Ktorú značku pánskych tenisiek vo veľkosti 44 odporúčate?
Dobrý večer,ktorú značku pánskych tenisiek odporúčate? Konkrétne veľkosť 44?
Ďakujem za každú radu a prajem ešte pekný večer 😀.
Manžel rád nosí tenisky značky Puma, New Balance, Tommy Hilfiger, Beverly Hills Polo Club, Skechers.
Normálne klasické tenisky,na bežné nosenie. Žiadne záťaže,na to mám pracovnú obuv. 👍
Ja neviem ludia ale posledne dni mam pocit, akoby bol Modry Konik novy google, to fakt mame dospelemu chlapovi so 44 nohou, radit ake topanky si ma kupit? Chod do hociktoreho sportoveho obchodu, vyber si troje co sa ti pacia, vyskusaj, vyber, prejdi k pokladni, zaplat, odid. Uz ako fakt....a to nezvyknem pisat taketo prispevky 🤷♀️ co si nosil doteraz asi nie flasky so spagatikom? Nie je ti trochu cudne pytat sa cudzich zien na primarne zenskom fore, ake si mas kupit tenisky?
Ja neviem ludia ale posledne dni mam pocit, akoby bol Modry Konik novy google, to fakt mame dospelemu chlapovi so 44 nohou, radit ake topanky si ma kupit? Chod do hociktoreho sportoveho obchodu, vyber si troje co sa ti pacia, vyskusaj, vyber, prejdi k pokladni, zaplat, odid. Uz ako fakt....a to nezvyknem pisat taketo prispevky 🤷♀️ co si nosil doteraz asi nie flasky so spagatikom? Nie je ti trochu cudne pytat sa cudzich zien na primarne zenskom fore, ake si mas kupit tenisky?
@anonym_b80b38 ani nie že nový google ale ako fakt že si niekto nedokáže bez mk kúpiť tenisky? Ľudstvo fakt upadá...
Ved co si nosil cely zivot? Chod do obchodu a skusaj
@anonym_36551e
Býval v jaskyni, lovil hlodavce, chodil bosý. Iné vysvetlenie niet...
@anonym_36551e asi mamička kupovala 😄 len koho sa pýtala, ako ho má obliecť do škôlky, keď kôň vtedy ešte nebol 🤔
Muz ma Adidas obycajne tmavomodre, kupene v Sportissime. Starsi syn nosi Nike Low Dunk, maju na Zalande alebo TheStreets, vsak ale googlit snad vies. Obaja maju 45ky. Maly ma sice len 38, ale nosi teraz Nike Air Max, tak ale maju ich aj v 44. Ma uplne iny vkus ako starsi.
Topanky si treba skusit, starsi ma alebo mal taku sirsiu nohu, nosil predtym Puma, stale ich ma na basketbal, Nike mu byvali uzke, ale vzala som ho do obchodu pred rokom a kedze mu sadli, tak ma uz druhe (noha narastla, tak vacsiu velkost, ina kombinacia farebne). Tie Dunky su fayn, lebo mozes mat obycajne cierno-biele alebo modro-biele, ale maju aj rozne divokejsie kombinacie. Dobre je, ak uz noha nerastie, lebo bez akcie cca 120 eur. 🤣
Vsak nakukni do Sportissima, co sa ti zapaci alebo je Intersport, Exisport... Milion moznosti. Kludne aj do klasickej obuvi, aj v CCC alebo Deichmann maju Adidas tusim.
@anonym_autor
Ďakujem za každú normálnu odpoveď, ale aj za tie druhé.. Ide o to,že keď som si kedysi kúpil botasky napr za 4tis SKK,tak po 20tich rokoch ešte držali a dali sa nosiť. Čo teraz mám pocit,že si kúpim za 100€ a nevydržia mi ani jednu sezónu.
@anonym_autor
Ďakujem za každú normálnu odpoveď, ale aj za tie druhé.. Ide o to,že keď som si kedysi kúpil botasky napr za 4tis SKK,tak po 20tich rokoch ešte držali a dali sa nosiť. Čo teraz mám pocit,že si kúpim za 100€ a nevydržia mi ani jednu sezónu.
@anonym_autor moj ma adidas, nike, skechers, rieker, vsetky niekolko rokov, strieda ich
nie neupada len len ludstvo, ale MK nema sledovanost a klikanie, tak ich zamestnanci len jeden za druhym (resp. brigosi) nahadzuju ako anonym temu za temou, aby sa k nej niekdo vyjadril....
predtym ked mali len prihlasenych to nebolo take jednoduche, teraz sa moze zapojit hocikto a aj napisat otazku.....
takze kazdy den nejaka somarina, teda niekolko
@anonym_autor
@anonym_autor 20 rokov ti už nevydržia žiadne topánky, ani drahé značky.
@anonym_autor
@anonym_autor to máš pravdu, že nevydržia.Ja mám Nike špeciálny model a mám ho 15 r teraz sa mi Nike zodrali po 2 r.Bol dážď a mala som mokrú ponožku pozriem spodok a normálne zodraté odspodu.Kvalita všetkého išla úplne dole
Tak ja kupujem vyhradne Adidas. Ale tak znackove podla vzhladu a rozpoctu

no jaké sa ti páčia 🤷♀️ na čo ich chceš používať?