icon

Pomôže odstavenie zlepšiť detský spánok?

matavina
Dnes o 10:02

Ahojte, malá(7 mesiacov) je plne kojená, príkrmy papá pekne 3xdenne, ak je potrebné vypije aj UM z fľaše. Máme za sebou aj spánkový tréning, ale stále nespí dobre. Pospí 3 hodiny, a po prvom nakojení vstáva každé 1-max 2 hodiny, už som z toho zničená. Bol niekto v podobnej situácii a pomohl odstav? Bojím sa, že bude aj tak vstávať a nebudem ju vedieť utíšiť už nijak.
Ďakujem

anonym_aef9b0
Dnes o 10:06

@matavina mne spi niekedy len 20-30 minút... niekedy 3x do dna .. nepamätám si deň, kedy som poslala cez deň aspoň 2 hod
..v noci stále hore a ráno tiež zavčasu. Ma 6 m

anonym_e88324
Dnes o 10:21

@matavina ja som neodstavovala, bala som sa, ze to nepomoze a budem aj tak vstavat kazdu chvilku a este skusat rozne sposoby uspavania. Mam par znamych ktorym sa to stalo. Ale zase su aj zeny , ktorym to pomohlo. Je to taka loteria. U mojej sa spanok zlepsil cca od 1,5 roka. Dovtedy bola vacsinu noci hore kazdu hodinu. Teraz ma skoro 2 a budi sa 2-3x.

anonym_5135c8
Dnes o 10:59
@anonym_aef9b0

@matavina mne spi niekedy len 20-30 minút... niekedy 3x do dna .. nepamätám si deň, kedy som poslala cez deň aspoň 2 hod
..v noci stále hore a ráno tiež zavčasu. Ma 6 m

@anonym_aef9b0 so spánkom bojujeme aj my. 3-4x do dns 30 min a dosť. Ako budík zazvoní mu v hlave 30 min a vstáva. Nechápem to. V noci spi väčšinou dobre. Zobudi sa o 2-3 a potom okolo 6-7. Niekedy už o pól noci je hore. Ale potom sa posunie druhé vstávanie cca ns 4-5 a o 7-8 vstáva.