icon

Ako vybrať spoľahlivý antiperspirant?

22. júl 2024

Ahojte, poraďte spoľahlivý antiperspirant prosím, skusala som niveu aj dove ale prídu mi slabé.

danyelia
•
22. júl 2024

Ahoj, mne vyhovuje Borotalco

barka1
•
22. júl 2024

Krémové v krabicke su top. Rexona ich robí.

seahorse27
•
22. júl 2024

Mne prave Nivea a Dove vyhovuju najviac 😃 Ale ja sa velmi nepotim

laura164
•
22. júl 2024

Rexona tuhý

autor
•
22. júl 2024

Teraz mam lady speed gelovy ale ten mi doslova až prekáža ako vonia a chcela by som nieco iné. Rozmyslala som aj nad mužskými ale nechcem voňať ako chlap tak ak by ste mi vedeli poradiť nejaké uni?

autor
•
22. júl 2024

Hlavne mam pracu kde je strasne horúco, v kuchyni takze nieco fakt odolné

miiceencoovaa
•
22. júl 2024

Ahoj, ja používam borotalco, ale nič moc. Tiež pracujem aj v kuchyni a stále sa musím voňať. Počula som, že je veľmi dobrý secret, ale nemám s ním skúsenosti..

pralinka86
•
22. júl 2024

Spiridea forte deo a na doplnenie cez den nieco "lahsie" napr kvitok chladivy vanok, to je taka unisex vona

stellarstar
•
22. júl 2024

Nivea deo creme a ružový borotalco

vanilkovazmrzka
•
22. júl 2024

Realne mi podla mna absolutne ziaden nepotlaca potenie, davam si to len zo zvyku a kvoli voni

Jedine z coho som sa skutocne nepotila bol driclor, ale to mi pride ako extrem na pravidelne pouzivanie /to len na prilezitosti kedy som skutocne potrebovala nebyt dopotena/

riskoh
•
22. júl 2024

Vichy za mna top

rozculena
•
22. júl 2024

mne zaberá iba rexona,jedine po nej nesmrdím,keď sa spotím

ajsha123
•
22. júl 2024

Ja používam zn.Forever, Aloe ever shield Deodorant... Už roky, vyhovuje mi.

fruitys
•
22. júl 2024

Viem, aké je to nepríjemné, ak má človek mapy na oblečení a podobne, no zo zdravotného hľadiska by mal byť lepší deodorant ako antiperspirant, ktorý obsahuje hliníkové (aluminium) soli. Človek sa síce potí, ale aspoň vonia, no :D Taktiež, potením sa telo ochladzuje, čiže "upchatím" pórov antiperspirantom mu to človek sťaží. A tiež je rozdiel v tom, o aký pot sa jedná, či je emočného pôvodu alebo v dôsledku tepla.

fruitys
•
22. júl 2024

- ten hliník obsahujú antiperspiranty, nie deodoranty, ak to pre niekoho vyznelo dvojzmyselne 🙂

dadka1997
•
22. júl 2024

Jedine tento

diablikovci
•
22. júl 2024

Ja používam pánske a vôbec nevoniam ako chlap. Najmä rexonu používam. Lebo deodorand u mňa nic.

jaroe
•
22. júl 2024

urcite nejaky eko bio. Su tam lymfaticke uzliny, tam by som hocico nedala...

merlinja
•
22. júl 2024

Pánsky Old Spice.

luccija
•
22. júl 2024

Pánsku niveu pouzivam, ale nepotim sa veľa
Smrdela som z tuhého FA, secreet či ako sa volal nevyhovujú mu tuhe robili sa mi z nich zmolky pod pazuchou

lindus_esterka
•
22. júl 2024

Mne sa osvedcili spreje garnier natural, uz mam asi stvrty rozny a vsetky super, jedine co mi vadilo pri tom červenom action control thermic je výraznejšia sladkasta vona, ostatne su fajn jemne neutrálne vone