icon

Sú topánky Graceland z Deichmannu kvalitné?

24. mar 2026

Ahojte, hľadám nejaké prechodné čižmičky a v Deichmanne sa mi páčia jedny od značky Graceland. Stoja asi 35 eur. Sú to podľa vás vyhodené prachy? Mne sa u nich vždy po mesiaci odlepila podrážka alebo sa úplne ošúchali špičky. Máte niekto daku "nezničiteľnú" skúsenosť s touto ich značkou, alebo sa mám radšej pozrieť po dacom koženom?

gejb
24. mar 2026

@anonym_autor vydrzia max jednu sezónu

stellarstar
24. mar 2026

Ako ktoré, niektoré mi držiak rok dva niektoré mám už max 5 r a sú dodnes v dobrom stave. Ale závisí aj od toho či ich nosím do práce alebo vonku. Tie kt nosím do práce sa kazia rýchlejšie

abriela
24. mar 2026

Zaleži od typu topánok. Tenisky sa mi odliepali po mesiacoch, zimné topánky na šnurovanie vydržali 3 roky

anonym_e85d07
24. mar 2026

Čo chceš za 35 e. Budeš rada ak v nich urobiš jednu sezónu. Moja skúsenosť že táto značka nič moc. Uvidíš, tebe možno vydržia sezóny dve.

jeennyv
24. mar 2026

Z pepca a podobne mi vydrzia veci dlhsie…. plus v deichmane je problem s reklamaciou…ako bolo par topanok, co vydrzali aj nieco, ale to som kupovala tak pred 10r mozno…teraz je kvalita u nich za mna hrozna

maminkadeticiek
24. mar 2026

Nie.Ak chces topanky na jednu sezonu,tak tieto tak akurat postacia.

zuzanka.zuzu
24. mar 2026

mám od nich asi dvoje-troje nezničiteľné topánky spred 15 rokov. ale čo kúpim teraz, tak nevydrží ani jednu sezónu 🙈 problém je že to nie je len deichmannom, neviem nájsť žiadnu poriadnu značku 🤷

sisska96
24. mar 2026

Nie. Málo vydržia ale stále reklamujem, vrátia peniaze a mám ďalšie topanky zadarmo

lasona
24. mar 2026

Bohužiaľ trh je nastavený tak, aby sme kupovali každú chvíľu veci. Ani drahe ti nezaručí, ze je to kvalita...bohužiaľ..

anonym_3617f4
24. mar 2026

Za mna uz ich znacku nekupim. Mne vydrzali mesiac a cele sa vo vnutri rozpadli, to som ich skoro ani nenosila. Za tu cenu sa daju kupit adidas, nike, sketchers

bg92
24. mar 2026

vyhodene €

martinadomianova
25. mar 2026
@jeennyv

Z pepca a podobne mi vydrzia veci dlhsie…. plus v deichmane je problem s reklamaciou…ako bolo par topanok, co vydrzali aj nieco, ale to som kupovala tak pred 10r mozno…teraz je kvalita u nich za mna hrozna

@jeennyv netušila som, že v Pepcu predávajú topánky.

martinadomianova
25. mar 2026

@anonym_autor Graceland bola dobrá značka. Neviem ako teraz. Lebo ešte za môjho mládí sme tam zvykli s mamou nakupovať hlavne túto značku. A veru vydržali. Teraz neviem ako je to s kvalitou. Ale celkovo topánky z Deichmannu veľmi dlho nevydržia. To isté Humanic. Nedávno som napríklad musela vyhodiť topánky na zimu z Deichmannu. Vydržali dve zimy a koniec. Stáli ma nejakých 50 eur. Nie všetko lacné alebo drahé je dobré. Hlavne si treba pozrieť kvalitu zostavenia daných topánok.

jeennyv
25. mar 2026
@martinadomianova

@jeennyv netušila som, že v Pepcu predávajú topánky.

@martinadomianova slapky, zimusky, valenky

Botasky…tramky

martinadomianova
25. mar 2026
@jeennyv

@martinadomianova slapky, zimusky, valenky

Botasky…tramky

@jeennyv dik za info

kristina2412
25. mar 2026

Ja som tam prestala topánky kupovať , nemám nervy na neustále reklamácie, nehovoriac o odpade... Radšej si objednám Gabor zo Zalanda alebo About you.

katkazatka
25. mar 2026

V Deichmanne nie sú žiadne topánky kvalitné a tieto spomínané určite nie. Su ale celkom pekne. Oni ti možno vydržiaxaj päť rokov, toho by som sa nebala. Ale sú tvrdé, nepohodlné, neanatomické.