icon

Darca spermii k sluzbam

jozef_morvay1
Dnes o 13:27

Dobry den.

Mozno trochu kontroverzna tema, snad to tu nedvihne vlnu nevole.

Ponukam moznost byt darcom spermii pre pary a jednotlivcov, ktore sa nechcu podrobovat liecbe na klinike. Po darovani nijako nezasahujem do dalsich rozhodnuti matiek/oboch rodicov.

Som v top fyzickej kondicii, 35 rokov, 195cm, 120kil (svaly), nefajciar, nepijem, mam absolvovane geneticke testy aj testy na pohlavne choroby.

Zijem v Bratislave, ale nemam problem v pripade zaujmu cestovat po Slovensku alebo Cesku.

Bol som uz darcom na IVF klinike vo Viedni a raz takto sukromne aj na Slovensku.

Chcem pomoct inym, ktori si praju mat deti a nedari sa im, pretoze ja som zatial v zivote nemal uspech so vztahmi a je dost realne, ze svoje deti uz mat nebudem.

Pomoc je pochopitelne nezistna, nic za to nechcem.

Kontakt +421 904 943 833 (idealne Whatsapp).

anonym_81cc2e
Dnes o 13:28

🤦‍♀️

anonym_760881
Dnes o 13:35

Tvoja snaha o nezištnú pomoc znie na prvý pohľad šľachetne, ale z právneho hľadiska je to pre teba extrémny hazard. Na Slovensku neexistuje legálne privátne darcovstvo. Akákoľvek matka, ktorej takto pomôžeš, môže o tri roky podať návrh na určenie otcovstva a súd ťa na základe DNA testov zapíše do rodného listu. Budeš platiť výživné 18 rokov a nezachráni ťa žiadna ústna ani písomná dohoda, keďže tá je zo zákona neplatná. Odporúčam príspevok rýchlo zmazať, kým natrafíš na niekoho, kto tvoju naivitu zneužije ako doživotný bankomat.

rozculena
Dnes o 13:49
sticker
anonym_361177
Dnes o 13:49

@jozef_morvay1 očakávaš že budeme čakať s rokročenými nohami a čakať na teba? 🤣🤣 lebo v prípade tvojho neúspechu zrazu hľadáš ako taký úspech tlieskam 🙌

anonym_8f38e0
Dnes o 14:32

Oplodnenie prebehne na klinike alebo v spálni?

anonym_922236
Dnes o 14:52

a mas aj na alimenty slachetny nadrzanec? :D Mas aspon vs vzdelanie a nejaky doktorat?
Da sa to poslat aj v ampulkach postou?

anonym_0e763f
Dnes o 14:57

Aj bežnou súložou daruješ, niečo na štýl filmu Musíme si pomáhat? 😂

haley7897
Dnes o 15:33

Nepocuvaj ich 👆🏽...ak si ryšavý, tak tu nedávno bola niekde potenciálna klientka ktorá mala záujem... 🤫

anonym_37c9e7
Dnes o 15:36

A akú velkú máš striekačku?

anonym_dc2a75
Dnes o 17:26
@anonym_8f38e0

Oplodnenie prebehne na klinike alebo v spálni?

@anonym_8f38e0 veď píše, že to neprebieha na klinike. Že nemá problém cestovať, aj do Čiech. Takže darcovstvo prebieha naturalne, kdekoľvek, asi. 🙈 Ci pána, mám dosť.