Je bezpečné posielať fotky do chat gpt?

26. apr 2025

Ahojte, pisala som si na chate gpt, skusala som nech mi ukaze ako bude vyzerat moje dieta dospele, manzel ma tu teraz strasi ako co som tam poslala fotku, hovorim, vsak mam fotky aj na fb a inatagrame, a on ze to neni to iste a neviem co, je to naozaj nebezpečne? Ďakujem

petamich
26. apr 2025

A v com by to akoze malo byt nebezpecnejsie?

autor
26. apr 2025

@petamich ze niekto uvidi fotku našho dietata, ze je to horsie ako dat ho na nejaky fb a instagram

koniarova
26. apr 2025

Tiež nechápem 🤷 v čom to má byť akože nebezpečné.

autor
26. apr 2025

@koniarova ze niekto si teraz najde naše dieta a taketo

koniarova
26. apr 2025

A kto by si ho hľadal? Prečo?

zobaka
26. apr 2025

neboj sa nikoho nezaujima vase dieta najma vytvorene gpt

petamich
26. apr 2025

Vy vlastnite nejake imperium? Alebo ma vase dieta nejake zazracne schopnosti, preco by ho a kto hladal podla fotky z ChatGPT vytvorenej pred 20timi rokmi.
Mozes muza ukludnit, vase dieta nikoho nezaujima.

refly
26. apr 2025

Aj na ulici vidia ľudia vaše dieťa. Manžel vie o tom? Či aj z toho je hotový?
Aj keby si niekto "našiel vaše dieťa" tak ako čo? Koho preboha zaujíma cudzie dieťa?
Ináč ako... nechcem strašiť, ale vaši susedia dokonca ešte aj vedia kde vaše dieťa býva.

koniarova
26. apr 2025

Manžel iné konšpiračné teórie dáva. 😂😂😂

autor
26. apr 2025

@petamich ja som tam poslala foto nasho dietata realnu

autor
26. apr 2025

@refly on skor začal ze nejaki akoze ktovie co z inych krajin

koniarova
26. apr 2025

No nič. Idem ja radšej spať, lebo ste ma vy dvaja riadne vydesili. 😁.

dskjhfdlkdjhl
26. apr 2025

Myslim, ze pridu ufoni.

deedol
26. apr 2025

k tym datam maju pristup max nejaki ITckari, nie ostatni pouzivatelia. ovela horsi je fb a ig, ak mu nevadi to, tak toto mu naozaj nemusi.

petamich
26. apr 2025

Nechapem prepac, rovnaku realnu fotku vravis, ze davas na socialne siete. Pytam sa, pre koho je zaujimave tvoje dieta a ked uz tak v com je ChatGPT (kde sa k tym fotkam, ktore si tam uploadla dostane velmi uzka skupina ludi) iny ako Instagram, ved ten Instagram je 100x horsi (ked uz), to nejaki ktovie z akych krajin Instagram nemaju?

ysseba
26. apr 2025

A na FB a Instagrame vaše dieťa nikto nemôže nájsť si manžel myslí?

refly
26. apr 2025

No uznaj že to je na smiech :D Jak z iných krajín? čo ma tvoje dieťa nejaké vládne tajomstvá? Alebo je na úteku a trestne stíhaný v tých iných krajinách? :D
Ako nejaký... ja neviem.... Číňan... uvidí fotku náhodného decka zo Slovenska, povie si "ANO!" a hneď sadne na prvé lietadlo aby vám ho ukradol? Na fb tiež vidia fotky aj v iných krajinách.

autor
26. apr 2025

@refly no ze ked som tam zadala ja fotku teraz sa to rozposle kde kade samo a ze ked dam na insta tak to nerozpošle data samo

autor
26. apr 2025

@refly hej presne toto mi hovoril, ze nejaky Činan dostane a akoze ohrozila som dieťa

deedol
26. apr 2025

nikam sa to samo nerozposle. to skor si niekto stiahne fotky tvojich deti z fb a ig a rozposle ich naschval.

petamich
26. apr 2025

Povedz muzovi nech netrepe, lebo trepe a riadne

dskjhfdlkdjhl
26. apr 2025

Tvoj manzel ma ohromne predstavy😉

koniarova
26. apr 2025

Choďte si už s mužom radšej ľahnúť. Žiadny Číňan si pre vaše dieťa nepríde. Neboj.

petamich
26. apr 2025

@koniarova ani Korejec? Podla mna Korejci su horsi! (ospravedlnujem sa vsetkym Korejcom)

koniarova
26. apr 2025

@dskjhfdlkdjhl by mohol sci-fi písať. 😂😂 O dieťati a záhadnom Číňanovi. 😂😂😂

123kika1234
26. apr 2025

Bože ľudia, nemusíte ju tu tak drbat. Môžete jej to aj bez irónie vysvetliť

koniarova
26. apr 2025

@123kika1234 no skús jej to vysvetliť. Nedá sa veru.

refly
26. apr 2025

Ale rozpošle kam? Načo? Kradnú sa heslá a info ku kartám.
Chlap je paranoidný.... môžeš mu povedať že ak neprestane, tak tam pošleš aj jeho fotku a v pondelok, cestou do práce ho uchmatnú Číňanci.

autor
26. apr 2025

Kazdopadne ste ma tu reakciami mierne upokojili, lebo ja uz total stres, ze co som to spravila

dskjhfdlkdjhl
26. apr 2025

Ty bud kludna a manzel nech si da obklad.