icon

Dobrý antiperspirant na leto

26. feb 2026

Ahojte, potrebujem naozaj dobrý antiperspirant... Ide leto, ja sa aj v zime dosť potim a jediné, čo je účinné je rexona. Ale tá je dosť mastná, nech kúpim akúkoľvek, ostáva na oblečení. A tiež si ju musím dať aj dvakrát počas dňa. Pracujem a ľuďmi a je mi to neprijemne. . prosím, s čím máte dobrú skúsenosť? Ďakujem

Strana
z2
hsara99
26. feb 2026

Za mňa Borotalco

doriiis
26. feb 2026

Používam driclor a pre pocit sviežosti si dávam ešte lady speed stick

luciaruz
26. feb 2026

Driclor z lekarne. To je ozaj "ekrazit".

anonym_597d98
26. feb 2026

Driclor a nedávať ho na čerstvo oholené pazuchy, lebo ťa je*ne...ideál 2-3 dni neholiť, dať večer a nasledujúce ráno oholiť. Keď sa používa pravideľne, tak ho stačí len raz týždenne dávať.

svetlonos
26. feb 2026

@anonym_autor
Nivea krém v tube, perfektne ucinna

anonym_64032c
26. feb 2026
@luciaruz

Driclor z lekarne. To je ozaj "ekrazit".

@luciaruz mne sa z neho zapálili uzliny. Bolesť až v prsníku. Nestálo mi to za to. Pot si aj tak našiel inú cestu a zapachal ešte viac.

domka222
27. feb 2026
@anonym_64032c

@luciaruz mne sa z neho zapálili uzliny. Bolesť až v prsníku. Nestálo mi to za to. Pot si aj tak našiel inú cestu a zapachal ešte viac.

@anonym_64032c aj mňa bolelo pod pazuchami z neho a to som dodržiavala aj odstup po holení. Inak potom som sa namiesto pazúch začala strašne potiť na chrbte.
Za mňa tiež najlepší Borotalco

anonym_2e07f1
27. feb 2026
@anonym_64032c

@anonym_64032c ja som mala nejaký od ziaja a tiež strašná bolesť pŕs po čase..ako som ho prestala používať tak to ustúpilo, nepotila som sa v podpazuší ale o to viac tvár ruky chrbát 😑

arianna25
27. feb 2026

Driclor som používala istý čas asi pred 10 rokmi lebo vedela som sa dopotit veľmi pod pazuchou. Presný postup je v návode a viem že postupne som ho používala menej a menej až úplne som prestala a odvtedy mám pokoj s nadmerným potením. Spotim sa fakt už len trochu. Dobrá vec len treba dodržiavať postup.
A inak od puberty lady speed Stick. Gél.

saxana000
27. feb 2026

Old spice. A teraz uplne vazne.po porode sa mi hormony zblaznili a ziadny damsky co som pouzivala mi nepomahal. Potila som sa neskuticne.Zo zufalstva som zacala chodit na muzov old spice kupujem mu taky unisex citronovy nie ten uplne klasicky chlapsky a naozaj zabral paradne. Este teraz mu do neho sem tam behnem ked idem cvicit aj ked uz mi na bezny den staci aj moja rexona..

ibrunova
27. feb 2026

Ja som úplne presedlala na zelený Balea antiperspirant, za smiešne peniaze a u mňa funguje super.

laskonka_lasky
27. feb 2026

Lady speed stick, uz roky len to..

muchotrafka298
27. feb 2026

Mne zabera jedine Rexona Maximum Protection, ale tuha. Na Borotalco som mala pred par rokmi alergicku reakciu. Mimo leta mi staci hocico, Nivea najcastejsie.

dena883
27. feb 2026

U mňa naj modrá rexona krémová ta v krabičke raz som to tu čítala a ozaj je skvelá len je jej tam malo a je na to množstvo dosť dráha ale tak pomáha teraz som skúsila ružovú a tiež je dobrá ale ta modrá je lepšia

marcellka32
27. feb 2026

Uhorkovy Dove tuhý antiperspirant

zuzubb007
27. feb 2026

Jedine driclor stačí dať raz za týždeň, a pazuchy budú bez kvapky potu, ale akože mňa dosť štípe aj keď si ho dám dva dni po oholeni, ale považujem to za zázrak, lebo žiadny dezodorant mi nevonia celý deň, vždy som sa musela prestriekať počas dňa

0silvia0
27. feb 2026

ja tiež old spice ten s medveďom. Vôbec nevonia ako pánska vôňa, skôr nejaké lesné plody

akvi
27. feb 2026

@anonym_autor ak sa bojis "map" na bluzke a pod., tak si kup tricko proti poteniu. Ja ho pouzivam vzdy, kde mam obavu o prepotene pazuchy. Ja nepouzivam ziadne antiperspiranty, oni sice zastavia potenie v podpazusi, ale vacsinou sa aj tak ten pot dostane von inak a ja si nemienim na seba patlat hlinik. Takze dam si bud deodorant alebo kyselinu glykolovu - ona zabranuje mnozeniu bakterii, cize aj zapachu. A pod koselou mam to tricko proti poteniu, je skvele.

anka772
27. feb 2026

Jediné čo mi zaberá ale konkrétne len tento... Je fakt super.. 😉

sisska96
27. feb 2026

Dove invisible dry

agnes28
27. feb 2026

@anonym_autor ja zbožňujem borotalco. Je taký pudrovy a majú nádherné vône

anonym_a82185
27. feb 2026

Za mňa dove a borotakco.

autor
27. feb 2026

Ďakujem veľmi pekne, idem postupne skúšať ♥️

majlo1234
27. feb 2026

Mne funguje borotalco na vecer po sprche, a rano rexona, taka ta co sa v krabicke kupuje

autor
27. feb 2026

Práve pozerám na tie rexony v krabičke. To je aká?

autor
27. feb 2026

Borotalco som uz kúpila, snáď pomôže. Lebo to je otras pre mňa, ani sa neviem pekne obliecť, hneď som spotená. Už som si kúpila aj nalepovacie chrániče/vložky proti poteniu, nech môžem aspoň sem tam pekne úzke tričko zobrať. Nemám ani nadváhu, ani hormonálne problémy, ale potenie hrôza.

arianna25
27. feb 2026

A aký borotalco používate? Vobec
to nepoznám len akurát som googlila. Má to vôňu?

elainedeclerq
28. feb 2026

Som prekvapena, ze ani jedna zatial nespomenula Perspi guard, lebo som bola v tom, ze je dost popularny. Ja mam ten. Pouzivam ten v obdobi, ked ciitm, ze sa mi zacinaju robit flaky pod pazuchami od potu.. Ale priznam sa, uz dlho neboli.

zdenkabartakova
28. feb 2026
@anonym_autor

Ďakujem veľmi pekne, idem postupne skúšať ♥️

@anonym_autor ja tiež na driclor nedám dopustiť!stojí v lekárni síce 20€ ale naozaj sa nepotim pod tými pazuchami

anika
28. feb 2026

@anonym_autor napr adidas je dobry a ucinny

Strana
z2