icon

Cibulkova v prezidentskom palace

Včera o 17:31

Pride Vam to normalne sa takto chvalit na socialnych sietach a vytrcat sa s deckami a bez manzela ?/jasne,ze ich manzelstvo je na dne/ .. Sukromna navsteva zevraj ...hm na pozvanie podržtasky ,ci si zaplatila navstevu 😅?? Ako jej Pelle zaplatil za volebny hlas 🙈

Strana
z2
marci9
Včera o 21:45

Cibulková? A to je kto?

chrobak7
Dnes o 00:31
@marci9

Cibulková? A to je kto?

@marci9 To je tá, čo bola uvedená do omylu a potom si náhodou sadla na injekčnú striekačku s vakcínou proti Covidu.

anonym_06b187
Dnes o 04:55

Pozvať súkromnú osobu do Prezidentského paláca samo o sebe nie je problém. Otázniky však vznikajú v momente, keď sa štátny priestor používa ako kulisa pre súkromné instagramové fotky bez jasného verejného účelu. Zakon sice nie je piruseny, ale skor ide o vhodnosť, mieru reprezentácie a precedens, a vyslanie signalu spolocnosti. Prezidentsky palac nie je turisticky priestor na lifestyle fotky. A nevidim dovod preco by mala chodit s manzelom.

autor
Dnes o 07:09
@viestta

@chrobak7 nepouziam, lebo mam anglicku klavesnicu

@viestta aj ja mam ang.klavesnicu ,ale hore v pocitaci si to mozes zmenit ak uz chces byt dokonala v slovencine...

autor
Dnes o 07:09
@anonym_06b187

Pozvať súkromnú osobu do Prezidentského paláca samo o sebe nie je problém. Otázniky však vznikajú v momente, keď sa štátny priestor používa ako kulisa pre súkromné instagramové fotky bez jasného verejného účelu. Zakon sice nie je piruseny, ale skor ide o vhodnosť, mieru reprezentácie a precedens, a vyslanie signalu spolocnosti. Prezidentsky palac nie je turisticky priestor na lifestyle fotky. A nevidim dovod preco by mala chodit s manzelom.

@anonym_06b187 no konecne jeden mudry a rozumny koment 👍

autor
Dnes o 07:10
@chrobak7

@marci9 To je tá, čo bola uvedená do omylu a potom si náhodou sadla na injekčnú striekačku s vakcínou proti Covidu.

@chrobak7 a este ja ozempic k tomu 😅 super kombo

viestta
Dnes o 09:26
@anonym_autor

@viestta aj ja mam ang.klavesnicu ,ale hore v pocitaci si to mozes zmenit ak uz chces byt dokonala v slovencine...

@anonym_autor dakujem za radu, bez teba by som na to nikdy neprisla

Strana
z2