Darca spermii k sluzbam
Dobry den.
Mozno trochu kontroverzna tema, snad to tu nedvihne vlnu nevole.
Ponukam moznost byt darcom spermii pre pary a jednotlivcov, ktore sa nechcu podrobovat liecbe na klinike. Po darovani nijako nezasahujem do dalsich rozhodnuti matiek/oboch rodicov.
Som v top fyzickej kondicii, 35 rokov, 195cm, 120kil (svaly), nefajciar, nepijem, mam absolvovane geneticke testy aj testy na pohlavne choroby.
Zijem v Bratislave, ale nemam problem v pripade zaujmu cestovat po Slovensku alebo Cesku.
Bol som uz darcom na IVF klinike vo Viedni a raz takto sukromne aj na Slovensku.
Chcem pomoct inym, ktori si praju mat deti a nedari sa im, pretoze ja som zatial v zivote nemal uspech so vztahmi a je dost realne, ze svoje deti uz mat nebudem.
Pomoc je pochopitelne nezistna, nic za to nechcem.
Kontakt +421 904 943 833 (idealne Whatsapp).
Tvoja snaha o nezištnú pomoc znie na prvý pohľad šľachetne, ale z právneho hľadiska je to pre teba extrémny hazard. Na Slovensku neexistuje legálne privátne darcovstvo. Akákoľvek matka, ktorej takto pomôžeš, môže o tri roky podať návrh na určenie otcovstva a súd ťa na základe DNA testov zapíše do rodného listu. Budeš platiť výživné 18 rokov a nezachráni ťa žiadna ústna ani písomná dohoda, keďže tá je zo zákona neplatná. Odporúčam príspevok rýchlo zmazať, kým natrafíš na niekoho, kto tvoju naivitu zneužije ako doživotný bankomat.
@jozef_morvay1 očakávaš že budeme čakať s rokročenými nohami a čakať na teba? 🤣🤣 lebo v prípade tvojho neúspechu zrazu hľadáš ako taký úspech tlieskam 🙌
Oplodnenie prebehne na klinike alebo v spálni?
Aj bežnou súložou daruješ, niečo na štýl filmu Musíme si pomáhat? 😂
Nepocuvaj ich 👆🏽...ak si ryšavý, tak tu nedávno bola niekde potenciálna klientka ktorá mala záujem... 🤫
A akú velkú máš striekačku?
Oplodnenie prebehne na klinike alebo v spálni?
@anonym_8f38e0 veď píše, že to neprebieha na klinike. Že nemá problém cestovať, aj do Čiech. Takže darcovstvo prebieha naturalne, kdekoľvek, asi. 🙈 Ci pána, mám dosť.

🤦♀️