Dáva váš partner dosku na toalete dolu?

21. júl 2025

Po potrebe? Myslim dosku na ktorej sa sedi. Doteraz som mala partnerov co pri cikani sedeli a teraz riesim, ze on si po sebe dosku dolu neda, lebo ved ja mu ju po cikani tiez nedavam hore...

bystrozraky
21. júl 2025

No tak mu ju dávaj hore a on ti ju bude dávať dole. A hlavne buďte šťastní 🙂

enmery
21. júl 2025

No ak wc aj pravidelne čistí, čo asi ako pravý slovensky junák nerobí, tak po sebe zložiť dosku je fakt to najmenej. Inak by som súhlasila, že si ju zlož ty a problém vyriešený.

anonym_7634f2
21. júl 2025

@anonym_autor Táto téma 4. cenová.

laurinka27
21. júl 2025

Nikdy v živote by som nechodila s niekym, kto nielenže nezatvára toaletu, ale ešte aj nechá druhú dosku hore. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥴 Dúfam, že v tej kúpeľni máte vyložené zubné kefky, na ktoré letia všetky baktérie po spláchnutí otvoreného WC.

enmery
21. júl 2025
@laurinka27

Nikdy v živote by som nechodila s niekym, kto nielenže nezatvára toaletu, ale ešte aj nechá druhú dosku hore. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🥴 Dúfam, že v tej kúpeľni máte vyložené zubné kefky, na ktoré letia všetky baktérie po spláchnutí otvoreného WC.

@laurinka27 No pán je "kajnšmentke". Podľa všetkého.

terezia74
21. júl 2025

@anonym_autor 🤦

autor
22. júl 2025
@laurinka27

@laurinka27 nemame spojenu kupelnu a wc

autor
22. júl 2025
@enmery

No ak wc aj pravidelne čistí, čo asi ako pravý slovensky junák nerobí, tak po sebe zložiť dosku je fakt to najmenej. Inak by som súhlasila, že si ju zlož ty a problém vyriešený.

@enmery ale ja ju nechcem chytat a skladat po nom. Ked som 13r bola naucena to nerobit

autor
22. júl 2025
@anonym_7634f2

@anonym_autor Táto téma 4. cenová.

@anonym_7634f2 super ze ty nemas take problemy s chlapom. Gratulujem. Je ti lepsie?

autor
22. júl 2025
@bystrozraky

No tak mu ju dávaj hore a on ti ju bude dávať dole. A hlavne buďte šťastní 🙂

@bystrozraky ale ja si to tak nezelam no fuj...

enmery
22. júl 2025
@anonym_autor

@enmery ale ja ju nechcem chytat a skladat po nom. Ked som 13r bola naucena to nerobit

@anonym_autor Na to som Ti už ja odpovedala, keďže na 100% nečistí toaletu a nie je ani ochotný zložiť dosku, tak ďakujem pekne za čo ma asi má, keď mu poviem dôvod a čistím ja. Muži povedia, no robíte vedu z dosky-a muži ju nerobia, keď ju majú problém dat dole pre svoju ženu?Lebo realita je taká, že taký štandardný slovensky muž nebude klačat pri hajzli a umývať ho denne, potom mu je ešte aj zaťažko dosku položiť.

anonym_4fb990
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anonym_4fb990
22. júl 2025

@anonym_autor
Áno, priateľ ju dáva dole vždy. Dokonca "vynadal" aj synovcovi, keď ju nedal dole. Ba čo viac, aj môj otec dával celý život dole dosku a učil to aj môjho brata, keď sme boli deti.Myslela som si, že to je normálne u každého. 🤔
Aj keď je záchod čistý, je to nechutné. Aj mne by to prekážalo, takže si nemyslím, že z toho robíš vedu.

kaca222
22. júl 2025

Áno dáva a vadilo by mi, keby nedával. Poprosila by som ho, či by sa to mohol naučiť.

sense
22. júl 2025

Áno , aj dosku aj dekel na wc s aj čistí wc.
Nuž ak to nerobí sám , treba mu to šlo decku povedat

andrejka1974
22. júl 2025

@anonym_autor a nie je to úplne jedno či je doska hore alebo dole však si ju dám dole keď treba a on si ju dá hore keď treba

brrunetkaa
22. júl 2025

Páči sa mi, že pre teba je fuj keď musíš po ňom zložiť dosku ale on si ju po tebe zdvihnúť musí ale to je asi iné všakže… 😀

mandzula
22. júl 2025

Doska by mi vadila najmenej, skor by mi vadil ten styl curania. Videla som video, kde bol krasne ukazany rozstrek mocu do okolia. Ak je chlap k tomu este aj poriadne vysoky, musi to byt dost hnusne.

ukgirls
22. júl 2025

ano dava dolu ..kedze mam dceru kt v n oci chodi obcas na w a raz sa jej podarilo"spadnut" do wc... samozrejme len sa jej zle sadlo kedze rozospata nevidela ze dosa je hore..tak sa musel prisposobiy ze v dome je vacsina zien a hold dava dolu-nerobi mu to problem

slavomira236
22. júl 2025

@anonym_autor vegsinou dava. Raz za cas sa zabudne a uz hucim okoli toho. Neznasam to.

kavasmliekom
22. júl 2025

@anonym_autor nevadí mi doska hore, ani dole, ale keby bolo wc zakaždým špinavé, ocikané, o💩, asi by som vraždila

stvura
22. júl 2025
@laurinka27

@laurinka27 inac to davas ako otazku pri rande? lebo toto su veci co zistis az ked s clovekom zijes, ci? (plus clovek sa meni, moj otec napr co ja mam v pamati ked som byvala doma vzdy doska hore a teraz ako sedemdesiatnik stale dole a neustale drhnem po jeho navsteve, ale tak ako starsi clovek - uz to nezmenim)

ivanaks
22. júl 2025

Manžel ako kedy - raz dá dole, inokedy nie. Syn dáva dole (toho "cepujem" odmalička, nech nemusí jeho partnerka, až dáku bude mať). U nás sa záchod zatvára aj "deklom", neriešime len záchodovú dosku. A máme ten pomalý - samozatvárací - tam nemusíš nič chytať, len doň "ťukneš" a ide sám. Keď som bývala v "doktorandskom dome" na poschodí s chalanmi (2 izby chalanské, 1 dievčenská), tiež sme ich "cepovali", aby dávali dole záchodovú dosku. Ich argument tu už z odznel: ak si ju oni musia dať po nás hore, prečo si ju my po nich nemôžeme dať dole. Keď sa nad tým zamyslíš, má to svoju logiku. 😉 Tak sme našli kompromis - zatvárali sme záchodovú misu aj "deklom", tak sa toho museli chytiť oni aj my a bolo to (akože) spravodlivé...

qrstxyz
22. júl 2025

@anonym_autor preboha, čo za chlapa pri čúraní sedí? 🤦😂 Mali nasadenú estrogénovú terapiu alebo čo?

o__o
22. júl 2025
@slavomira236

@anonym_autor vegsinou dava. Raz za cas sa zabudne a uz hucim okoli toho. Neznasam to.

@slavomira236 prepac, slovo vegsinou ma zabilo 😂

U nas obaja zatvarame zachod pred splachnutim

domkakvet
22. júl 2025

@anonym_autor vadilo by mi ti.

domkakvet
22. júl 2025
@domkakvet

@anonym_autor vadilo by mi ti.

@domkakvet vadilo by mi to.

msnesquik
22. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja to tiez neznasam, raz som muzovi povedala, ze ak ju vie dat hore, tak ju musi dat aj dole...parkrat som si v noci potme sadla na tu keramicku studenu misu, potom pochopil 🤣

madeincssr
22. júl 2025

@anonym_autor tak na tomto sa [tiez] rozpadavaju vztahy/manzelstva? 🙃 Ved nech si dosku/y kazdy da tam, kde mu vyhovuje/u (ked chceme naozaj rovnopravnost). Pochybujem aj, ze zatvaranie dekla, ktory ma po celom obvode 1cm nedoliehanie, ma velky vplyv na nesirenie sa cohokolvek pri splachnuti. To su len navyky (priam zelezne kosele) z domova, ktore su (obojstranne) predmetom svaru (poznam aj podla seba, bohuzial). Samozrejme neocikat dosku ani keramiku po obvode (alebo to po sebe ocistit) by malo byt samozrejmostou pre panov aj damy.

januska12323
22. júl 2025

Niektoré riešite hlúposti, tak ako on si ju dá hore ty ju môžeš dať dole. Idem na záchod a vidím. Pre ženu je chytanie disky nechutné a pre chlapa nie? Vy si ruky neumyjete?