne ide o vzťahy a prijatie a nie či mavyhodia ( nevyhodia ) .
A priateľku chcem mať o pár dní u seba...
Ďakujem.
Prípadne nejake rady ako to urobiť? Ešte lepšie a opatrnejšie.

@anonym_autor niečo mi to pripomína.....po prvé podľa textu mám pocit že mama to už dávno vie....moja mama to zobrala v pohode keď som jej z internátu zavolal s plačom že som sa rozišiel s priateľom...
Všetko bolo v poriadku...
Porozprávala sa somnou,proste opora....
Doteraz si pamätám keď som chcel zoznámiť prvého priateľa s mamou....som jej zavolal že idem domov z Nitry že nech pripraví niečo lebo prídem s priateľom....chvíľu bola ticho...aaaale objednala dobrú pizzu🤣🤣🤣...hlavne ty musíš byť v kľude a pokoji...hlavne ten klud