Chlap sa do mna vystriekal a ja som po pol hodine uzila Escapelle len si myslim ze mi uz zacali plod
plodne dni ten tahavy vytok…😭😭😭😭 hned po pol hod mozno aj skorej od vystreku som uzila .. Boze axh
mas prazdniny, ktore ti zachvilu koncia, alebo chod dnes na Cernobalogsku zeleznicu, vyvetrat gebulu, ty sa nemnoz
@anonym_3a35bd je to pravda ja mam 28 ten chlap 57 velka chemia a to bolo par sekundove no hadam nezostanem v druhom stave
Dievca, ty ked nechces byt tehotna, tak pouzivaj nejaku antikoncepciu. Aspon kondom preboha, ked uz nic ine trvacnejsie.
Ked si chces uzivat chemie ze aj tych 10 sekund nestihnes venovat kondomu, tak teliesko, alebo hormonalnu atk, a mozes sa oddavat vasniam kolko len chces a bez nervov. Ved ten stres za tu chvilu pozitku nestoji.
30r rozdiel medzi vami a ty to volas chemia? Neboli to skor drogy?
@tato_ vsak aj to je chemia 😅
Pridavas prispevky s tehotenskymi testami, radsej ber antikoncepciu, alebo nemaj sex, ak nechces otehotniet s dedulom.
Ty sa fakt nemnoz s tvojou výbavou... A toto teda som napísala teraz len druhý krát od kedy som tu.

mas prazdniny, ktore ti zachvilu koncia, alebo chod dnes na Cernobalogsku zeleznicu, vyvetrat gebulu, ty sa nemnoz