icon

Ktorá havarijná poistka na auto je najlepšia?

batola1
Včera o 09:07

Baby,kde máte havarijnu poistku na auto?je komunálna poisťovňa dobrá voľba?pri haváriách a tak? ďakujem za skúsenosti 🙂

anonym_697f14
Včera o 09:11

Generali, vždy vyplatili všetko - 2x to bola 4ciferna suma.

anonym_f7f979
Včera o 09:14

Allianz
Komunálna poisťovňa, je druhá najhoršia po Kooperatíve

anonym_8647f5
Včera o 09:16

@batola1 komunálna nie je dobrá. Máme autá v generali a v Allianz

bg92
Včera o 09:42

Komunalna a kooperativa su vraj najhorsie co je na trhu. My mame allianz a csob

anonym_7081dd
Včera o 09:44

Ja som mala v Kooperative a nebol problem vyplatili vsetko, teraz mam v Uniqa a zatial som nepotrebovala poistne plnenie tak neviem

katkaseiner
Včera o 10:17

Allianz, raz sme sa ulakomili na Kooperativu a nikdy viac. Pokutovali ma ked mi praskla panoramaticka strecha - ziaden uder, naraz, pad, nic nespadlo na auto, ziadny clovek nic neporusil. Vraj som mala volat policajtov. Odvolalal som sa a zrusili mi to... tak som si povedala ze s nimi koncim. Islo o 200E ale u mna hlavne o princip. Spoluucast som mala, s tym som ok, podpisovala som ju, pokuta bola extra 200E spoluucasti.

chrobak7
Včera o 10:18

@batola1 Najviac pro-klientská je Allianz. Ale je aj najdrahšia. Potom sú tie medzi - napr. Generali, Wuestenrot. Na chvoste rebríčka ústretovosti sú Kooperatíva a Komunálna. Obe patria do jednej skupiny.

anonym_8470b8
Včera o 10:30

máme Allianz

svetlusska
Včera o 10:46

Nove auto mame v Generali, staršie zatiaľ v komunálnej - ale len preto že je používané obcas ale zvažujem zmenu.ale suhlasim s názorom ze Kooperativa a komunalna su najhoršie poistovne...v Generali sme riešili totalku pred 1,5 rokom a nebol ziaden problém.... kooperátiva nebola schopna pol roka zriesit platbu za nahradne vozidlo ktoré nam bolo poskytnuté z pzp auta ktoré do nás zozadu nabúralo az po xy upozorneniach, urgovaniach to po vyše 8 mesiacoch uhradili.cele zle to bolo.

moonlight1210
Včera o 10:49

Wustenrot.

anonym_d09cd2
Včera o 11:13

Allianz, ak nie ten tak Union. Ale na prvom mieste Allianz.