Prečo je dieťa horúce bez horúčky?
Dobry den dcera 20m je cela horuca pride mi ako by mala teplotu oci leskle ale ani digitalny pod pazuchou ani bezkontaktny teplomer neukazal teplotu stretli ste sa s tym ?
@mimimoje ano nechala som este 5 min od pipania a nic
@sallyy starší syn toto mával, zvyčajne neskôr teplota naozaj vystúpila. Raz sme boli v nemocnici a každá časť tela mala inú teplotu, ale rozdiel aj tri stupne - to bol ten bezkontaktný teplomer, ktorým merajú v nemocnici, kalibrovany. Sestrička nechápala, že to ešte nevidela.
20m pod pazuchou som nemeravala, zmeraj pod jazykom alebo pri najhorsom v ritke, to ti ukaze spravnu hodnotu. Na meranie pod pazuchou je podla mna este mala.
vody pije dost cez den tak len dufam ze to jw z toho tepla lebo cez vikend mame v rodine svadbu tak by sme radi sli dnes bola uplne cula ako kazdy jen aj jedla bez problemov preto ma to vystrasilo ze co to moze byt
20m pod pazuchou som nemeravala, zmeraj pod jazykom alebo pri najhorsom v ritke, to ti ukaze spravnu hodnotu. Na meranie pod pazuchou je podla mna este mala.
vody pije dost cez den tak len dufam ze to jw z toho tepla lebo cez vikend mame v rodine svadbu tak by sme radi sli dnes bola uplne cula ako kazdy jen aj jedla bez problemov preto ma to vystrasilo ze co to moze byt
@sallyy svadbaaaa teraz v 38horúčave. :: No nazdravie
Skus klasickým teplomerom odmerať. Tie digitálne stoja za prd. Inak keď dieta bozkam na cielko a pália ma pery, tak viem ze ma teplotu. Toto u mna funguje

@sallyy možno jej ešte len stúpne teplota. Pod pazuchou merias dostatočne dlho? Alebo len do prveho pipnutia? A odporúčam dokúpiť skleny teplomer, aj keď sa ťažko striasa, to je istota, že nameria správne