Cestovanie s deťmi do Chorvátska
Ahojte ideme s deťmi prvýkrát deti majú 6 a 4 roky a hrozne sa bojím lebo im býva v aute zle. Chcela by som preto ísť v noci ale neviem ako to dopadne. Ideme do Mandre máte skúsenosti ako tam je čo je tak pre deti prípadne nejaké odpočívadlá kde sa staviť po ceste. Bojím sa či je voda v mori plytká a odrádza má trošku kamienkov a pláž ale máte skúsenosti
Prečo ideš do Chorvátska? Zostaň tu na Slovensku, veď sa všetkého bojíš
@pribinak ako všetkého bojím? Syn má škaredý ekzém.chceme ísť k moru ale vôbec si mi.neodpovedala na otázku
Detom daj Kinedryl, chodte v noci. Odpocivadla pri pumpach mavaju ihriska aj kaviarne. Kamienky na plazi su super, piesok robi ekzematikom zle. Coho sa bojis?
Dnes, keď si vieš na Google mapách pozrieť pláž a všetko cez web kameru nerozumiem ...daj im kynedril priprav si sáčky, mokré servítky, vodu...a topánky do vody im kup
Mam deti v rovnakom veku a ideme s oboma prvykrat. Taktiez im byva v aute zle. Ale Slovensko a Madarsko pojdeme po dialnici, Chorvatsko tiez ale pred koncom cesty uz tam je riadne klukaty prechod cez pohorie, to im dam Kinedryl. Odpocivadla neporadim, budeme riesit operativne podla toho ako budu spat a aki budeme hladni….co sa tyka cesty, nam sa najlepsie vyraza cca o 2:00 v noci. Kebyze ideme celu noc, na dalsi den s muzom nas porazi. Takto nieco pospime a potom vyrazime.
My cestujeme na noc, v lekárni kúp kybedril. Po ceste sú pumpy a odpočívadla, ak nebudú deri spat tak sa môžu vybehat
ak ti vadia kamienky na platí tak kúp napr v Decathlone topanky do vody - do mora
Mandre je pomerne vysoko, mohli ste ísť trosku nižšie
Detom daj Kinedryl, chodte v noci. Odpocivadla pri pumpach mavaju ihriska aj kaviarne. Kamienky na plazi su super, piesok robi ekzematikom zle. Coho sa bojis?
@simsalabim mladší nemôže kinedril má epilepsiu
My cestujeme na noc, v lekárni kúp kybedril. Po ceste sú pumpy a odpočívadla, ak nebudú deri spat tak sa môžu vybehat
ak ti vadia kamienky na platí tak kúp napr v Decathlone topanky do vody - do mora
Mandre je pomerne vysoko, mohli ste ísť trosku nižšie
@pribinak myslíš že by bol lepší napríklad nin? Už mandre máme 8,5 hodiny cesty s viac nechcem
Vdak to je centimeter od seba ….ja som alergik ale chodím Split a nižšie
V prvom rade sa neboj.Na cestu si daj kinedryl.Sedis vpredu tak s kinedrylom zvládneš. Samozrejme,že "odmorište"budú všade aj benzínky.Tam sme neboli,aie
Chorvátsko zvládnete. A kamienky no tak to je už Chorvátsko .
V prvom rade sa neboj.Na cestu si daj kinedryl.Sedis vpredu tak s kinedrylom zvládneš. Samozrejme,že "odmorište"budú všade aj benzínky.Tam sme neboli,aie
Chorvátsko zvládnete. A kamienky no tak to je už Chorvátsko .
@cukroska no ja sa nebojím o seba ale o deti 😂 mladšiemu kinedril nemôžem dať žiaľ. A nerobili vám problémy kamenistej pláže?
Ja som zle prečítala. Aj môjmu staršiemu bývalo zle.Tiez sme zažili kadečo. Kupovala som zázvorové lízatká z DM na cestu. My sme toho precestovali s deťmi veľmi veľa od malička autom. A vždy sne to zvládli super. Len raz si pamätám to boli muky pre syna, keď sme išli do Čiernej hory a v noci od Makarskej serpentíny mu bolo strašne zle aj zvracal.To bola naša prvá dovolenka busom aj posledná . Cesta dlhá veľmi. Ake zvládol inak super. Chorvátsko sme boli len raz a išli sme na noc. Maly mal rok a išiel prvý krát. A bez problémov úplne. A kamienky ach jaj..malý tomu bolo jedno. Ten sa prehral s kamienkami v bazéne pod slnečníkom aj celý deň. A starší no čo ti poviem..nie je to piesok.Chvalabohu sme tam.stretli sesedu s deťmi a len oni nás zachránili 😅 Už nikdy viac kamienky ,vždy sne chodili už Taliansko, Grécko, Bulharsko. Do Chorvátska sme sa vrátili po 13 rokoch, keď deti vyrástli.A skôr spoznať lepšie Chorvátsko a trochu aj pozrieť iné pláže. Samozrejme názor sne zmenili. Je nádherné a naviac sa nám Omiš pieskové pláže 😀Ale Trigir,Primošten,Split no nádhera 💜

Prečo ideš do Chorvátska? Zostaň tu na Slovensku, veď sa všetkého bojíš