Ako sa zbaviť hlbokých vrások na čele?
Len botox
Nemam v tomto skusenost ale myslim ze Botox nie ten je na prevenciu tvorby vrasok . Ked uz ich mas tak asi lifting obocia ci celeho cela . Alebo nejake vyplne .
@isis234 Neviem co je damsky klub 🙂ale videla som par videii plastickych chirurgov rozoberat ake zakroky maju robene celebrity . Ze facelift je teraz popularny uz pred 30r co je moc skoro ..
@miadi S tým posunutím veku súhlasím. Občas mi na tik toku vyhodí presne také videá. Napríklad ako 28 ročná po FL hovorí o tom, že mala toľko fillerov, že jej bolo nutné urobiť FL, kde jej zobral chirurg 2cm z každej strany 😳
@miadi záleží či sú vrásky zlomené, ak áno botox už nepomôže ale treba výplň, ak nie pomôže botox
@marcellka32 pise ze hlboke vrasky tak ratam ze tam uz Botox nepomoze iba tak ze ich mnozstvo spomali ze nebude mat viac novych . Ale uz na existujuce hlboke to nema moc efekt ta ryha potrebuje vyplnit alebo napnut aby zmizla .
presne tak kombinácia botox a výplne alebo ešte aj zbrúsenie laserom a potom botox.Ono je tých kombinácií viac treba sa len popýtať na klinike
Botox. Osobná skúsenosť
Botox alebo face lift
A koľko máš rokov,anonym?
To je aj môj prípad 😤
botox určite nie ! po častom dopĺňaní môže dojsť k strate mimiky - to neriskuj zvlášť keď existuje niečo ako EMface prístroj, ktorý pekne vypína pokožku, vyrysuje sánku a celkovo pomáha prirodzene mladšiemu ja ...ja som ho absolvovala v kamale pred polrokom kvôli brade a výsledok stojí za to 🙂 a podotýkam bez ihiel, skalpela a rekonvalescencie som o 5 rokov mladšia :D lepšie ako HA či botox

botox :D