Ahojte, chcem sa opýtať ako to máte s bazárom a predajom vecí tu? Niekedy mi to tu šlo super, stále sa niečo predalo, teraz už nepamätám kedy naposledy.a zmysel všetko vymazať a pridať znovu? Alebo sa predáva a nakupuje už len na iných portáloch? Ďakujem
Skor predam na inych portaloch, aj ked ceny mam stvrtinove oproti novym. A navyse ta draha posta.
@374andy všetci prešli na zelenú V…d aplikáciu. Je to tam o čosi bezpečnejšie, poštovné aj predajkyne ústretovejšie
@denkabemommy to ako fakt ? Mne sa cez V nepodarilo nikdy nič predať a viac je tam poliakov ako Slovákov. Ešte sa dá predávať na A...o.
@denkabemommy ja neviem ci prave tam je to bezpecnejsie...stale na FB na mna vyskakuje nejaka recenzia kedy to nedopadlo a tiez ako aj apka sama nekomunikuje s ludmi najustretovejsie pri jasnych zlodejinach..
... a ano, @374andy, aj tu to stagnuje. Podla mna je to najma darovacimi, kolujucimi skupinami, kde ludia ziskaju co chcu bez penez. Ja to vidim, ze ked dam cosi do darujem tak mam do minuty milion ludi a este aj mesiac potom mi chodia spravy a to aj na uplne blbinky, teda chyba nie je v tebe, ani v inzerate a dokonca podla mna ani v cene. Chyba je taka rozpravkova, ze vsetci chcu vsetko zadarmo a idealne ak by im to spadlo hned a teraz. O tom ako ludia chcu po tebe, aby si im zdarma vec priviezla, priniesla, zabalila netusim co ani nehovorim, pretoze to je taka klasika alebo ked si aj preto pridu, tak napr. nemaju v com si to odniest, tak nejak pocitaju tasku, krabicu barsco gratis a mnohi by este pokukovali ti po priestore, co by este mohli odniest, ked uz su tu
Ide to,ale pomaly
@veverkaa2 ja som tam predala vždy všetko - nie zrovna lacné veci. Ale je pravda, že aj tam to ide dole vodou poslednú dobu
@denkabemommy ja som si cez v.... kupila overall pre maleho. dala som to poslat do drop off obchodu a balik tam nebol. Pisala som na zakaznicky servis a odpisali mi ze oni s tym nic nemaju. Takze som zaplatila za nieco co son nikdy neobdrzala, tolko k bezpecnosti na V.
Odteraz tam budem iba predavat, par veci po deckach- sa mi uz podarilo predat.
ja som tu kupovala vždy teraz nekupujem nič pošta draha.Veľa žien tu odradi poštovne drahe. Ked príklad je eurový bazára pošta 3 eura tak určite ma to odradi.
@denkabemommy ja to prave poslednu dobu sledujem, lebo som myslela, ze sa tam prehodim
ja som tu kupila aj predala, co mna tu odradza je kopec hroznych veci ktore na mna vyskocia od zien ktore maju zaplatene pro, naozaj veci vhodne do kosa a pokial sa preklikam na normalne predavajuce co maju kvalitne veci v dobrom stave a nemaju 3000 inzeratov uz ma prejde chut nieco hladat
Ako úprimne aj ja už nenakupujem, iba veľmi minimálne pre ceny pošty od tohto roka. Ešte keď packeta dá zľavu, tak si vtedy niečo kúpim a pošlem predávajúceho kód na odoslanie cez packetu... Niekedy som si každú blbosť objednala, keď bola cena pošty normálna, každý týždeň xy balíkov...
Aj bazáre sú strašne obmedzené podmienkami, buď len ako tu 20 nových položiek, inde max 50 inzerátov, mesačný limit....iba ten jeden nemenovaný bazár nemá obmedzenia na tovar ale už je to tam tiež také nijaké...
@374andy Myslím si, že je to slabšie aj po zdražení poštovného. Tiež pozorujem, že je to slabšie či už tu alebo inde, ešte tak častejšie sa mi ozvú na b...ši. Aj ja teraz radšej kúpim 2-3 veci spolu, aby sa to poštovné oplatilo. Inak to musí byť vec, o ktorú mi veľmi ide, aby som ju kúpila samostatne.
@374andy predáva sa aj tu. Môže to byť tým, že Slovenská pošta dvíha ceny, niekto možno nie je ochotný zaplatiť to poštovné. Tiež mám inzeráty, ktoré stoja hoci jednu vec darujem a ďalšie za naozaj nízku cenu oproti bežnej cene v obchodoch.