Dá sa nájsť spoľahlivý partner pre vážny vzťah?
Ahoj, v poslednej dobe mám pocit, že je čoraz ťažšie spoznať niekoho normálneho. Mám na mysli chlapa, ktorý nie je „idiot“ 😀 ospravedlňujem sa za toto slovo, ale neviem, ako to inak lepšie opísať.
Skúšala som rôzne zoznamky, ale väčšinou je to stále to isté – ľudia si len píšu, nič z toho nie je, alebo majú úplne iné očakávania.
Má niekto podobnú skúsenosť? Alebo ste našli niečo, čo naozaj funguje a nie je to len „swipe doľava/doprava“?
Zaujíma ma skôr niečo serióznejšie, kde majú ľudia skutočný záujem stretnúť sa. A hlavne nájsť niekoho, kto sa vie postarať a vie byť oporou. Dnes sa žena musí starať o seba, dieťa a ešte aj o muža.
Clovek sa ma vediet postarat sam o seba.
@tabore chlapi sú oporou ženám len v romantickej literatúre, v reálnom živote je to naopak.
Len tak som pozrela na tvoj profil. Tam si v skupine snažilky - potom sa s kým snažíš ak manžela - partnera ešte len hĺadáš ???
Byť na niekom závislá je úplne na figu.
@anonym_1342e6 pre také ako ty by bolo treba skupinu Sliedičky.
@anonym_42d708 nie, mýliš sa. Nemám rada keď niekto píše hlúposti.
@tabore takú?
Si vtipná 😁. To si chceš nájsť muža aby sa o teba staral od zaciatku? Ruky ľavé či lenivosť? O nás sa napríklad vzorne stará už 6 rokov. Ale teda nehľadala som muža, aby sa o mňa staral. Veď to by som aj jeho poslala do kelu, keby toto odo mňa očakáva okamzite. Máme malé deti a som zatiaľ doma. Teším sa, keď budem už pracovať a odľahčil mu trochu finančné. Ale ten tvoj nadpis je odstrašujúci.
@anonym_42d708
Pri tak blbom nadpise som pozrela profil aj ja. Hotová Lenka z mama ožeň ma. Aj ona hľadá takého 😁
@tabore a myslíš že nájsť ženu ktorá nechce muža s vš 2.stupňa, výškou 180cm, super postavu a platom 2000 eur je ľahšie?
@anonym_42d708
Pri tak blbom nadpise som pozrela profil aj ja. Hotová Lenka z mama ožeň ma. Aj ona hľadá takého 😁
@anonym_d85896 jáááj to je tá influecerka. Jasné , čo bola vydatá ešte počas natáčania. Hotové domaľované nešťastie.
Hladas niekoho, co sa o teba postara a nemozes najst. To je, ako keby sa chlap stazoval, ze sa mu chudacikovi na zoznamke nedari najst niekoho, co mu doma bude posluhovat (bude varit, upratovat, prat, naberie mu jest, umyje po nom riad a on bude ako boss s pivom pred telkou), tak ako zeny kedysi obsluhovali manzelov.
@anonym_d85896 jáááj to je tá influecerka. Jasné , čo bola vydatá ešte počas natáčania. Hotové domaľované nešťastie.
@anonym_1342e6
Áno. A táto pôsobí úplne rovnako duto.A to píšem ako "sediaca" doma už 6ty rok pri troch deťoch - planovanych! Ale tiež som nehľadala muža podľa peňaženky ale či dokáže pracovať a nehnit doma. Ale tak tých 5000€ keby zarobil tiež sa nenahnevam 😂 Len to nebola pre mňa podmienka. Keďže som bola schopná postarať sa o seba sama, zvlášť ako bezdetná 😁. Monumentálne je to o inom aké vedeli sme obaja do čoho ideme. A keby mu hneď poviem ako očakávam jeho starostlivosť, samozrejme v neposlednom rade tu finančnú tiež, ujde ani sa neznášam 😂.

Len tak som pozrela na tvoj profil. Tam si v skupine snažilky - potom sa s kým snažíš ak manžela - partnera ešte len hĺadáš ???
Byť na niekom závislá je úplne na figu.