icon

Cibulkova v prezidentskom palace

Včera o 17:31

Pride Vam to normalne sa takto chvalit na socialnych sietach a vytrcat sa s deckami a bez manzela ?/jasne,ze ich manzelstvo je na dne/ .. Sukromna navsteva zevraj ...hm na pozvanie podržtasky ,ci si zaplatila navstevu 😅?? Ako jej Pelle zaplatil za volebny hlas 🙈

Strana
z2
anonym_5f845a
Včera o 17:33

atebe pride normalne tu tlachat ked prd vies... mne je cibula ci prezident ci ine klepy u pr.e ale rozculovat saako ty ? no tak-ved idu vianoce skus byt aspon par dni mila a nie jezibaba

viestta
Včera o 17:35

Bez ohladu na dalsie okolnosti, to vydata zena nemoze nikde chodit bez manzela? Pytam sa len tak vo vseobecnosti, nie je to len o Cibulkovej.
(ozaj, podstatne meno palac ma lokal j. c. v palaci)

sailes
Včera o 17:37

... a dospelá žena, ktorá tu ide ohovárať má také hrúbky, že by som sa hanbila ....

jenn7
Včera o 17:39

Tak zrejme sa dobre poznaju a pozval ju. V case Caputovej sa tam premaval aj Sajfa s detmi.

pralinka25
Včera o 17:40

@anonym_autor a takto inak vsetko v poriadku? zdravie sluzi? darceky nakupene? zivot si uzivas? ci sliedis po nete riesis zivoty inych a zavzdusnuje ta to?

autor
Včera o 17:40
@sailes

... a dospelá žena, ktorá tu ide ohovárať má také hrúbky, že by som sa hanbila ....

@sailes ˇˇˇ a '''' su u teba hrubky,tak potom si asi ledva dokoncila skolu... 21.stor. moderny svet ...nepisem tu mail do officu 😅

autor
Včera o 17:41
@pralinka25

@anonym_autor a takto inak vsetko v poriadku? zdravie sluzi? darceky nakupene? zivot si uzivas? ci sliedis po nete riesis zivoty inych a zavzdusnuje ta to?

@pralinka25 jasne,vsetko pod kontrolou...na rozdiel od teba...

viestta
Včera o 17:43
@anonym_autor

@sailes ˇˇˇ a '''' su u teba hrubky,tak potom si asi ledva dokoncila skolu... 21.stor. moderny svet ...nepisem tu mail do officu 😅

@anonym_autor civilizovany jedinec pouziva pravopis aj ked pise SMS babke

sailes
Včera o 17:45
@viestta

@viestta ked ho neovláda, čo už

autor
Včera o 17:45
@viestta

@viestta a ty pouzivas ?? Lebo to tak nevyzera 😂

chrobak7
Včera o 17:54
@viestta

@viestta Nič v zlom, ale musím sa v tomto prípade zastať autora. Ani ty si v tvojom príspevku nepoužila interpunčné znamienka a ani si nepísala vo vete.

ivik4
Včera o 17:54

Preco do toho pleties manzelstvo? Kazda svojpravna zena/ matka chodi s detmi hoc kam aj bez muza.. dokonca aj s kamoskami bez deti 😨. A manzelstva na dne mat ozaj nemusia

pralinka25
Včera o 18:00
@anonym_autor

@pralinka25 jasne,vsetko pod kontrolou...na rozdiel od teba...

@anonym_autor ale nehovor.

viestta
Včera o 18:02
@chrobak7

@viestta Nič v zlom, ale musím sa v tomto prípade zastať autora. Ani ty si v tvojom príspevku nepoužila interpunčné znamienka a ani si nepísala vo vete.

@chrobak7 nepouziam, lebo mam anglicku klavesnicu

viestta
Včera o 18:08
@chrobak7

@chrobak7 ozaj, interpunkcia su bodky, ciarky, otazniky, vykricniky. Tie pouzivam. Dokonca aj medzeru za nimi. Makcene a dlzne su diakritika.

anonym_f7d617
Včera o 18:11

@anonym_autor Jej život, jej vec..nech si robí čo chce 🤗

chrobak7
Včera o 18:15

@anonym_autor Mne je Cibulková ukradnutá. Ale prevalilo sa, že tak, ako vymletý Attila, arogantný Riťmaus aj Cibulková dostali od podržtašky pravdepodobne nejakých 30 tisíc EUR za to, že ho velebili na svojich profiloch.

Prezradil to Jovinečko, ktorého tiež oslovil Pele, aby mu za 30 tisíc € napísal na profile nejakú storku.

Mne je jedno, ako si žije Cibulková alebo či má krízu, ale nevidím v tom žiadnu senzáciu, ak sa ukáže v prezidentskom paláci. A kľudne aj bez manžela. Ani som nevedel, že tam bola. Nikde som nenašiel o tom zmienku.

chrobak7
Včera o 18:20
@viestta

@chrobak7 ozaj, interpunkcia su bodky, ciarky, otazniky, vykricniky. Tie pouzivam. Dokonca aj medzeru za nimi. Makcene a dlzne su diakritika.

@viestta Ani interpunkčné znamienka ani diakritiku. Je jedno akú máš klávesnicu, ale potom ju nekritizuj.

Nechcem sa s tebou hádať, nekritizujem ťa za to, len by to chcelo trochu sebareflexie. Nevyčítaj jej to, čo robíš aj ty.

Ja by som ju zvozil skôr za to, že anonymne zase dáva kontroverznú tému, kde sa zase budú rozdúchavať vášne.

Tak, ako na porade.sk sme zaviedli, že na diskusiu nepatria témy: politika, náboženstvo, potraty, tak aj tu by mohli admini niektoré témy obmedziť. Ale toto je asi širšie diskusné fórum.

minenkaa
Včera o 18:26

@anonym_autor a čo s tým chces spraviť,zakázať jej dýchať?

viestta
Včera o 18:42
@chrobak7

@viestta Ani interpunkčné znamienka ani diakritiku. Je jedno akú máš klávesnicu, ale potom ju nekritizuj.

Nechcem sa s tebou hádať, nekritizujem ťa za to, len by to chcelo trochu sebareflexie. Nevyčítaj jej to, čo robíš aj ty.

Ja by som ju zvozil skôr za to, že anonymne zase dáva kontroverznú tému, kde sa zase budú rozdúchavať vášne.

Tak, ako na porade.sk sme zaviedli, že na diskusiu nepatria témy: politika, náboženstvo, potraty, tak aj tu by mohli admini niektoré témy obmedziť. Ale toto je asi širšie diskusné fórum.

@chrobak7 vidis, uz Cibula nikoho nezaujima, pozornost sa presunula inde.

abbey1
Včera o 18:44

@anonym_autor V čom - v paláci.

sailes
Včera o 18:48
@abbey1

@anonym_autor V čom - v paláci.

@abbey1 ide k pri doktorke, ale nepíše mail do officu

anonym_08cabc
Včera o 18:58

"Ako jej Pelle zaplatil za volebny hlas"

Peniazmi, čím iným?

chrobak7
Včera o 18:59
@viestta

@chrobak7 vidis, uz Cibula nikoho nezaujima, pozornost sa presunula inde.

@viestta Podľa mňa to bola tiež totálne zbytočná téma. Nikto nikomu nič neporadí, nič nové neprinesie ani nikomu nepomôže. Len admin sa teší, že stránka má viac hitov.

moonlight1210
Včera o 19:51
@viestta

@viestta to chces od nej privela.

lukbe
Včera o 19:52
@viestta

@viestta 👍👍👍ideš za1️⃣0️⃣0️⃣😉

pralinka25
Včera o 20:19
@chrobak7

@anonym_autor Mne je Cibulková ukradnutá. Ale prevalilo sa, že tak, ako vymletý Attila, arogantný Riťmaus aj Cibulková dostali od podržtašky pravdepodobne nejakých 30 tisíc EUR za to, že ho velebili na svojich profiloch.

Prezradil to Jovinečko, ktorého tiež oslovil Pele, aby mu za 30 tisíc € napísal na profile nejakú storku.

Mne je jedno, ako si žije Cibulková alebo či má krízu, ale nevidím v tom žiadnu senzáciu, ak sa ukáže v prezidentskom paláci. A kľudne aj bez manžela. Ani som nevedel, že tam bola. Nikde som nenašiel o tom zmienku.

@chrobak7 Jovinecko je uplne doveryhodna osoba, ktora ked nieco povie isto je to tak. Ale pravdu mas... je to total zbytocna tema. Mna zaujal ten nazov a v nom slovo palace 😀

janai1
Včera o 20:23
@pralinka25

@chrobak7 Jovinecko je uplne doveryhodna osoba, ktora ked nieco povie isto je to tak. Ale pravdu mas... je to total zbytocna tema. Mna zaujal ten nazov a v nom slovo palace 😀

@pralinka25 peniaze za podporu Pelleho priznalo viac influencerov.. aj tí čo promovali... Takže

pralinka25
Včera o 20:29
@janai1

@pralinka25 peniaze za podporu Pelleho priznalo viac influencerov.. aj tí čo promovali... Takže

@janai1 tak ci tak vsetko su to silno charakterni ludia najma teda ti co si prachy vzali a potom to roztrubili. nastastie toto nesledujem, takze priznam sa nemam moc v tomto prehlad.

anonym_9cbaad
Včera o 21:09

Krstna mama jej dcery je nahluchla Smeracka Benova - mna uz od nej nic neprekvapi

Strana
z2