Dcera prepadla v 6.rocniku z matematiky
Prosim mate s tym niekto skusenost. Matika jej nikdy nesla. Ucitelka mi uz v juni oznamila ze ju necha prepadnut. Od juna sa doucovala zo specialnou pedagogickou no reparat neurobila
Od septembra systematické doucovanie s inou učiteľkou
Testovanie v cppp či sa nejedna o poruchy učenia máte za sebou? Napr pri dyslexii môže byt problém so slovnými úlohami, pri dysortografii je problém s geometriou + dyskalkulia.
Ako jej idu ostatne predmety? V com je dobrá ?
@anonym_a942e3 uz mame termin do cpp. Fyzika tiez nic moc ostatok v poriadku
@anonym_a942e3 uz mame termin do cpp. Fyzika tiez nic moc ostatok v poriadku
@kissymissy na fyzike tá istá ucitelka?
@kissymissy ako je možné,že si dovolila,aby to zašlo až tak ďaleko? Neverím,že doteraz neboli problémy. Matika v 6rocniku nie je až taká strašná a fyzika detto
Maminka by sa mohla doučiť slovenčinu z 3. ročníka.
Učiteľka v júni oznámila, celý polrok si nevedela aké má známky.
Matika a fyzika 6.ročníka nie je náročná. Zožeň je seriózne doučovanie, tento rok zvládne.
Do budúcnosti viac sleduj známky, zasiahni skôr, nie keď je na prepadnutie
Maminka by sa mohla doučiť slovenčinu z 3. ročníka.
@anonym_56ca92 co tam ma zle.
@anonym_693a87 ZO špeciálnou pedagogičkou
@anonym_693a87 ZO špeciálnou pedagogičkou
@anonym_7c243a skor preklep. stava sa. ale co som este nikdy nevidela, aby sa niekto doucoval so specialnou pedagogickou.
@anonym_693a87 tak aj ty sa douč predložky “s, so, z, zo”, ak si tam nenašla chybu 🤦♀️ A preklep to iste nie je. Preklep je, keď niekto omylom klepne na iné písmeno, čo nie je tento prîpad.
@anonym_693a87 tak aj ty sa douč predložky “s, so, z, zo”, ak si tam nenašla chybu 🤦♀️ A preklep to iste nie je. Preklep je, keď niekto omylom klepne na iné písmeno, čo nie je tento prîpad.
@anonym_56ca92 to nie je len preklep, súhlasím. Okrem diakritiky tam chýba akákoľvek interpunkcia.

Od septembra systematické doucovanie s inou učiteľkou
Testovanie v cppp či sa nejedna o poruchy učenia máte za sebou? Napr pri dyslexii môže byt problém so slovnými úlohami, pri dysortografii je problém s geometriou + dyskalkulia.
Ako jej idu ostatne predmety? V com je dobrá ?