Je rozdiel medzi BabyBjorn a napodobeninou?
Ahojte je nejaký rozdiel medzi originálom a kreslami ktoré vyzerajú rovnako len je to iná značka ?
Babybjorn som nemala, ale mala som tento kinderkraft, ktory mi kupili kamaratky vsetky sme si kupovali vzajomne nieco pre deti) a bola som s nim spokojna. To lehatko nebolo nic speci, len sa vedelo dieta same rozhojdat, ale napomocne mi bolo velmi v tom ohlade, ze ked som varila, dieta bolo v lehatku, pripadne ked som si chcela dat sprchu, tak som mala dieta na ociach. Splnilo ucel.
Babybjorn som nemala, ale mala som tento kinderkraft, ktory mi kupili kamaratky vsetky sme si kupovali vzajomne nieco pre deti) a bola som s nim spokojna. To lehatko nebolo nic speci, len sa vedelo dieta same rozhojdat, ale napomocne mi bolo velmi v tom ohlade, ze ked som varila, dieta bolo v lehatku, pripadne ked som si chcela dat sprchu, tak som mala dieta na ociach. Splnilo ucel.
@anonym_44e9b8 lebo si všímam že je veľmi obľúbené u detí/mamičiek 😁
@anonym_autor baby bjorn bol moj must have.Doslova nas zachranil, vsade som ju so seboi mohla zobrat, osprchovat sa, pradlo vesat. Kupili sme nove a lahko sa predalo do tyzdna, je o to zaujem. A je to naozaj kvalita, ja by som nespekulovala s inou znackou.
@anonym_44e9b8 lebo si všímam že je veľmi obľúbené u detí/mamičiek 😁
@anonym_autor neviem ako sa pohybuju bazarove ceny toho lehatka, ale pozrela som si cenu noveho a teda 200€ mi pride zbytocne za to vyhodit. Budes to mat kym nezacne dieta byt pohyblivejsie, ja som ho pouzivala, kym zacala dcera 4nozkovat a to bolo ked mala 8-9 mesiacov, nepamatam si presne. Ak zozenies za dobru cenu bazarovy kus, budis.
Ten konderkraft som ja spociatku pouzivala aj na prikrmy a dalo sa to pekne stiahnut, natiahnut a s pranim tiez nebol problem. Ale jednoznacne su veci, do ktorych by som pri dietati investovala viac € ale lehatko to nie je. 😅 ja osobne medzi nimi nevidim rozdiel. Pokial by bolo nejake vibrujuce, samohojdacie, hralo hudbu a co ja viem co, este okej, ale toto je len lehatko.
Ja mam len babybjorn od kamosov a bolo to fajn, one deti v tom boli na to varenie a taketo cinnosti, kde dieta musis kdesi bezpecne usadit. Ale ake je toto neviem, podla mna to bude cca to iste, len hento bolo prve take a teda ma ten patent asi.

@anonym_autor Ja som kúpila z bazáru babybjörn lehátko , porovnať to neviem ale zaujímajú ma odpovede žien , tak sa pripnem ako smiem 🙂.