Dlhodobé zdravotné problémy po behaní

3. júl 2025

Ahojte pred 5 rokmi som skončila s behaním no po behaní mi začali problémy, ako je rýchly tep, tlaky na hrudi, brnenie lavej ruky ale len od lakťa po prsty, niekedy mám pociť ze som aj zadýchana. No pred 2-3 mesiacmi mi začalo tŕonut alebo skôr brnieť aj lopatka na lavej strane, ale oba pri nejakej polohe. Bola som aj na Ekg, echo a nič nezistili iba povedali že vidia že som veľmi športovala. No ale ako mi začala táto chrbica, tak premýšlam či tiwto všetky problémy nevedú z toho. Čo si myslíte? stalo sa vam to ti už niektorej takto. Myslite si že môžem mať nejaký problém z chrbticou ale že by sa to ukázalo až geraz?

popcorn2myska
3. júl 2025

Ako často si behávala? Lebo vrátiť sa do formy trvá tiež dlho..
A aký je tvoj vek ? pred alebo po 40-tke lebo chrbtica po 40-tke alebo aj nadváhou (čo nepredpokladám) začne robiť problémy..
Silno športovať je viac ako 3x týždenne, lenže to sa musíš o seba aj starať ako o športovca,aj keď niesi profi športovec , inak telo začne "blikať" a začnú zdr.komplikácie..

vanilkovazmrzka
3. júl 2025

A preco si prestala behat? Ano znie to tak ze to mas od chrbtice.

hipuska
3. júl 2025

Toto mala moja kamarátka. Asi 3 roky chodila po lekároch. Vždy jej vraveli že to je z chrbtice, chodila na rehabilitácie. Nakoniec skončila s diagnózou skleróza multiplex

autor
3. júl 2025

@popcorn2myska behavala som od malička od škôlky do 16, každy den som trenovala. No dnes mam 21 rokov

autor
3. júl 2025

@vanilkovazmrzka Presťahovali sme sa a už neboli možnosti

eliska13
3. júl 2025

Skôr vyčerpanie nedostatok minerálov.Z toho býva brnenie, rýchlu tep

vanilkovazmrzka
3. júl 2025

Myslela som si ze behat sa da doslova vsade…

autor
4. júl 2025

@vanilkovazmrzka ved da, ale ja som robila profesionalne atletiku

vanilkovazmrzka
4. júl 2025

Rozumiem. Skusila si fyzioterapeuta a nejako riesit ten chrbat?