icon

Manžel ma už neľúbi

23. apr 2025

Práve mi manžel povedal, žr ma už neľúbi.iba ma má rád...

earlgrey
23. apr 2025

Super, aspoň je úprimný a môžeš sa podľa toho zariadiť...

hylary
23. apr 2025

Ako dlho ste spolu? Máte deti?

nynia
23. apr 2025

Dakujeme za oznamenie

loliki
23. apr 2025

Večer alebo zajtra ťa obšťastní a zabudneš na to. Nerob z toho tragédiu. Čo už si nahnevaní partneri navzájom povedia, pánečku. Treba sa rýchlo udobriť a potom nám napíš, čo pekného ti pošuškal do uška. 🙂

koniarova
23. apr 2025

Asi už ľúbi niekde inde. Pátraj. A kopnúť ho potom do riti a nestracaj čas.

earlgrey
23. apr 2025
@koniarova

Asi už ľúbi niekde inde. Pátraj. A kopnúť ho potom do riti a nestracaj čas.

@koniarova A načo by pátrala? a ponižovala sa...nech ho nechá ísť tam, kde je láska...

gribka1
23. apr 2025

Tak už to vieš a podľa toho sa zariaď.

koniarova
23. apr 2025
@earlgrey

@koniarova A načo by pátrala? a ponižovala sa...nech ho nechá ísť tam, kde je láska...

@earlgrey lebo ho ľúbi? Čím sa poníži, že si potvrdí fakty a otvorí oči?

domkakvet
23. apr 2025

Otazka je ako to planujete riesit.

autor
23. apr 2025
@domkakvet

Otazka je ako to planujete riesit.

@domkakvet neviem.

autor
23. apr 2025
@hylary

Ako dlho ste spolu? Máte deti?

@hylary 10 rokov a dve deti

domkakvet
23. apr 2025

Asi budete mat aj ine problemy, okrem tohto vyroku.

gribka1
23. apr 2025

Akože to fakt niekto verí na vášnivú lásku na celý život? Aké percento párov to tak má? Akurát on to priznal, lebo si asi myslel, že to bude trvať večne a nečakal, že ono tá láska môže mať aj iné podoby. Alebo sa zapálil niekde inde.

rejka7
23. apr 2025

Nechcem byť zlá, ale ak ťa má po 10 rokoch a 2 detoch rád, vôbec to nie je také zle. Sú na tom aj horšie ľudia 😁😁😁

autor
23. apr 2025
@gribka1

Akože to fakt niekto verí na vášnivú lásku na celý život? Aké percento párov to tak má? Akurát on to priznal, lebo si asi myslel, že to bude trvať večne a nečakal, že ono tá láska môže mať aj iné podoby. Alebo sa zapálil niekde inde.

@gribka1 nemyslim

autor
23. apr 2025
@rejka7

Nechcem byť zlá, ale ak ťa má po 10 rokoch a 2 detoch rád, vôbec to nie je také zle. Sú na tom aj horšie ľudia 😁😁😁

@rejka7 hmmm.....a po 30 rokoch co?uz sa ludia nelubia?

rejka7
23. apr 2025

No, tak každý očakáva to najlepšie samozrejme.Ale, úprimne, koľko párov sa po 30 rokoch skutočne miluje? 1/2 párov sa rozvedie teda z 10 párov sa 5 rozvedie, no a tých zvyšných 5 , čo sú manželia žijú spolu kvôli deťom, majetkom, z pohodlnosti a možno 1 z 10 párov sa miluje po 30 rokoch. Tak treba to brať reálne. Mohla si byť štatisticky aj každá piata, myslím tým, že každá piata dospelá žena na SR je týraná vo vzťahu, ekonomický, sexuálne, emocionálne, fyzicky alebo psychicky. Tým samozrejme nechcem zľahčovať tvoje individuálne pocity voči tomuto faktu.

isis234
23. apr 2025

Spýtala by som sa ho, či to povedal od hladu?? Alebo mu to niekto nahovoril??? Alebo ťa len skúša ako budeš reagovať???
Choďte von na kávu, pohárik (deti dať zavarovať) a vyjasnite si, ako ďalej,, ako si to on predstavuje... hmmm