Budúcnosť hodnoty Bitcoin

vahcaac
23. apr 2025

Čisto voľná tema iba zo zvedavosti, pre tých, ktorí sa zaujímajú o investovanie v tejto sfére. Koľko si myslíte, že bude mat bit coin hodnotu koncom roka ?

zevxyzx
23. apr 2025

To sa nedá predpovedať – závisí to od ekonomiky. Napríklad, keby Trump spravil z USA krypto krajinu, mohla by hodnota pokojne dosiahnuť aj viac než 100-tisíc. Napríklad, Bitcoin už v minulosti vyletel aj kvôli tomu, že Trump vyhral voľby.

noisemaniac
23. apr 2025

tolko, kolko budu zan ochotni investori zaplatit ;) podla mna su tieto otazky a uvahy uplne zbytocne, nakolko vestecku gulu nema nikto z nas...kludne to moze byt aj 50 000 ale aj 500 000

maranco
23. apr 2025

@vahcaac keď sa budú politici tváriť, že skončila vojna na Ukrajine, Gaze a dosiahli mier tak počas eufórie mieru bude krypto lámať rekordy vtedy bude najlepšie všetko predať
potom príde rýchle vytriezvenie a pôjde to prudko dole

alkoholik
23. apr 2025

100 000€ az 120 000€

vahcaac
autor
23. apr 2025

Áno, pokojne to môže byť aj 50-tisíc alebo 500-tisíc. Mne ale išlo skôr o tip od ľudí, ktorí sa v tom vyznajú – majú tam svoje peniaze a zažili už “pár” cyklov. Celé som to riešila len tak zo zaujímavosti, ako diskusiu o tom, či tomu ľudia veria, alebo už nie. Ja osobne tomu tento rok dosť verím, aj keď viem, že to môže nakoniec skončiť aj v mínuse. Môj tip je okolo 120-tisíc. Už len vycítiť, kedy bude peak, a predať to pred pádom.

noisemaniac
23. apr 2025

@vahcaac no ked sa to dostane na 120-tisic, tak to podla mna bez problemov vypumpuju aj na 150-tisic a vyssie...ja skor cakam na altcoin sezonu, ktora je v tomto cykle zatial v nedohladne, tak snad sa aj to rozhybe 🙂 a popravde viac ako vychytat peak ma trapia tie nehorazne dane, kde si stat od teba vezme prakticky za nic takmer 40% a od noveho roka uz budu mat danovaci v rukach aj vsetky nase udaje...

vahcaac
autor
23. apr 2025

@noisemaniac
Kiežby! Veľmi pravdepodobne sa altcoiny zobudia až po čase, keď Bitcoin začne rásť. Ale s Trumpom vo vláde a jeho nepredvídateľnými vyhláseniami je ťažké odhadnúť, či sme na začiatku bullrunu, alebo za týždeň zas vyjde nejaký tweet od neho, ktorý všetko otočí a pôjde to opäť dole. Uvidíme, no a tie dane, nad tým sa radšej nazamýšlam. 😀

rooskoliv
23. apr 2025

@vahcaac
Hodnota a cena sú dve rozdielne veci. Dám ti príklad. Hodnota auta je v tom, že ťa odvezie z bodu A do bodu B. Ale cena toho auta môže byť rozdielna, od 1000e za nejakú starú jazdenku po 200000e za nové luxusné auto.

Takže hodnotu na konci roku bude mať presne takú istú, ako teraz, lebo si nemyslím, že Bitcoin bude mať iné využitie ako teraz.

vahcaac
autor
23. apr 2025

@rooskoliv Ďakujem za poučenie 🙂

tomtom2
23. apr 2025

Tiež ma tieto krypto investície bavia a máme tam zainvestované, hoc viac ako 90% v altcoinoch. Osobne som tipoval tento cyklus na BTC top USD 120-150k niekedy v priebehu Q4 tohto roka by to mohlo byť hádam. Ono je to dobré brať ako dlhodobejšiu investíciu, pretože neexistuje nikto, kto kúpil a držal BTC viac ako 5 rokov a prerobil. V konečnom dôsledku BTC dosiahne 1 mil USD možno už v horizonte 2 cyklov= 8 rokov takže stojí za to chvíľu podržať 😉

matusformanek
24. apr 2025

@vahcaac to žiaľ nikto nevie. keby som to vedel, som milionar. Každopádne to nebude milión ani nula eur. niečo medzi tým ;) Uvažujme radšej na dlhom horizonte, je to prudko volatilne aktivum a potrva ešte roky rokúce, kým sa ako-tak jeho cena ustáli

11brano11
24. apr 2025

Moje ocakavanie je 60 000 dolarov/bitcoin

misanthropicdann
25. apr 2025

@vahcaac očakávam bear market takže tipujem niekde medzi 55-65k USD