icon

Dovolenka v Chorvátsku na blind - skúsenosti a tipy

1. mar 2025

Bol niekto min.rok? bol problém nájsť, ako dlho ste hladali, sme 2+2, ...na nete neviem nájsť nič schopné, a ak áno tak za noc 150 bez stravy, čo sa mi zdá prestrelené..ďakujem, chceme 10 noci okolie Zadar

simsalabim
1. mar 2025

A myslis, ze na blind najdes schopnejsie? Ja by som to neriskovala.

mamina7070
1. mar 2025

urcite takto nechod najma ak ti je vela 150€ za noc
potom co budes spat na parkovisku alebo chodit 10 km k moru?

tahomi
1. mar 2025

Ja si myslim, ze tieto casy uz pominuli. Mozno v nejakej dedine mensej, ale Zadar asi nie.
Respektive si to neviem vobec predstavit s detmi, po ceste este obiehat agentury a hladat apartmany.

belllinka
1. mar 2025

Toto este niekto praktizuje? To ficalo vtedy, ked sa este ubytko nerezervovalo cez internet. Dobre apartmany su uz davno rezervovane,

nikpa
1. mar 2025

Mladí bez detí sme tak chodili, bolo nám jedno aj keby sme skončili v noci na pláži 😃 ale s deťmi by som sa už neodvážila bez zarezervovaneho ubytka.

autor
1. mar 2025

dakujem

autor
1. mar 2025

my sme boli 2024 v Selciach v hl.sezone a bolo o polovicu menej ludí ako v r. 2022, rovnaký termín..aj hostitelka mi vravela že nemá ludí..
škoda že niekto nemá priamu skúsenosť..
8 rokov dozadu sme boli na korčuli na blind a cena bola 15 E na osobu, známi bol vlani na blind a tiež platil 15 na osobu..hm terajšie ceny pomaly 40 na osobu či dieťa alebo dospelí sa mi zdá prehnané cez booking..

simca06022011
1. mar 2025

na FB si vygoogli skupiny, su tam take ze dovolenka v chrovatsku atd... a p orad sa tam. Aj sa tam zvyknu hlasit s ponukami, ak niekto napise... (ale osobnu skusenost nemam, takto uz davno necestujeme a ked mam dat 100EUR za noc/izba, = radsej idem do inych destinacii :DD a nehladam nejake privaty alebo sa nespolieham na stastie ze bude nejaky apartman riadny volny,ked pojdem okolo..lebo to skor nebude)

autor
1. mar 2025

@simca06022011 dakujem.

betulinka1
1. mar 2025

Za mna urcite najdes. Kopec ludi tak chodi a viac ako v minulosti . Jeden apartman pre 4 ludi uplne v pohode. Ak by ste isli vacsia skupina, tak urcite nie. Ale ja ti dam este jeden typ. Najdi si na Fb stranku pre oblast, kde chces byt alebo plaz kde chces byt. Tam najdes aj ponuky ale vies si zadat dopyt, google translate funguje. Ozvu sa ti v spravach alebo komentároch. Vacsinou priamo poslu svoj link na ubytko. Mnoho domácich nedava na booking, lebo za to chcu % z ceny ubytovania. Ja tak hladam bezne, nie Chorvatsko ale IT . Alebo Airbnb. Tam mas aj rovno recenzie na majitelov aj ubytko. Vacsinou maju aj viac ponuk, nie len jeden typ, tak si kludne klikni aj na ine ponuky toho ubytovateľa, ktory ma dobre recenzie.

julish
1. mar 2025

Skus vyhldavat v chorvatcine. Deepl ti prelozi. Tiskas uplne ine vysledky vyhladavania

jaja20
1. mar 2025

V každom meste sú agentúry, ktoré ponúkajú ubytovanie. Nie všetci prenajímatelia majú svoje apartmány aj na sociálnych sieťach, takže určite nájdete aj bez rezervácie vopred.

lusilla
1. mar 2025

Tiez si myslim ze tie casy su davno prec. Boli sme s muzom v roku 2023, spontanny napad, chceli sme ist do kempu do stanu, nasa idea ze ved na maly stan sa miesto najde a ze je to stan to je to najpodradnejsie ubytko, tam nehrozi plno. Omyl obrovsky, vsade plno, uz sme cestou hladali aj apartmany ze berieme hocico, nakoniec sme v jednom kempe nasli jedno volne miesto a brali sme to. Okolie Zadaru. Uz som si myslela ze spime v aute na parkovisku. Obrovske ponaucenie ze ani len kemp bez rezervacie a toboz uz nie s detmi. Myslim ze sa oplati venovat este neaky cas hladaniu z domu.

rsiskar
24. júl 2025

@anonym_autor dobrý deň tak našli ste niečo ? Ako ste to nakoniec riesili?