icon

Je rozdiel medzi BabyBjorn a napodobeninou?

9. apr 2026

Ahojte je nejaký rozdiel medzi originálom a kreslami ktoré vyzerajú rovnako len je to iná značka ?

lia2022
9. apr 2026

@anonym_autor Ja som kúpila z bazáru babybjörn lehátko , porovnať to neviem ale zaujímajú ma odpovede žien , tak sa pripnem ako smiem 🙂.

anonym_44e9b8
9. apr 2026

Babybjorn som nemala, ale mala som tento kinderkraft, ktory mi kupili kamaratky vsetky sme si kupovali vzajomne nieco pre deti) a bola som s nim spokojna. To lehatko nebolo nic speci, len sa vedelo dieta same rozhojdat, ale napomocne mi bolo velmi v tom ohlade, ze ked som varila, dieta bolo v lehatku, pripadne ked som si chcela dat sprchu, tak som mala dieta na ociach. Splnilo ucel.

autor
9. apr 2026
@anonym_44e9b8

Babybjorn som nemala, ale mala som tento kinderkraft, ktory mi kupili kamaratky vsetky sme si kupovali vzajomne nieco pre deti) a bola som s nim spokojna. To lehatko nebolo nic speci, len sa vedelo dieta same rozhojdat, ale napomocne mi bolo velmi v tom ohlade, ze ked som varila, dieta bolo v lehatku, pripadne ked som si chcela dat sprchu, tak som mala dieta na ociach. Splnilo ucel.

@anonym_44e9b8 lebo si všímam že je veľmi obľúbené u detí/mamičiek 😁

rybka1987
Včera o 03:34

@anonym_autor baby bjorn bol moj must have.Doslova nas zachranil, vsade som ju so seboi mohla zobrat, osprchovat sa, pradlo vesat. Kupili sme nove a lahko sa predalo do tyzdna, je o to zaujem. A je to naozaj kvalita, ja by som nespekulovala s inou znackou.

anonym_44e9b8
Včera o 08:31
@anonym_autor

@anonym_44e9b8 lebo si všímam že je veľmi obľúbené u detí/mamičiek 😁

@anonym_autor neviem ako sa pohybuju bazarove ceny toho lehatka, ale pozrela som si cenu noveho a teda 200€ mi pride zbytocne za to vyhodit. Budes to mat kym nezacne dieta byt pohyblivejsie, ja som ho pouzivala, kym zacala dcera 4nozkovat a to bolo ked mala 8-9 mesiacov, nepamatam si presne. Ak zozenies za dobru cenu bazarovy kus, budis.
Ten konderkraft som ja spociatku pouzivala aj na prikrmy a dalo sa to pekne stiahnut, natiahnut a s pranim tiez nebol problem. Ale jednoznacne su veci, do ktorych by som pri dietati investovala viac € ale lehatko to nie je. 😅 ja osobne medzi nimi nevidim rozdiel. Pokial by bolo nejake vibrujuce, samohojdacie, hralo hudbu a co ja viem co, este okej, ale toto je len lehatko.

kiki68
Včera o 09:59

Ja mam len babybjorn od kamosov a bolo to fajn, one deti v tom boli na to varenie a taketo cinnosti, kde dieta musis kdesi bezpecne usadit. Ale ake je toto neviem, podla mna to bude cca to iste, len hento bolo prve take a teda ma ten patent asi.