icon

Ako efektívne schudnúť doma s deťmi?

cukri_cek
Dnes o 18:11

Ahojtee chcela by som sa s vami poradiť, chcem zhodiť pár kíl ale popri deťoch a všetko okolo toho nestíham chodiť do fitka alebo niekde cvičiť... viete mi poradiť nejake cvičenia doma ? Alebo niečo podobné co vám naozaj pomohlo zhodiť kilá.

anonym_07ad85
Dnes o 18:22

V prvom rade keď chceš schudnut cvičenie nestačí. Viem otrepaná fráza (ktorá nie je prázdnou frázou ale krutou realitou) cica nežer. Kalorický deficit pomôže jediný schudnut, cvičením posilniš telo ale neschudnes.

anonym_f476bc
Dnes o 18:23

@cukri_cek mne to trvalo dlho, kym som prisla na to, ze je to o strave. Objavila som Ameriku 🙂 Naozaj je to o tom, ze menej prijmes, viac vydas. Za mna rychla chodza, cvicenie s cinkami, gumami, proste zakladny silovy trening 3 x do tyzdna, videi je vela, napr. Caroline Gairvain, ale strava je zaklad. Ja som schudla, ked som zacala prijimat dostatok proteinov.

biba_18
Dnes o 18:53

chudne sa v kuchyni. taká je pravda a žiadne skratky neexistujú…

anonym_d982e4
Dnes o 19:40

Ak chces nieco zmenit jednoducho musis silovy trening a kaloricky deficit. Kup si cinky na doma, ked nemozes ist do gymu (za mna vyhovorka, k nam do fitka chodia mamky s babatkami, dietkami..)

zuzubb007
Dnes o 19:47

Nemusíš cvičiť ani raz, všetko je v hlave a vo výhovorkach, základ je strava a kaloricky deficit ak toto dodržiš schudneš okamžite

anonym_589298
Dnes o 19:48

@cukri_cek ja som si kúpila lacný pás na rýchlu chôdzu a stiahla kalorické tabuľky. Aj keď na pás nejdem každý deň, ale držím sa tabuliek, jem menšie porcie(neprejedám sa), obmedzujem kupované sladkosti a mastné jedlá, jem viac bielkovín a kilá idu dole. Od začiatku roka som schudla 16kg, ani neviem ako. Tabuľky ti vypočítajú, koľko kcal máš denne prijať, aby si schudla a ak sa toho budeš držať, schudneš určite. A tiež mám doma dve malé deti, takže ide to aj pri deťoch