icon

Časté angíny u dieťaťa

22021987
Dnes o 19:01

Maminky idem si k vám po radu syn 7 rokov v priebehu 1,5 mesiaca druhý krát angína.Prvý krát CRP 187 doktorka nas poslala do nemocnice tam nas vyšetrili vzali krv výtery vyšetrili aj mononukleózu všetko negativne. Nasadili nám Penicili kazdych 6 hodin plus entizol kazdych 8 hodin na 14 dni lieky sme dobrali a po tyzdni a pol v skole znova sople a teplota CRP 87 takze znovu Penicilin a vytery ktore boli negativne po tyzdni kontrola CRP kleslo na 11 lieky dobral. No a dnes po tyzdni uz ma sople znovu zatial ho hrdlo neboli ale vyzera to ze sa ide opakovat to iste a obavam sa ze za par dni tu mame teplotu. Ja uz som zufala doktorka povedala ze sa mame objednat na krcne co sme aj spravili cakame vsak na vysetrenie to mame az 23.4.
Okrem toho nam dala doktorka Bronchovax ten ma teraz pauzu 20 dni. Doteraz bolo vsetko ok bol chory pred rokom a teraz sa nevieme s toho dostat. Ma vybrate nosne mandle tie mu vyberali ked mal 3 roky krcne ma doktorka kontrolovala aj Aslo to mal tiez v poriadku.Krčne uzliny ma stale zdurene mam pocit ze ako ma sople ich ma aj viac zdurene.Ja uz neviem ako postupovat uz asi oen cakat na vysetrenie na krcne .

anonym_c2ffc2
Dnes o 19:24

Mandle?

anonym_21e36c
Dnes o 19:40

@22021987 Kľudne mu chorobu môže spôsobovať Bronchovaxom.

dzulli1980
Dnes o 20:54

No Bronchovaxom je za mňa čisté zlo ... moja dcéra po ňom bola nonstop chorá ... to bolo na guľku do hlavy ... toto ja by som už nikdy dieťaťu nedala.