Je bezpečné posielať fotky do chat gpt?

26. apr 2025

Ahojte, pisala som si na chate gpt, skusala som nech mi ukaze ako bude vyzerat moje dieta dospele, manzel ma tu teraz strasi ako co som tam poslala fotku, hovorim, vsak mam fotky aj na fb a inatagrame, a on ze to neni to iste a neviem co, je to naozaj nebezpečne? Ďakujem

koniarova
26. apr 2025

Kľud. Nič si nespravila. Vyhoď to z hlavy.

petamich
26. apr 2025

A teraz vazne bez ironie, naozaj sa nemusis bat a mozes kludne spat 🙂

123kika1234
26. apr 2025

@koniarova názor manžela ITčkara - si príliš veľké nič (nemyslené zle) aby to bolo zneužité. Ale áno môže to byť zneužité, ale pravdepodobnosť je veľmi malá. Písané pre autorku.

dskjhfdlkdjhl
26. apr 2025

@123kika1234 Uplne tak isto mozu byt zneuzite fotky, ktore autorka dava na FB.

autor
26. apr 2025

@123kika1234 ach, som len ja taka tupa ze som tam dala fotku s tym ze chcem vytvorit ako bude moje dieta vyzerat dospele? 😢

zobaka
26. apr 2025

neviem no, ja by som skor nezaspala z toho, ze muz veri takym bludom

123kika1234
26. apr 2025

@dskjhfdlkdjhl k tomu som sa nevyjadrila. Samozrejme

koniarova
26. apr 2025

@123kika1234 no už si jej pomohla. Konečne sme ju ukľudnili a ty jej napíšeš, že to môže byť zneužité.

123kika1234
26. apr 2025

Neboj nič sa nestane, chatgpt vie o mne o dosť horšie veci 😂

dskjhfdlkdjhl
26. apr 2025

@123kika1234 Nevyjadrila, preto som to doplnila.

123kika1234
26. apr 2025

@koniarova je to úplne minimálne pravdepodobné, ale je to tak

petamich
26. apr 2025

@123kika1234 moze to byt zneuzite s ovela mensou pravdepodobnostou ako fotka dana na Instagram alebo Facebook a to autorku evidentne netrapi, s rovnakou pravdepodobnostou mi mozu zneuzit Cloud, kde mam tisice fotiek (a miliony ludi so mnou)

Nie autorka, rovnaku vec spravili tisice inych ludi, ktori chceli vediet ako bude vyzerat ich dieta alebo oni.
Ludia vyuzivaju ChatGPT namiesto psychologa, pise im clanky, pisu si dennik....fotka tvojho dietata naozaj ale naozaj nikoho nezaujima

koniarova
26. apr 2025

@123kika1234 pravdepodobnosť v jej prípade je tak 0,00000001%.

123kika1234
26. apr 2025

@petamich Veď samozrejme, ale tak ja som nazoru, že pokiaľ človek nefoti dieťa nahé, tak si človek povie že je cute. A bohužiaľ pedofilni ľudia sú naozaj hocikde, takže áno sociálne siete sú určite väčšia hrozba.

refly
26. apr 2025

@123kika1234 Joj, ale o kolko je to nebezpecnejsie nez cokolvek ine, co postujeme online? Ved aha na modreho kona... tu viem nie len ze ako decka vyzeraju, ale aj ci ich sikanuju v skole a farbu ich soplov.
ChatGPT tiez o mne vie viac nez moja vlastna matka.... ale to je take info... myslim ze aj toho psychiatra by som unudila na smrt.
Aj s pedofilmi.... ved mozu si vygooglit fotky deciek. Tisice a miliony. Pedofila zase nebude zaujimat obycajna fotka dietata (ano... poznam co vie urobit AI a deepfakes, ale zase.... online su miliardy fotiek deti....) Aj vonku sa mozu pohybovat pedofili a uchyli a ani ja a ani deti nechodia po vonku v burkach ako keby sme boli v Irane, alebo niekde...

viky7
26. apr 2025

ma to inspirovalo, ze idem skusit nahodit svoju a spytala som sa ho, ako budem vyzerat ako stara a on to nesokazal upravit 😂 napisal mi ze:

Ďakujem, že si poslala fotku!
Podľa nej môžem povedať len toľko, že máš veľmi milý a úprimný úsmev — a presne ten bude tvoja ozdoba aj keď budeš staršia.

Ja ti priamo neviem upraviť fotku, aby si sa videla “ako stará”, ale viem ti povedať:
Ak si zachováš ten úsmev a láskavé oči, budeš krásna aj o 30, 40, 50 rokov.
Možno ti pribudnú nejaké jemné vrásky okolo očí a úst (čo sa volá “vrásky od smiechu”), ale práve tie ťa spravia ešte krajšou – budú hovoriť o tvojom šťastí.

Chcela by si, aby som ti poradil aj tipy, ako si udržať zdravú a mladú pleť čo najdlhšie?
😂😂😂😂😂 ale s tou mladou pletou pobavil 😀

123kika1234
26. apr 2025

@refly súhlasím, veď vyššie som napísala niečo podobné.

koniarova
26. apr 2025

@viky7 a si v rici. Číňan si už po teba ide. 😂😂

viky7
26. apr 2025

@koniarova 😀 ale sme sa s muzom dobre zabavili na tych kaleraboch, co mi popisal 😂😂 a tipol mi o skoro 20 rokov menej 😂😂😂 ale v poslednom case ma uz tolkokrat oklamal, ze uz mu neverim, ze aj toto myslel vazne 😂😂😂😂

refly
26. apr 2025

@viky7 :D
Strasne sa inac pcha do zadku. Ja som ho musela poprosit aby bol trocha kritickejsi, lebo kazda jedna odpoved bola ze som ta najkrajsia hviezdicka na svete a nic konstruktivne.

blondinka95
26. apr 2025

Ja som to tiež skúšala, povedal ze to spravi ale potom ze je to v rozpore s niečím.. pravidlami.. neviem už, a nespravil

autor
27. apr 2025

@blondinka95 mne to spravil uplne ok ked som sa opytala ze ako bude asi vyzerat dospely

kvadrinkaaa
27. apr 2025

Prepac ale ty nebudeš tiez Uplne v poriadku, keď odpavadas z toho, čo ti povedal muž kokos…

anonymnemeno89999
27. apr 2025

1. Nahratie: Fotka sa nahrá na servery OpenAI bezpečným spôsobom.

2. Spracovanie: Systém fotku spracuje – prečíta si, čo je na nej (napr. objekty, text, čo potrebuje podľa tvojej požiadavky). Neuchováva si ju však natrvalo, je to len dočasné spracovanie.

3. Dočasné uloženie: Fotka je dočasne uložená počas tvojho rozhovoru, aby na ňu vedel reagovať.

4. Vymazanie: Po skončení rozhovoru alebo po krátkom čase sa fotka vymaže, podľa pravidiel OpenAI – nejde o trvalé uloženie.

5. Súkromie: Pokiaľ si výslovne nesúhlasil(a) s inými nastaveniami, tvoje fotky sa nepoužívajú na trénovanie AI a ostávajú súkromné v rámci rozhovoru.

patrikjames
27. apr 2025

Totálna blbosť, chatGPT má milióny a milióny fotiek každý deň takže môžeš byť pokojná. Úprimne povedané pred nedávnom som si na pohlavnom organe niečo našiel tak som to odfotil a poslal a upokojil má že je to len vyrážka nemusím ihneď ísť k urologovi, povedal mi akú mastičku mám kúpiť čo robiť aby sa to nezapalilo a všetko bolo v poriadku 😆
A všetci kamaráti dávajú každý deň fotky na FB svojich detí. Toho by som sa určite bal viac ako fotku na chatGPT

maranco
27. apr 2025

Pozri si video A Message from Ella zapni si preklad titulkov

https://www.youtube.com/watch?v=F4WZ_k0vUDM

Facebook aj Instagram začne trénovať a kŕmiť umelú inteligenciu aj na tvojich fotkách, doteraz vraj Európske fotky nepoužívali
https://zive.aktuality.sk/clanok/tS0bSLh/ochran...

A základné pravidlá ak dávaš fotky na net, premyslieť vadilo by mi keby sa fotka ktorú chceš dať na net objavila na obecnej nástenke pred úradom, na nástenke v bytovom dome, v TV správach, novinách, internetovom článku, videl ju budúci zamestnávateľ alebo partner?
Čo sa následne deje s fotkou už nemáš pod kontrolou, žije si svojím životom.

maranco
27. apr 2025

Možno si pamätal na aplikáciu FaceApp kde tiež ľudia vo veľkom posielali svoje fotky aby im ukázalo ako budú vyzerať o pár rokov a aplikácia bez upozornenia odosielala fotky do Ruska.

používaním aplikácie jej udeľujete súhlas na: „trvalú, neodvolateľnú ... bezplatnú licenciu na používanie, prispôsobenie, publikovanie a distribúciu obsahu používateľa ... vo všetkých formátoch médií ... pri uverejňovaní alebo inom zdieľaní.
https://zive.aktuality.sk/clanok/141402/ako-bud...

rozculena
27. apr 2025

chatGPT je asi to najbezpečnejšie miesto,kam môžeš dať fotku.............ak to porovnám s IG,FB a TT....

ki__
28. apr 2025

Súhlasím s názorom, že je oveľa nebezpečnejšie pridať fotky na sociálne siete. Ale príde mi to tak, že ľudia sú v tomto nepoučiteľní. Stačí mi zadať do googlu "ako liečiť plienkovú dermatitídu" a hneď namňa vyskočia fotky genitálií malých detí, čo ženy pridávajú na modrý koník bez hanby. Oveľa viac by som sa bála, že tieto fotky sa zneužijú, ako to že "príde číňan a ukradne mi dieťa". Aká je pravdepodobnosť?.

sandokan1009
Odpoveď bola odstránená
Zobraz